Русия няма да допусне да я въвлекат в геополитически интриги!

Русия не заплашва никого, заяви, Путин
26 ное 2014 21:16, Елка Василева
121
Русия няма да допусне да я въвлекат в геополитически интриги!
Владимир Путин на съвещанието. Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия ще защитава собствената си сигурност и тази на съюзниците си, но че не заплашва никого, предадоха Ройтерс и ТАСС.

 "Не заплашваме никого и не възнамеряваме да бъдем въвличани в геополитически игри или интриги, камо ли конфликти, без значение кой се опитва да ни въвлече в тях и как", каза Путин на съвещание за развитието на руските въоръжени сили.

Още по темата

Същевременно той отбеляза необходимостта да се обезпечи надеждната защита на суверенитета и целостта на Русия и нейните съюзници.

По-рано днес главнокомандващият съюзническите сили на НАТО генерал Филип Брийдлав изрази дълбока тревога от милитаризацията на  украинския полуостров Крим, анексиран от Русия.  "Силно сме обезпокоени от милитаризацията на Крим. Разполаганите в Крим руски въоръжения като крилати и противовъздушни ракети имат в обсега си цялото Черно море“, каза той на пресконференция в Кие.

Брийдлав освен това изрази опасения от евентуално разполагане на ядрени оръжия в региона, като подчерта, че следи подобни развития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХАХАХДостатъчно е скапаните руснаци да не ни пречат. Ние ще се оправим.
69
1
 
1
 
! Отговори
ХАХАХ преди 9 години
До Анонимен 108Абе умници с умници трябва САЩ ли да ви оправят нещо, или пук руснаците?Вие за какво сте живи такива индивиди незнам като цял живот чакате някой от някъде нещо да Ви свърши? Докато не се научите да чакате на готово във все по-голяма мизерия ще живеете! Не Ви е виновен никой че сте безхаберни и мързеливи и единственото което правите е да търсите оправдания! Оправдавайте се колкото искате ама не правете деца че с това възпитание ме е страх да мисля за бъдещето и идните поколения!
68
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 109САЩ стъпиха в Япония и сега там цари канибализъм, нали ?САЩ настъпиха в Германия и горките германци карат на фотосинтеза !СССР стъпи в Източна Европа и 45 години народът преживя мизерия. Такава мизерия, че 25 години по късно още не се е осъзнал.
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 110Ти вероятно, аз - НЕ!
66
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
иоже да мечтаем само за такъв Президент!!
65
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Който разбира Путин, не разбира Запада!"-Как да не разбираме джуджето в Кремъл.Мрази Обама защото има голям банан и *** иска да има такъв, за да е първия руски независим президент-император който сам се оправя когато облича токчетата..ха..ха
64
11
 
45
 
! Отговори
истината преди 9 години
Заради интригите и алчността на САЩ,страда цял свят.Но с Русия си намериха майстора--Путин им каза право в очите--Никой неможе да диктува на Русия--никой.......
63
27
 
11
 
! Отговори
умерен преди 9 години
*** Кабаев е проЗта милиционерска пръчка - вместо да смуче долари от Запада и да си модернизира ***, той вкара роССия в излолация по-голяма от времето ха Хрущов...
62
32
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
- ***, предай се... - обкръжен си отвсякъде...
61
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво на тях, обаче крилати ракети ще има и под техния нос.а бе е*ха си сами майката :)
60
6
 
21
 
! Отговори
456 преди 9 години
До Анонимен 80аКО ПОД НИКА СТРАНДЖАТА СЕ КРИЕШЕ ЕКИП ТО ПОНЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ЗАЧАТЪК НА IQ АМА НЪЦ!!ТЪПО,ПО ТЪПО ,,,,,,,,,,,,,АБЕ КАЖИ МУ СТРАНДЖАТА И НЕ ГО ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ!!
59
2
 
4
 
! Отговори
**** преди 9 години
Айде лека ви вечер,и ако съм обидил някого се извинявам,не е нарочно!
58
2
 
3
 
! Отговори
**** преди 9 години
До страничен поглед:като те гледам какъв си разноглед,незнам какво разбираш под страничен поглед?
57
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 79 Путин не е щастлив от анексирането на Крим. Не е щастлив и от войната в Донецк. Не е щастлив от санкции, цени на нефт, рубла и още сума ти неща. Не е щастлив от развалянето на отношенията с ЕС.И какво се очаква от него ?
56
8
 
16
 
! Отговори
Твърд преди 9 години
Руснаците са смотльовци, рускинките барбита, а Путин е пич. Хохлите са мухли.
55
2
 
2
 
! Отговори
**** преди 9 години
До одисей:можеше да не го триеш,щеше да ми е любопитно какво ще напишеш?
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въпреки началото на Олимпийските игри, когато е прието да не се воюва, тренираните от американски военни грузински сили бомбардират няколко часа град Цхинвали.
53
3
 
5
 
! Отговори
До Рубла 66 преди 9 години
Ще ти цитирам Уикипедия - след подписаните Дагомиски съглашения между Русия и Грузия и на 14 юли 1992 г. в зоната на конфликта са въведени миротворчески сили, състоящи се от 3 батальона (руски, грузински и осетински). Дагомиските съглашения предвиждат прекратяване на огъня и създаване на орган за урегулиране на конфликта Смесена контролна комисия (СКК), в която влизат грузинската и южноосетинската страна, Русия и Северна Осетия.... в нощта на 7 август грузински войски навлизат в Южна Осетия .Въпреки началото на Олимпийските игри, когато е прието да не се воюва, тренираните от американски вое
52
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 79: Путин & Со анексираха Крим, но това не е признато от нито една държава включително и от евроазиатските съветски републики. Ако си забелязъл и самия Путин не се показва особенно щастлив от ситуацията.
51
2
 
0
 
! Отговори
**** преди 9 години
Да направо се кефя.