Оръжието на Русия, каквото няма нито една друга страна

Прокурорът на Крим разказа за уникалното оръжие
20 ное 2014 16:47, Елка Василева
190
Оръжието на Русия, каквото няма нито една друга страна
Наталия Поклонская. Снимка: архив, Reuters

Русия има едно единствено оръжие, каквото няма нито една друга страна по света и което не може да бъде продадено, купено, предадено, взето на заем – това е силата на духа на многонационалния народ на Русия. Това заяви прокурорът на Крим Наталия Поклонская, цитирана от РИА Новости.

Поклонская заяви, че величието на Русия се обуславя от духа на многонационалния народ на Русия. 

По думите й точно по тази причина днес нито една страна няма да се реши открито да хвърли предизвикателство към Русия.

Още по темата

Наталия Поклонская беше назначена от руския президент Владимир Путин за прокурор на Република Крим на 2 май 2014 г. Преди това, от 25 март 2014 г., тя беше и.д. прокурор на този субект на Руската федерация.

Поклонская бързо стана популярна сред интернет потребителите в цял свят, след като в мрежата беше качено видео от нейна пресконференция в Крим, припомня Lenta.ru. Особен интерес към нея проявиха хората в Япония, според които външността на Поклонская съответства на каноните за красота на героините от японската анимация. По-късно известният видеоблогър Enjoykin създаде от откъси от видеото клипа Nyash Myash, който е събрал почти 15 милиона гледания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До трета възраст Хайде да не коментирам за поведението на българките в Гърция по онова време. На площат Омония се предлагаха от трета възраст *** и от всяка възраст.
100
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
До КЛ Вие какъв сте по произход?
99
0
 
0
 
! Отговори
бългалин преди 9 години
До АНОНИМЕН Може да е от бандеровците.
98
7
 
0
 
! Отговори
КЛ преди 9 години
дададада...дааааааа, да, да, да!!! само в Русия и само ДА! Скрийте се в дупките бе кохози, сибирняци и какви ли не ***.:)))))
97
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
именно , руската водка прави чудеса :)
96
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dai neshto neshto na naroda de ,ne badi svidliva.
95
6
 
4
 
! Отговори
русофоб преди 9 години
Каква новина, какво чудо -путинофилите лъснаха дедовия от щастие
94
1
 
5
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Еее какво убаво моме ......не бих отказал да съм у съветник. Ето това е красота в политиката а не като българския травестит Цецка Цачева.......Вънка вали дъжд Оная Цецка иска мъж.
93
11
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Какво хубаво намирате в тая тъжно-зомбирана анемична физиономия? Със сигурност е пълно дърво в леглото, гледах клипове, тя не може да се усмихне. Даже не мога да си представя да се смее с глас.
92
1
 
7
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Като порасна искам да стана зам. главен прокурор на Крим и тази да ми е шеф.
91
3
 
16
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Ах,Наташа,всички сме влюбени в тебе,изключая едни 10%!Кои са те ли?Ами според изследвания на учени 10% от мъжете били ***!Не знам дали е вярно,но клипчетата с голи мадами не се харесват винаги на около 10% от гледалите!Дали е случайно!?
90
18
 
15
 
! Отговори
до милена преди 9 години
"не харесвам американците"С омраза няма да стигнеш далеч.Аз например харесвам всички - и руснаците! Затова им пожелавам по-скоро да се надигнат и отърват от мракобесната диктатура на Путин, която съсипва Русия. Всеки истински русофил ще е съгласен с мен.
89
12
 
7
 
! Отговори
трета възраст преди 9 години
До БРАВОС НА ДЕВОЙКАТА рускините първи се завъртяха около българските пилони/буквално и преносно/ в ранните години на прехода! може да сме грозни, ама сме паметливи! имаше руска инвазия по бароове, дискотеки та даже и ресторани, на талантлива и красива руска плът! не на нас с тия приказки!
88
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази е невероятно красива и въздействаща жена, направо ме удари в корема, като първата любов... Досега и разглеждах снимките в нета, а какво гласче вади?! Явно си има хора на които им е тип, според мен е тръшнала в земята, всички адреналинки, силиконки и кифли. Не съм очаквал да кажа нещо добро за статия на ***...
87
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до старшинкатаРуснаците са славен славянски народ,заслужаващ уважение.Ако изпаднеш в беда в някое руско селостаршинката ти колко пъти си замръквал в руско село? Щото то там пътища няма, та ми е интересно как си стигнал :)Интересно ми е и ушанките от руското посолство що ни заливат с подобни тъпизми чрез *** си ***?
86
15
 
7
 
! Отговори
Барбарона Тапишников преди 9 години
Всички руски кукли щели от 20 ноември 2014 година да танцуват КАЗАЧОК! Така е определил товариш Путин! Дали искат или не никой не ги пита защото си имат не цар, а Президент! Няма да се учудите защото не им е за пръви път гимнастиката, но това е част от КАЗАЧОКА!!!
85
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и тя като Деница на Болен знае как се прави кариера.
84
13
 
6
 
! Отговори
соросоид-полуидиот преди 9 години
Катрин Аштън е по-секси!
83
7
 
2
 
! Отговори
българин 2 преди 9 години
До българин - да бе, прилича ми на Кърт Кобейн, лека му пръст, нали! и от него по същия начин струеше, к,во му стана на тоя човек после!? та, човек - никога не се осланяй на струите - било то чужди или свои! понимаш!
82
5
 
26
 
! Отговори
БРАВОС НА ДЕВОЙКАТА преди 9 години
Така се защитава РОДИНАТА, а не в БАРА НА ПИЛОНА, ВИП-БРАДЪР=ВИП-*** - разни ЗЛАТКИ, НИКОЛЕТКИ и други КУ...ЛЕТКИ