Зоната около разбилия се в Украйна Боинг е минирана

Работата на експертите е невъзможна
30 юли 2014 16:50,
21
Зоната около разбилия се в Украйна Боинг е минирана
Снимка: Reuters

Зоната около мястото в Източна Украйна, където се разби малайзийският самолет, е минирана от проруските сепаратисти, които контролират района, каза днес говорителят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Андрий Лисенко, цитиран от Асошиейтед прес.

Лисенко заяви, че сепаратистите "са минирали подстъпите към района" и това засилва свързаните със сигурността опасения, които не позволяват на международния разследващ екип да стигне до мястото.

"Това прави работата на международните експерти невъзможна", каза той.

Лисенко заяви, че един украински военнослужещ е загинал, а 11 са били ранени през последното денонощие в района на силовата операция в Източна Украйна, посочва ИТАР-ТАСС.

"Ранени са били 11 военни. Те са били откарани в медицински заведения и им се оказва необходимата помощ", каза той. По думите му през последното денонощие 25 пъти са били обстрелвани блокпостове и позиции на подразделения на украинските въоръжени сили в района на селищата Писки, Мирная Долина, Майорское, Красная Заря, Стукалова Балка, Кожевня, Андреевка, Дмитровка, Степановка, Мариновка, Гайовое, Краснопартизанск и летището на Луганск.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
До Анонимен 14,изгледай филма "Вътрешна афера" и тогава говори за кредитен рейтинг.
10
0
 
2
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Зоната минирана, а тоя белодрешко как ще го измъкнем? Ще чака май торнадо да го засмуче. И тия как ще си оберат слънчогледа?
9
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо окрадоха личните вещи на труповете, после минираха района.Типично по бандитски.БородайСтрелковПушилинДобре дошли в Хага.
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Fitch понижи кредитния рейтинг на 13 руски банки !
7
3
 
11
 
! Отговори
николай димитров преди 9 години
то се вижда кой не спира да стреля за да не се види от холандците"падналия самолет" с две думи това е най новата цивилизована демокрация-УКРАЙНА
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе. Черните кутии също са ги минирали. Иначе защо ще ги предадат.
5
2
 
4
 
! Отговори
ПУШИЛИН преди 9 години
До СТРЕЛКОВДобра работа колега ,минирайте яко до дупка.
4
1
 
15
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
На Лисенко,Аваков,Тимчук не може да се вярва.Ако те пишат ,че е ден бих погледнал небето,за да се уверя Дезинформацията им е присъща и е ясно кой им пише заявленията (ЦРУ) Но дори и да са се опитали да првземат зоната,то не са успели При положение,че са хвърлили 200-250 танкове,БМП,БТР и друга техника и пак не са успели,то сами си правете изводите. А на такива хора,ако им дадеш ядрено оръжие,ще е равнозначно да дадеш на маимуна с умствена недостатъчност да натисне червения бутон
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 3нервите на хунтата не издържат.Путин както личи по медиите мисли следващия ход, просто не е узрял момента. А и той не говори много - той действа!:) колкото да викате на черното бяло - няма да побелее!
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като лисица дето се пооблизвала и казала:То гроздето е кисело!Нали още в началото се лълняха за 20 км примирие около зоната?!Сега искат да я контролират като я вземат с бой!Преди два дни я обстрелваха със Смерч ракетна система!На тия от Киев за нищо не може да се вярва!
1
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо нервите на *** не издържат?