Русия оставала надежден доставчик на петрол и газ

Надява се Украйна да даде гаранция за транзита
30
Русия оставала надежден доставчик на петрол и газ
Снимка: архив, Ройтерс

Русия е и ще остане надежден доставчик на петрол и газ за Европа, каза снощи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата
По повод изявление на украинския премиер Арсений Яценюк, че през зимата Москва може да спре доставките за континента, Песков заяви: "Русия е и ще бъде надежден доставчик на енергийни източници за своите потребители".

Той изрази надежда, че от своя страна Украйна ще даде гаранции за "безпрепятствен транзит" през своята територия.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
36
 
! Отговори
русофил преди 9 години
РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК И ПУТИН НЯМА НИКАКВО ЗАКОНОВО ОСНОВАНИЕ ДА ГИ ПИТА КЪДЕ СИ ПРЕКАРАВТ ОТПУСКАТА !
18
9
 
32
 
! Отговори
куче на войната преди 9 години
Правим учение с наши мигове и американски ф15 това е вече 3 поредна година по това време чичо сам плаща горивото а младите му пилоти придобиват Опит срещо Руски машини като цяло е добре за нашата авиация
17
10
 
31
 
! Отговори
Вервам вного преди 9 години
В крадците на Кремъл.
16
14
 
34
 
! Отговори
! преди 9 години
Да вярвате на Песков, Лавров, ***, е все едно да вярвате на телефонните измамници.
15
0
 
50
 
! Отговори
Идиот преди 9 години
До Анонимен 14Доказателства, че боингът е свален от руснаци или от опълчението? Къде са черните кутии? Къде са диспечерските записи? Къде са снимките на ЦРУ? А къде са и малайзийските доклади? Там има доста интересни неща, но пък не са евроатлантически правилни и не се коментират, нали?
14
5
 
46
 
! Отговори
погр ебален агент преди 9 години
Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.
13
2
 
46
 
! Отговори
първата крачка преди 9 години
Санкциите срещу Русия са безсмислени от икономическа гледна точка. Русия има 472 милиарда евро и финансовите пазари на запад слабо я интересуват. Което означава, че Русия е обявена за враг на ЕС и че санкциите на ЕС са първата крачка към война с Русия. Въпросът е, иска ли и България да участва в тази война?
12
1
 
48
 
! Отговори
без майтап преди 9 години
Опасността от нахлуване на Русия в Украйна расте с часове" каза Потрошенко и отиде да си купи памперси. Най-добрата защита срещу руската агресия са памперсите и хапчетата против разстройство, допълни Потрошенко.
11
2
 
52
 
! Отговори
На тройна цена преди 9 години
Фатката е много проста. По заповед на добрия Обама, добрите украинци спират газа и нефта от лошата Русия за Европа. Добрият Обамата казва, че за това са виновни лошите руснаци и брутално притиска Европа да купува газ и нефт от добрия Сащ. На добра цена, разбира се! На тройна цена!
10
24
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей така, защото тяхната дума било желязно доказателство.---------------- Самолета беше свален от руснаците, това е ясно и на децата.
9
2
 
44
 
! Отговори
Идиот преди 9 години
Русия е платила авансово за транзита на гориво за следващата година през територията на Украйна. Украйна пък, взела, че върнала тези пари обратно... Нещо да коментирате евромайдановци?
8
25
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В картите на 22 век Русия ще фигурира САМО като географско понятие!За алчността на такива като путин, хората са казали:Г.з глава затрива.Германия не се справи/заради намесата на САЩ/. но следващият път няма да им се размине.
7
15
 
33
 
! Отговори
оценявaне преди 9 години
Искa ми се дa видя лицaтa нa т. нaр зaпaдни " лидери", когaто руските войски стигнaт до гермaнскaтa грaницa.. Зaщото кaкто е тръгнaло с " освобождaвaнето" нa Укрaйнa и нейното рaзпaрчетосвaне нa руски aнклaви, тaзи съдбa скоро очaквa и Източнa европa...A пък НAТО " не бил готов" зa рускaтa aгресия...интереснa трaктовкa зa нежелaнието нa зaпaдa дa си рaзвaли " рaхaтлъкa" с Москвa. Интересни събития ни чaкaт в близко бъдеще- поредното " освобождение" се зaдaвa, бг. русофилите потърквaт ръце, Урa!
6
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do Todor Hr. - Mnogo usloviq ima ,za da sme uvajavani ot Rusia ,ve Todore , kratuno prazna .Az sum bulgarin , umiram , no sus svaleni pantaloni ne hodq.
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Prodava se Lada "Samara" zapazena.
4
3
 
46
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
До Анонимен: ,,Договорите с русия струват по-малко от хартията на която са написани!''ТАКА Е САМО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ СЕ НАПРАВИШ НА ПО-УМЕН И СЕ ОПИТАШ ДА ИЗМАМИШ РУСНАЦИТЕ ЗАСЯГАЙКИ ТЕХНИТЕ ЖИЗНЕНИ ИНТЕРЕСИ, ЗАЩО НЕ ЦИТИРАШ ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА БИСМАРК А САМО ТОЗИ ОТКЪС ОТ НЕГО КОЙТО НА ТЕБ ТИ ОТТЪРВА? НИМА МИСЛИШ ЧЕ НА ТОЗИ САЙТ САМО *** ПИШАТ И ЧЕТАТ? В ГРЕШКА СИ!
3
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !За съжаление благодарение на рубладжийте сме на това дередже!
2
9
 
54
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Русия е надеждна във всяко едно отношение. Надежден приятел и партньор, на когото можеш да разчиташ винаги и по всяко време.Само *** като днешните управляващи могат да пишат програма срещу Русия.*** ни управляват и затова живеем зле !При това *** продали се като евтини *** на световните господари.
1
21
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Договорите с русия струват по-малко от хартията на която са написани!