Водачът на снегорина, който се удари със самолет, е бил пиян

Москва образува дело по случая
Обновена: 21 окт 2014 09:47 | 21 окт 2014 09:47,
83
Водачът на снегорина, който се удари със самолет, е бил пиян
Снимка: Reuters

Водачът на снегорина, с който се сблъска самолетът Фолкън, катастрофирал на московското летище Внуково-3, е бил пиян. Това съобщи днес за ТАСС говорителят на федералното следствие Владимир Маркин, предаде агенцията.

Още по темата


Мнозина служители на летището може да бъдат освободени от служебните им задължения, докато се разследва наказателното дело, уточни той.

Транспортното следствие в Москва образува дело за неспазване на нормите за безопасно въздушно движение поради небрежност, причинило смъртта на две и повече лица.

По предварителни данни на следователите, четириместният Фолкън, излетял късно снощи от Москва за Париж, е закачил снегорина, после се е запалил и е паднал на пистата.

Загинаха тримата души от екипажа и пътникът - директорът на френската петролна компания "Тотал" Кристоф дьо Маржьори, напомня ТАСС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: катастрофаTotalснегорин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 9 години
До Анонимен 61Така беше. Но руснакък беше спортист от световна класа. В България е така - ако си известен, разминава ти се. Аз пък помня един мустакат певач с опашчица и име на буболечка - също уби човек и ...нищо. Даже постоянно ни чете морал от екрана. Имаше и един велик артист, на когото също му се размина. А там, както после се оказа, нещастникът със снегорина не близвал алкохол. Значи, сглобката е другаде, я в диспетчерната, я другаде...
50
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
до славянинАбе и на влаковите релси да се изпречи снегорин и него ще го закачи влака. Малък е шанса самолета да е излитал от глух сокак в града, кадето снегорина кротко си е чистел. Доста по-вероятно е да си е излитал от пистата, а снегорина да не е трябвало да е там, според мене. С тия отнесени теории си бетер воленчо.
49
4
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Има ли друга страна по света, в която пиян шофьор на снегорин може да си кара волно по пистите на летище, докато излитат и кацат самолети ?
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименTOVA BESHE EDIN ***,PIAN I DROGIRAN.
47
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нали преди време един пиян руснак с джипа си премаза двама наши младежи. момчето умря а момичето е във вечна кома. после нашите продажни политици направиха така че руснака не лежа и ден в затвора
46
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
случаят е пример защо не трябва да имате нищо общо с руснаци русия и каквото и да било руско
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Класс!
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До тайгатаСедмо - ЦРУ, МИ5, 007, 008 .......
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от ЮАРТогава как да пишем "Пежо" и ред други френски думи, които са отново на латиница? Как се произнася е първа грижа. Да не забравяме, че първо идва говоримия и после писмения език. Иначе съм съгласен за неграмотноста на хората.
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е то остана и да е бил трезвен, това новина ли е сега :)
41
10
 
14
 
! Отговори
Еххх преди 9 години
*** пиян руснак, к'ъв друг да е!
40
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Водачът на снегорина е агент на ЦРУ, маскиран като пиян руснак. Целта му е била да унищожи и последния западен инвеститор в руската икономика. ЦРУ са отчели инцидента като поредния голям успех на американското разузнаване. От тук нататък подобни инциденти ще има само с китайски бизнесмени търгуващи с Русия.
39
10
 
15
 
! Отговори
ръшън преди 9 години
Руснаците нямат много приятели, но и малкото които имат ще им видят сами сметката.
38
5
 
29
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Там ако си трезвен не те ли гонят от работа?
37
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е бил руснак, бил е поредния пиян гастербайтер от Германия или САЩ, който работи в Русия! Само мизерии правят капиталистите в тази светла страна. Да затворят границите, че империализма иде!
36
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шефа на Тотал си е получил заслуженото. Кой нормален човек ходи в най-фашизираната страна в света? Ходил съм десетина пъти в СССР и то все през зимата, това си беше истинско наказание. Накрая почнах да си вземам болнични за да не ходя в тая идиотска страна.
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много удобно обяснение е пияния руснак със снегорина. Обаче смъртта на президента на "Тотал" във времена когато се води нефтена война срещу Русия е странно съвпадение.
34
3
 
37
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
Не е Фолкън, а ФАЛКОН. Така се изписва на латиница. И така би следвало да се изписва на кирилица. Как се произнася е последна грижа. Аман от високопарни неграмотни журналисти! По темата - дори шофьорът да е бил пиян (което е абсолютно недопустимо), на територията на летище има много стриктни правила за движение. Дори за хора ходещи пеша по пистите е необходимо разрешение от контролната кула, да не говорим за коли и др. Такава катастрофа е отражение на руското общество и нрави. Няма дисциплина!
33
3
 
11
 
! Отговори
до 42 преди 9 години
Русофилковците сега се чудят на тоя коментар плюс ли да сложат или минус :D
32
12
 
26
 
! Отговори
мужик преди 9 години
И такива хора имат подкрепа в България! Наистина Царят е прав, че ни е сменен чипът.Трябва да си ***/или ***/, за да търсиш умъртвяващата прегръдка на руската мечка.