Обама четка Хилари: Би била страхотен президент!

Той коментира евентуалната кандидатура на госпожа Клинтън
24 ное 2014 16:41,
38
Обама четка Хилари: Би била страхотен президент!
Снимка: bgonair.bg

Американският президент Барак Обама каза в интервю за американската телевизия ABC, че Хилари Клинтън би била страхотен президент . Той коментира подробно възможността тя да бъде кандидат на Демократическата партия на следващите президентски избори.

Въпреки това Обама беше категоричен, че бившият държавен секретар трябва да анонсира сама кандидатурата си за президент на САЩ.

"Мога да кажа няколко неща. Първото е, че Хилари Клинтън беше невероятен държавен секретар. На второ място – тя е мой приятел. На трето място – мисля, че тя, както и някои други кандидати от Демократическата партия, би била чудесен президент", коментира Обама.

Той заяви, че ще направи всичко възможно, за да има една силна кандидатура, издигната от демократите.

"Мисля, че американските граждани искат президент, който да е като миризмата на нов автомобил. Може би искат да карат нещо, което обичат и не е на милите, на които съм аз...", добави още президентът на САЩ.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
Ала_Бала преди 9 години
До Анонимен преди 2 часа: Много добре казано. Вече е напълно ясно че светът е изкукал. В Америка се готвят да поставят начело на държавата една извратена бабичка. Затова не е чудно, че Американците имат за фаворит и нас агент Буда - ганстер профисионалиаст!
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, голям прогрес за САЩ -от обезяната до лелката, която стана за резил на цял свят, че не пуска на мъжа сии за да избие комплексите си спретна няколко войни и арабски революции набързо.Никога няма да забравя демоничния й кеф и смях за весттаза мъчителното убийство на Кадафи.
16
0
 
12
 
! Отговори
поредния пирон преди 9 години
Чък Хейгъл - поредния пирон в ковчега на Обамата!
15
2
 
19
 
! Отговори
лъжец! преди 9 години
Обама лъже за Хилари. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам.
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американците и те са като нас - уж гласуват, а то избор няма, в торбата само "черни" топки. Който им командва паричната система, той ги командва. Кой ти мисли за народа, важно е 5-6 фамилиии да стават все по могъщи, на чий гръб все тая...
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обама четка Хилари: Би била страхотен президент! А няма ли него кой да го изчетка ? С неговата арабска пролкт и неадекватни решения ми стана антипатичен. Демокрация при арабите щял да прави! Луд човек
12
0
 
5
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
А защо не Марси Райз? Инак няма спасение, ще правиме избори до дупка, пфу!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що в България като има многопартиина система какво тези които се кръстиха и кълняха против Бойко сега му носят турско кафенце всеки ден и най-драпа Баракото трябва да избие плакатите и речите.
10
1
 
14
 
! Отговори
Обама се майтапи ! преди 9 години
Запомнихме Хилари като държавен секретар само с това , че си счупи ръката. Обама е шегаджия. Той зорлем иска САЩ за първи път да имат жена - президент и то с памперс. Остава Хилари да поиска нашият полиглот за държавен секретар. И двамата умни, особено докторът на всички науки - Будьо Мазния.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти си идеален за поста, дано само такива клоуни като тебе да стават президенти на САЩ. :)
8
0
 
1
 
! Отговори
бг преди 9 години
Името му на Буш Младши Му се свети............в Бохемиан Гроув.
7
1
 
17
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Аз преди 2 години бях написал че е решено Хилари да е президент на САЩ,но в ДРУГ ФОРУМ ,а и тук писах преди седмица-две . Вече е решенО кой да бъде следващи президент на САЩпреди2-3 одини в една стая и това е Хилари -ако не асе случи някой форс -мажор . САЩ не е това от преди -всичко се измени през 80 г на Хх век.
6
1
 
8
 
! Отговори
бг преди 9 години
Тези които говорат за републиканци,за демократи,са неинформирани и заблудени.
5
1
 
26
 
! Отговори
бг преди 9 години
Хилари е по-опасен нацист от Обама и Буш-младши,взети заедно.
4
1
 
16
 
! Отговори
бг преди 9 години
В САЩ нема многопартийна система.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако слуша мъжът си ще е по добър президент, но и да не го слуша който и да дойде ще е по добър от обама. Той с нищо не бе по различен от буш младши, едни и същи хора управляват америка и правят каквото си искат по света, далаверата с военните разходи вече четири мандата става все по голяма.
2
3
 
26
 
! Отговори
antrax преди 9 години
Президент...САЩ не са имали президент след Кенеди. Преди него ***-дойди а след него ...мекерета на петролно лоби, оръжейно лоби, Уолт стрийт лоби и не знам си какво там лоби. Сега тази кокошка се мъчи да се намести. Полза никаква от *** политик освен ако не виси на въже.
1
15
 
2
 
! Отговори
Путин е велик преди 9 години
Другаря Путин си направил скафандър за да се предпази от е бола от ползван презерватив на Обама и с това прецакал Американската икономика.