ЕС обмисля нови санкции срещу Русия, предупреди Меркел

Те ще се обсъдят на срещата на върха в събота
28 авг 2014 22:47, Анисия Иванова
197
ЕС обмисля нови санкции срещу Русия, предупреди Меркел
Снимка БТА

Германският канцлер Ангела Меркел каза, че на срещата на върха на ЕС в събота ще се обсъди възможността за нови санкции срещу Русия, след като се появиха информации за навлизането на значителен брой руски войници в Украйна и за настъпление на проруските сепаратисти, предаде Ройтерс.

Още по темата

"Получихме информация за увеличено присъствие на руски войници, за размирици и ново настъпление на сепаратистите в зони, които досега бяха много спокойни", каза тя на пресконференция след разговори с политически лидери от Балканите.

"Казахме ясно през март тази година, че ако има нова ескалация, ще бъдат обсъдени още санкции. Така че въпросът ще бъде на дневен ред на срещата на върха и ще се наложи да си зададем въпроса как да реагираме", каза тя.
 (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
15
 
! Отговори
Имани преди 9 години
ЕЦБ не ПРЕСТАВА да сигналиэира, че не може да се справи сама с въэстановяване на евроэоната, с поддържането на политиката на бюджетни икономии и с ЖЕЛЯЭНАТА КЛЕТКА на институционалния си статут!!! Апропо, Брюксел е МАРИОНЕТКА на САЩ!!!
131
0
 
18
 
! Отговори
Примляскващ преди 9 години
Меркел направо си реве да и врътнат кранчето на газта
130
0
 
18
 
! Отговори
Атакист преди 9 години
Трябва да изгоним американците от България.Тоя долен и алчен народ освен с кражби и измами с друго не се занимава,а налива пари за удължаване на военните писти в България за да могат да излитат тежки военни американски самолети способни да носят оръжия за масово унищожение към Русия.Нали няма човек който да мисли че изведнъж им е щукнало че в България пистите могат да са по-дълги и дайде да дадем пари да ги удължат.Войната им срещу Русия е в Украйна но искат и в България.Те мразят православните
129
1
 
17
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Кой е този Санкций? Баш българите не трябва ли да владеят български?
128
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До асдще го разберат СЛЕД като изгърмят
127
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До софиянец"Адвокатке", мене никои не ме е питал искам ли в ЕС и НАТОна мен те са ми врагове задължаваико ме да съществувам по определен от тях начин
126
1
 
18
 
! Отговори
Килюминати преди 9 години
Ройтерс като чуя, хаха пълен ужас, частната медия на династията Ротшилд, за какво говорим, пълен шиииииииииит! А за Меркел какво да кажа, от хазарското коляно работеща за световното еврейство! Единствения стойностен политик в Германия е Грегор Гизи!
125
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До софиянец"Адвокатке", от наколко дена ти чета тъпите коментари и се цдържам да не те завра дето слънце не огрява.....аз също съм завършил международно право и поназнайвам разни работи
124
0
 
23
 
! Отговори
Чиборатор преди 9 години
Меркел - тварюга ...
123
1
 
31
 
! Отговори
зико преди 9 години
Луд-а умора няма.*** бабо виж че Германия станахте провинция на Турция и *** на Америка . А Хитлер някога искаше чиста арийска нация.
122
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До какъв е смисъла?Че то това санкции ли са??Тепърва предстоят истинските санкции.На олигарсите ще им се стъжни (а най-много на метресите им).
121
5
 
18
 
! Отговори
до 166 преди 9 години
За да разбереш смисъла на санкциите, представи си обсаден град. Град на, който са му спрени доставките на ресурси не се предава веднага, но стига до изтощение без да се налага обсаждащият да дава (големи) жертви. Това са санкциите....
120
2
 
28
 
! Отговори
какъв е смисъла? преди 9 години
След като санкциите срещу Русия нямат никакъв ефект и напрежението в Украйна не спада, какъв е смисъла от по-нататъшни санкции?
119
15
 
18
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 9 години
Русофилчетата намесват сърбите във всеки удобен случай,но не забравяйте че сърбите си мислиха че русия ще им пази гърба докато избиват бежанците в лагерите,е да ама не и ся сърбите теглиха една дълга на русинаците почнаха да се *** с ЕС и са вече с единия крак в съюза..
118
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече само въз основа на слухове пляскаме санкции.
117
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руската агресия срещу една независима и суверенна държава продължава.Европа спи, както през 1938-***...
116
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ot OTO do :)Sofiqneco, izpili si hapchetata?
115
3
 
30
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Изтече секретно инфо относно новите санкции-най-желязната била мачкане на бели руски бъбреци с голо ес дупе
114
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако някой намери в Дневник поне една статия протев мутрите ще го черпя по едно, ама надали. :-)Списва се от Дочоолу и Гочоолу, внуците им де. Само като видиш комунистическите отродия Дайнов и Левчев - младши и ти иде да се издрайфаш. Кви русофоби, та те са толкова залитнали на изток че се връщат от запад :-)
113
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дневник е създадетел на паралалена реалност. За умрелите журналисти или добро или нищо. Нищо. Там не влизам от поне 4 години. Те са си на заплата от чужбина. С антируската си пропаганда по най-гнусняв начин се питам дали не са истинските най-опасни ***. Явно цицат и от изток и от запад. Та така софиянец, не им се връзвай на тия от Лъжник. :-)