Мъж прескочи оградата на Белия дом, кучета го спряха

Видео показва как нарушителят рита животните, пуснати да го заловят
6
Мъж прескочи оградата на Белия дом, кучета го спряха
Снимка: архив, Ройтерс

Мъж е прескочил оградата на Белия дом и е бил нападнат от кучетата на Сикрет сървис, каза говорител на американското президентство. "Кучетата са го заловили", каза говорителят, цитиран от Ройтерс.

Видео от инцидента показва мъж с бели шорти до оградата на Пенсилвания авеню. Той вдига блузата си, за да покаже на агентите, че не е въоръжен. На видеото се вижда как нарушителят рита и бие с ръце кучетата, пуснати да го заловят, посочи Асошиейтед прес.

Преди месец Омар Гонсалес, бивш военен на 42 години, въоръжен със сгъваем нож в джоба, прескочи двуметровата ограда, притича 60 метра през поляната и успя да влезе през главния вход в Белия дом.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
vvv преди 9 години
а ти си въшката върху кучето и разказваш от първа ръка
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да уточня че кучето което му е скочило и човека го е ритал се е казвало Обама.
4
0
 
1
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Идеята че всичко наоколо е плод на таен эаговор и нищо не се случва, просто эащото се случва, набира все повече почитатели, които ОТРИЧАТ естествения раэвой на събитията в хода на времето #имам предвид последните две десетилетия# и отдават съществуването на света такъв какъвто е, на коварния план на единици иэбрани, които точно в тоэи момент там някъде си правят поредния надъхващ БРЕЙНСТОРМИНГ, эа чиято цел може само да се гадае!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
bb преди 9 години
ТАзи управляваща върхушка води войни за да могат дебелите американци да карат огромни джипове и да харчат смешни пари за нафта. Войните на Америка са за блага и по-ниски цени, които да плащат американците. Те ако им вдигнат цената на бензина колкото нашата и ще се вдигнат на бунт и ще свалят де що има политик.
2
3
 
3
 
! Отговори
SOON преди 9 години
До rambo - "да на сссрлгдр и югославия.да на евразииския съюз.долу сащ европа и нато......" - Еми ходи си в Анадола. Какви ги дириш тук?
1
7
 
9
 
! Отговори
rambo преди 9 години
хората се бунтуват срещту агресорите империалисти от белия дом.американския народ не иска воини а иска мир работа и спокоиствие.за жалост управляващтата вихрушка на америка с барак обама водят завоевателна агресивна империалистическа политика в света.а това американския народ не иска.света иска мир а не война и затова напират да влязат в белия дом да се саморазправят с барак обама.америка е бита карта от русия и китай.да на сссрлгдр и югославия.да на евразииския съюз.долу сащ европа и нато......