Задържаха за 48 часа шофьора на снегорина, сблъскал се със самолета

Следствието ще поиска той да остане в ареста
21 окт 2014 14:42,
4
Задържаха за 48 часа шофьора на снегорина, сблъскал се със самолета
Снимка: Reuters

Шофьорът на снегорина, който се сблъска със самолета "Фалкон" на летище Внуково, е задържан за 48 часа, съобщи официален представител на руския следствен комитет, цитиран от ТАСС.

"Водачът на снегорина Владимир Мартиненко е в предварителния арест за 48 часа и следствието ще поиска в най-скоро време от съда да бъде арестуван", посочи служителят.

Още по темата
Според него в хода на следствието ще се изяснява причинно-следствената връзка между неговите действия и трагедията.

Ръководителят на петролната компания "Тотал" Кристоф дьо Маржори загина снощи при катастрофата на московското летище Внуково-3 заедно с тричленния екипаж на самолета му.

Самолетът се е сблъскал при излитането си със снегорина. Впоследствие стана ясно, че водачът на снегорина е бил пиян. Мнозина от служителите на летището са заплашени да бъдат освободени от служебните си задължения до изясняване на случая.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наи-абсурдната самолетна катастрофа, за която съм чувала.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахахаха, пиян вилнее със снегорин по полосите за кацане и излитане на летището... %аси случая, верно го е казал народа: "Ако ти е писано да се удавиш, значи няма да се обесиш!" Мяза на Шумахер работата, съсипа неизвестността в спорта с тоталната си доминация, отърва се с драскотини при всички инциденти с по 200+км/ч. обаче ските му видяха сметката