Задържаха американец, опитал да доплува до Ким Чен Ун

Заловен е в река край границата между Южна и Северна Корея
Обновена: 17 сеп 2014 14:11 | 17 сеп 2014 11:50, Елка Василева
17
Задържаха американец, опитал да доплува до Ким Чен Ун
Снимка: архив, Reuters

Южнокорейски граничари са арестували американец, който според тях се е опитвал да преплува река до Северна Корея, предаде Асошиейтед прес.

Мъжът е бил арестуван в река край корейската демилитаризирана зона.

Според представител на южнокорейските власти, пожелал анонимност, разследващите са разпитвали задържания за целта на опита му да влезе в Северна Корея, но повече подробности не бяха посочени.

Според агенция Йонхап мъжът, който е в края на 20-те или началото на 30-те си години, казал на следователите, че се е опитал да отиде до Северна Корея, за да се срещне с лидера й Ким Чен Ун.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
А ся де, американците почнаха да бягат към КНДР, май капитализма почна да издша вече и ще се връщаме към добрия стар комунизъм!
9
0
 
0
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
А ся де, американците почнаха да б
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най големите гранични стени са изградени от Южна Корея и САЩ. Южнокорейската е над 200 км, а тази на границата с Мексико е многократно по-дълга. Също и Израел е сред зидарите-челници.
7
0
 
14
 
! Отговори
фалшивата демокрация преди 9 години
Ама какво става, бе южнокорейци? Нали уж на Запад всеки е свободен да ходи където си ще? Тогава що арестувате човека? какво ви интерсува защо иска да ходи в Кенедерето? Ама аз си спомням, че американският Конгрес беше гласувал закон, който забраняваше посещението на Куба и всеки нарушител получаваше затворническа присъда от една до 3 години. Е "свобода" и "демокрация", няма що! Уж свободен всеки на запад, ама май не е съвсем свободен. Това беше поредната голяма лъжа на Запада, спука се балона.
6
0
 
13
 
! Отговори
мнимата "свобод преди 9 години
Бреееей, я виж каква била работата! Значи не само по границите на бившия соцлагер се пречеше на бежанците да бягат на Запад, ами и на запад пазят/пазеха своите да не бягат на Изток от капиталистическия рай. Само че го правеха тайно, без никой да разбере, а режисираните им медии не даваха никаква гласност на подобни случаи. Ами спомнете си, че Чарли Чаплин, Алберт Айнщайн и Джон Ленън имаха тайно досие в американското ФБР и бяха следени през целия си живот. А на пацифиста Ленън изпратиха килър
5
4
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Този е поставил ново ниво на скалата по тъпотия
4
6
 
26
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
абе побъркана работа. в ирак натурални английски джихадисти обезглавяват натурални английски граждани, вкл. и от американските им колонии. сега пък поредния луд американец щял да доплува до оня психопат в северна корея.запада толкова изпростя и западна, че дори и лошите няма нужда да си ги вкарват отвън. самодостатъчни са си вече.
3
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми да го пускат, защо задържат самоубиици. Граничарите напълно разбират нахълтване към тях от СК, но посока СК е нелогична. Сега ще го изследват за неадекватото му поведение :)
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
лудерник
1
7
 
33
 
! Отговори
Въле Въля преди 9 години
Сега ще го изпекат на бавен огън