Шестима ранени при стрелба в гимназия край Сиатъл

Стрелецът вероятно е ученик
Обновена: 24 окт 2014 22:22 | 24 окт 2014 22:16, Веселина Йорданова
53
Шестима ранени при стрелба в гимназия край Сиатъл
Снимка: БТА

Нападател с огнестрелно оръжие откри огън в гимназия в град Мерисвил, близо до град Сиатъл, в САЩ, предадоха световните агенции.

По данни на американски медии 6 души са пострадали. Нападателят е мъртъв.

Част от учениците в гимназия Пилчък, в която е извършено нападението, сега се евакуират от полицията. На други е наредено да останат скрити в класните стаи.

Стрелбата започнала в 10,45 ч. местно време /20,45 ч. българско време/.

Районът на гимназията сега е отцепен от силите на реда.

Според в. "Сиатъл таймс" стрелецът е ученик. Той е починал, след като сам се е прострелял.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
1
 
! Отговори
МИ преди 9 години
Брат ми се върна от там не издаржа на изрутщината бачкат по 20 часа всички варвят кат някви зомбита...
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даже да ми подарят зелена карта пак няма да отида там.
35
0
 
4
 
! Отговори
Пачата преди 9 години
А казват че било хубаво в Ъмерика
34
0
 
6
 
! Отговори
империалист преди 9 години
Това е демокрация-какво искате?Всеки има право да стреля където,с каквото и по когото си иска....Само не знам защо не си оправят изкуствената държава,а са тръгнали да управят света?
33
3
 
8
 
! Отговори
Do 34 преди 9 години
Капитализъм се прави на базата на ограбване на чужди ресурси, включително и човешки. Капиталистите да благодарят на комунистическите държави, чиито ресурси ограбват в момента, че не са били такива прахосници. И като ги ограбят, как ще развиват капитал си. Не може да има вечен растеж, с ограничени ресурси. Тепърва предстои да видим, че капиталът е не по-малко сбъркане система от комунизма
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде стига с тая Унгария и Чехия, много им разбират тиквите на някои. Ами те винаги са били по-добре от нас. Най-вече , че избират политици като Виктор Орбан и Вацлав Клаус, а не мутри излезли от най-тъмните дълбини на подземния свят.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Животът им е много стресиращ и пият по една шепа антидепресанти. А те са временно решение и попадат в омагьосан кръг, който все по-често избива.
30
2
 
5
 
! Отговори
39 преди 9 години
нима агент Гоце не бе президент в продължение на 2 мандата? Нима агент Буда не каза в един разговор, че е поел ангажимент към Гоце?
29
2
 
4
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Капитализъм Другари се прави с работеща пазарна икономика и съдебна система!С шуробаджанащина става така, че малцина имат много, останалите немогат да си платят парното! Прокопсват тия дето ритат футбол с който трябва! Ако си мислите, че това е капитализъм, много се лъжете!Как стана така, че другите източноевропейски страни, които влязоха в ЕС спечелиха от това и се развиха, а ние сме единствените, които тъпчем на едно място и сме последни в Европа във всяко отношение!
28
4
 
28
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
до 31Какъв посткомунизъм те гони тебе в 2014-та година бе, *** ?!Посткомунизмът свърши още 1997-***, когато на власт дойде Иван Костов. От тогава насам всичко е див, варварски капитализъм от най-извратен тип !За да стигне някакво по-високо звание един офицер от ДС трябваше да е навършил поне 45 години.На колко години трябва да е днес той ?! На 70 най-малко !Да не искаш да кажеш, че 70-80 годишни старци управляват задкулисно България ?!Управляват я онези *** от Вашингтон и Брюксел !
27
0
 
2
 
! Отговори
do 30 преди 9 години
Ti mai si nqkoi firmajiq(izednik), shto ne kajesh I da si plashtame che rabotim, da plashtame naem za pomeshteniqta, smetkite za tok I voda...pa zashto I da ne zadelqme ot zaplatite si(ako gi vzemem). Takiva kat tebe trqa gi zaravqt jivi! Rabotil sam i po 16 chasa I nakraq vse: pari nqma,samo nova kola za shefa. Zatva i e pal no s trudovi zlopoluki-raboti se bez pochivki,izvanredno i pri loshi usloviq...
26
1
 
10
 
! Отговори
До 29 и 31 преди 9 години
Стига с тая неолиберални глупости. Свърши вече тая. Няма балами да се хващат вече на тази лъжлива неолиберална "игра".
25
6
 
21
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Welcome to American dream !
24
4
 
25
 
! Отговори
в САЩ е ... преди 9 години
... пълно с психари. Младите се израждат.
23
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да де, ама преди ЕС и преди да да почнат да ни подготвят за ЕС, преди Кунева и Паси да почнат да разпродават България, хората живееха спокойно и нормално, България беше средно развита европейска страна със среден стандарт за Европа, но като влезе в ЕС и НАТО започна мизерията. Аааа, не не, нееее, не е причинат ЕС и НАТО, мързелът на българите посткомунизмът и рускосъветскиятпостоновавторитарототалитаръзм са причината, не са виновно за мизерията ЕС и НАТО. Правосъдие, Правосъдие, Правосъдие!!!
22
1
 
2
 
! Отговори
аско преди 9 години
гледай в своята ***.
21
4
 
3
 
! Отговори
аско преди 9 години
пак ли ви е виновен друг?
20
14
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
"Като е толкова добре с ЕС и НАТО защо в България мизерията е толкова голяма"Защото живеем в пост-комунизъм, а не в демокрация!!! Защото бившето ДС все още дърпа конците! Защото все още има Гоцета и Буди в политиката. Защото има обръчи от фирми! Защото навсякъде е корупция! Защото лекарите, политиците, съдиите, полицаите, държавните служители са корумпирани!!!! Защото няма правосъдие! ЕС не ни е виновен за никое от изброените по-горе! Правосъдие, Правосъдие, Правосъдие!!!!
19
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тежкото положение сега не са виновни ЕС и НАТО, а самите българи са си виновни защото са мързеливи и не работят здраво за фирмата да прави печална и да се развива а само се оплакват. Трябва здраво да се работи за фирмата, всеки да дава всичко от себе си, да прави безплатно свръхчасове поне по 2-3 часа освен 8те часа за да може фирмата да се развива и на прави големи печални, и така ще се построи светлото евроатлантическо бъдеще.
18
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее реформаторския блок, само реформаторскяи блок ще ни оправи и ще живеем като западно европейци. Правосъдие, Правосъдие, Правосъдие!!!!