ОССЕ и САЩ осъдиха организираните от сепаратистите в Украйна избори

Америка призова Русия да направи същото
Обновена: 1 ное 2014 09:46 | 1 ное 2014 09:35,
120
ОССЕ и САЩ осъдиха организираните от сепаратистите в Украйна избори
Снимка: БТА

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) и Съединените щати отново осъдиха организираните от проруските сепаратисти в Източна Украйна избори.

Изборите в т. нар. Донецка и Луганска народна република (ДНР и ЛНР) не съответстват на Минските споразумения за прекратяване на огъня между украинските сили и бунтовниците, заяви ротационният председател на ОССЕ, външният министър (и президент) на Швейцария Дидие Буркхалтер, в изявление, цитирано от ТАСС. Той припомни, че тези договорености предвиждат в контролираните от сепаратистите райони да бъдат произведени предсрочни избори за парламент на Украйна.

Съединените щати осъдиха планираните от бунтовниците избори и призоваха Русия да направи същото, предаде Асошиейтед прес, като се позова на говорителката на Съвета за национална сигурност към Белия дом Бернадет Мийхан.

Тези гласувания ще бъдат в нарушение на украинската конституция и на Минските споразумения, подчерта Мийхан. Тя предупреди Русия да не използва резултатите от сепаратистките избори като претекст за военни ходове в Украйна.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: избориукрайна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
4
 
! Отговори
сектор Кабул преди 9 години
До АнонименНещо повече, тъкмо Бенковски произнася знаменателната фраза: "В сърцето на тирана отворих люта рана, която никога няма да оздравее. А Русия- нека заповяда!" Но защо си губим времето с този гнусен *** и провален даскал по български език. По-добре е вместо да обръщаме внимание на този долнопробен американоиден сайт, да постъпим като Бенковски. Американското робство е по-страшно и от турското!
87
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Осъдили те, ама пак са решили да си пратят наблюдатели, над 70 души от ЕС и САЩ , отделно от други страни... Кучетата си лаят, кервана си върви, така и ще минат изборите в ДНР и ЛНР, запада може само да си лае безпомощно.....
86
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Ние можем смело да уверим нашата спасителка и покровителка, че недоразумения между нас понякога могат и да се появят, но силата, обаянието, властта на Русия са вечно живи в сърцата ни, вечно живи и ще си останат"! Петко Рачов Славейков
85
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Слава на УкраинаПълни глупости. Бенковски отлично е знаел че със собствени сили не можем да се освободим. Целта му с въстанието е била да провокира намесата на великите сили. Единствено Русия обаче е склонна да води война с турците. Останалите се задоволяват с някакви ноти и безсмислена конференция, която не води до нищо. Ако чакахме на запада, сега щяхме да сме с фесове.
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
OKRAINA--50% ZA RUSIA,50% ZA POLSHA.MIR NASTAPI V EVROPA.
83
3
 
26
 
! Отговори
муспи преди 9 години
И ние осъждаме ОССЕ и САЩ за провежданото редовно у нас шоу на избори, но разбрахме че ще реши само с повече ракети Топол М.
82
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KOI I S KAKVO PRAVO MOGE DA SE MESI V IZBORITE NA SVOBODNATA DONEZKA REPUBLIKA.
81
22
 
3
 
! Отговори
UPA-Galicia преди 9 години
Злото е на всяка крачка, а днес излъчва отровните си изпарения от бърлогата на онова двуного, наречено Путин. И за кой ли път се питам онези, които забъркват отровата в казаните си, не са ли чели Евангелието, Буда, не са прочели поне една книга с нейните внушения, че човекът с неговото достойнство е над всичко? Не изпитват ли поне малко срам, че говорят на езика, на който са писали Пушкин, Толстой и Чехов, Ахматова, Цветаева, Шаламов и Йосиф Бродски?
80
20
 
5
 
! Отговори
SS BANDERA преди 9 години
До сектор Кабул------Путин няма да се спре пред никакво кърваво престъпление , за да запази пожизнената си неограничена власт. Крадливите и войнолюбиви путинисти с Кримската авантюра показаха, че това са последните гърчове на човеконенавистната империя на злото. Путин вероятно е чел мислите на Сун Дзъ в Изкуството на войната. Но да му ги припомним: Империя, която е загубила своята сила и блясък е невъзможно да бъде възстановена.
79
17
 
5
 
! Отговори
Слава на Украина преди 9 години
До пенко-----И също цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.
78
12
 
6
 
! Отговори
Слава на Украина преди 9 години
До сектор Кабул----------Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский
77
4
 
17
 
! Отговори
сектор Кабул преди 9 години
До АспарухБърша се с квото си искам, само не мога да разбера какво общо има България с *** документи за самоличност и каузата НАТО, ако изобщо може да се нарече кауза мародерството и престъпленията на Америка. Ако първото има нещо общо с НАТО и еврогейсъюза, тогава мерси, но наистина ще си избърша еди кво си с българския си паспорт. Смърт за Америка, свобода за народите!
76
7
 
9
 
! Отговори
сектор Кабул преди 9 години
До Леле че народАко руснаците по черноморието направят референдум и се обявят за руска република извън НАТО и европейския съюз, имам чувстото, че не само аз, но и още 6-7 милиона българи с кеф ще си избършат дупетата с българските си паспорти, и ще поискат политически азил на морския бряг.
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Леле че народA vie shte se prisaedinite ili kum Rusia ili kum Turcia taka li da razbiram?
74
2
 
8
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 92 ООО ако тука по Черноморието направят някоя референдумче,голяма радост ще бъде Таман вас дървеняците шопи ще ви оставим да се спасявате сами
73
2
 
11
 
! Отговори
сектор Кабул преди 9 години
Що бе, какво против имате вековната покрайнина? Щом покрайнината е вековна, можем само да си представяме на колко е центърът..Така че с покрайнината нямаме проблем. Проблемът е другаде- тая покрайнина да не вземе да разсърди нещо спонсорите си с лафовете за вековност, че то самите спонсори я имат, я нямат 250 години история зад гърба си. Дето се казва- кенефите в покрайнината са по-древни от световния търговски център. Упс..език мой, враг мой.
72
12
 
6
 
! Отговори
Слава на Украина преди 9 години
До Леле че народ---- Без съмнение русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неофеодализъм, съчетан с елементи на примитивен капитализъм в най-гротескните му форми? когато уважението прекрачи разум
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Леле че народTi gleday i na teb da ne ti napravqt nqkoy referendum4e,mnogo si jaluk radvash se na tiya koito im se razpokusva rodinata nasilstveno glupako
70
8
 
6
 
! Отговори
Слава на Украина преди 9 години
До yan-----Вече съм задавал въпроса дали малката, черноморска, християнска, исторически свързана с Русия наша европейска страна трябва да бъде бомбардирана една седмица с руски бомби, ракети и снаряди, за да прогледне по въпроса за руската любов, както това се наложи през август 2008 г. на малката, православна, черноморска, исторически свързана с Русия европейска Грузия.
69
5
 
8
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До бандеровче OO да и тия приказки за вековна Украйна ги разправяй на ***-та Вашата Украйна е държава 404 Сега ви чакат революции след революции,докат от 35млн. сега,останете я има 15 я няма Жените ви ще бъдат осеменени от западни чичковци и ще останете само мъже Ама нали ти знаеш я Нали на тебе правят опити мъж дали ще забременее чрез редовен ан*лен секс Айде обади се като забременееш ,а дотогава ще бъдеш тестови обект на всички укр. ****али начело с Ляшко