US Сенатът: Обама да обяви ДНР за терористична организация

Актът би се отразил сериозно и на Русия
Обновена: 1 авг 2014 08:16 | 1 авг 2014 07:23,
210
US Сенатът: Обама да обяви ДНР за терористична организация
Снимка: Reuters

Група от 19 американски сенатори републиканци призова президента на САЩ Барак Обама да обяви самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики за "терористични организации" и да ги включи в съответния "черен списък", съобщи ИТАР-ТАСС.

"Ние ви призоваваме в рамките на американското законодателство да признаете структурите на проруските бунтовници - т.нар. Донецка народна република и Луганска народна република за чуждестранни терористични организации", се посочва в писмо на сенаторите до държавния глава. По техните думи, подобна стъпка "може да доведе до сериозни усложнения за Русия".

Сенаторите приветстваха действията на министерството на финансите на САЩ, което въведе санкции срещу ДНР и ЛНР на 16 юли. Но според авторите на писмото, "тяхното включване в списъка на чуждестранните терористични организации би имало по-сдържащо влияние над тези групировки и над тези, които ги подкрепят".

Според законите на САЩ, признаването на дадена структура за "чуждестранна терористична организации" води до налагането на ограничения на пътуванията на лица, свързани с тях, както и замразяване на техни активи, намиращи се под юрисдикцията на САЩ.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
1
 
! Отговори
пенко преди 9 години
у дома винаги съм плащал и осигурявал топла вода аз ,-дори, когато съпругата ми се къпеше ипереше и отиваше при любовниците си- винаги съм осигурявал топла вода , а гадната фашистко -американска власт в Украйна спря топлата топлата топлата вода на семействата невинни и на децата - чуй Обамбоко Макако -платил началото на гнусотията - а по- нататък бе *** ЦРУ- имам си един в България -ще го одера жив !!!
137
0
 
3
 
! Отговори
пенко преди 9 години
за мен вече няма значение ,дали ще убия ,заколям ,изгоря сенатор,евреин/но не творящите и обикновини евреи като мен/ или войник на НАТО ! След убийствата в Газа и никакви сан кции за Израел считам "запада" за гадост -отзратително производно на капитализма! Не гледайте живота на богатите спортисти в "запада"-погледнете живата на хората ,които произвеждат стойността на парите по света ,а и надутите изкуствено валути-американците не могат да си платят заплатите без ментосване на долара!
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега БРИКС се такова онаковато на Обаго
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин ще обяви УСА за терористична организация.
134
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A Hamas ne sa li teroristichna organizacia , a Hisbula ? A arabskata prolet na tvoite bratia djihadisti kakva e ?
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
US сената ?Изглеждат като сенат на Целия Свят!Ега си в Глобализацията !
132
0
 
15
 
! Отговори
buhdir преди 9 години
тези са *** *** алчни
131
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 9 години
М.Мур с филма си доказа,че кулите близнаци са си ги бутнали американците, за да си развържат ръцете за тероризъм по цял свят. Още от Хирошима и Нагазаки те са терористи, а сега светът пропищя от тяхната демокрация - разсипват Либия, Ирак, Сирия, Украйна. Това са терористи 1
130
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи Новорусия е терористична държава и по тази логика и Русия, която я подкрепя също е терористична държава. Тогава какво чакаш негърче, сваляй чохлите от ракетите и започвай. А Косово с неговата АОК пълна с наркотрафиканти тогава каква държава е. А Египет с Мюсюлмански братя начело, каква държава беше доскоро, а Либия, Ирак?
129
9
 
0
 
! Отговори
dopulvam преди 9 години
Jena mi e ot Doneck - no tam pove4e nqma da me vidqt. Bezzakonie stana ,nqmam dumi.
128
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ave kakvo go usukvate - TERORISTITE SA V MOSKVA. Donbabve I Luganda bqha suzdadeni ot Putq.
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Габи чувал съм ,че за *** му е къса оная работа.
126
0
 
28
 
! Отговори
наглеци преди 9 години
По тази логика да ще трябва да започнат с обявяването на САЩ за терористична организация номер 1!
125
1
 
16
 
! Отговори
гост преди 9 години
Тия *** май мечтаят някой да им бухне още 2 небостъргача,та пак да се чукат в гърдите какви борци за демокрация са!И понеже сега никой не иска да се занимава с тях,май пак сами ще трябва да си потрошат нещо и друго и да посочат с пръст сега "новорусия" и персонално - Путин!Невежи-псачката нали намери море до Белорусия-но нагли и демагози!
124
19
 
2
 
! Отговори
Габриела преди 9 години
О Обама изглежда доста секси на тази снимка ;д А колкото до Украйна тези хора наистина постигнаха това което искат само, че по трудният начин :)
123
0
 
21
 
! Отговори
TIMOFEI преди 9 години
много готен закон, като намалеят терористи4ните заплахи си създават нови и готово пак има с кого да се 4епкат ама си мисля дали са сигурни 4е имат нужда от то4но руснаци терористи тва може да им струва скъпо ама доста скъпо да не стане накрая американски колхоз 4ервена звезда и изобщо цялата американска простотия ми писна *** наглоста кравари и маимуни да казват кои ще кара влака
122
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Армията за освобождение на Косово що не я обявихте за терористична организация, каквато тя всъщност си беше, а активно я подкрепяхте???
121
1
 
30
 
! Отговори
до американските иди преди 9 години
Американски ид*оти,как ще обявите цяла Източна Украйна за терористи,това са милиони хора,те искат сами да определят живота си,бъдещето си,а не вие.Ами ако те ви обвинят за терористи и то действащи на другия край на света какво правим
120
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха - всеки враг е терорист явно...
119
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европа стана нещо по- така след приемането на Християнството и наложената догма да се яде риба в петък, така се развиха по- висшите мозъчни центрове( японците се хранят изключително с риба, даже хапват и китове).За съжаление не можаха да развият алгруизма, а развиха егоизма и няма да стигнат далече!