Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!

Путин: Страната ни плаща скъпо дори факта, че съществува
20 дек 2014 18:18, Анисия Иванова
545
Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!
Владимир Путин. Снимка БТА

Никоя страна няма да успее да сплаши, да възпре или изолира Русия, увери руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС и Франс прес.

В изказване по случай Деня на работещите в службите за сигурност Путин припомни, че подобни опити е имало в продължение на столетия, а през 20-и век - нееднократно.

"Но нищо не се получи и сега нищо няма да се получи. Трябва да бъдем готови да преминем през определени трудности и всеки път да даваме адекватен отговор на всякакви заплахи срещу нашия суверенитет, стабилност и единството на нашето общество", подчерта президентът.

"Обстановката в света далеч не е стабилна. Нараства броят на заплахите и рисковете, не се спазват нормите на международното право, използват се всякакви средства: и шантаж, и провокации, икономически и информационен натиск, залага се на радикални елементи, на националистически групировки, на опити за дестабилизиране на вътрешната обстановка и така да се постави под контрол цялата страна", отбеляза държавният глава на тържеството в Кремъл.

Путин изтъкна и все по-често звучащите откровения, че "Русия е длъжна да плати скъпо за своята независима позиция, за това, че подкрепя сънародниците си, за Крим, за Севастопол, понякога за това, че просто съществуваме". (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
0
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 9 години
Ето това е президент осъзнаващ нещата, а не носещ се по течението, и гледащ си личните интереси. Да живее Русия защото, именно руският народ е този който го избра и подкрепя, дори и в такива трудни времена, следователно е достоен народ в сравнение с много други.
325
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Даниеле, невежо, ако това туското е параноя, какво да кажем за САЩ дето все някои им застрашава националната сигурност и са си разположили базите по цял свят, бутнаха си кулите близнаци и си убиха сумати народ за да си намерят враг и да водят войни. Що за промит мозък трябва да е човек, който още им вярва, че са борци за демокрация и човешки права, а Русия е лошата.
324
3
 
1
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Това руските управници са клиничен случай ми се струва. От близо 80-90 години все им се привижда как някой ги напада, как целия свят е срещу тях. От 100 години живеят с тази параноя и заблуда и наливат луди пари във военния сектор, а икономиката им кучета я яли.Дали някой ден ще се осъзнаят изобщо ?
323
0
 
1
 
! Отговори
Климент преди 9 години
Поправка:"със неприкрито" е неправилно като правопис.Граматически коректно е "с неприкрито".
322
0
 
2
 
! Отговори
Климент преди 9 години
До 11Ей, това тролчетата и през ум не ви минава....., че може правописната грешка да е неволна!И не се пише "убаво" и "аве" - все едно си в кръчмата на село! Явно обилно си "надарен" откъм умствен дефицит, гледайки просташкия ти "изказ"! Т'ва простаците със непокрито самочувствие сте най-смешни! Е "дивото зове" - к'во да правиш?!
321
0
 
4
 
! Отговори
Той е преди 9 години
До за 454кой е започнал война с Грузия? Като не знаеш как се развиха събитията през 2008г, не се обаждай неподготвен, само да се излагаш!
320
6
 
12
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Русия винаги е била и винаги ще бъде в сърцата на българите обичана и близка. Това обаче не може да се каже за отношението ни към американци, англичани и т.н.
319
4
 
12
 
! Отговори
Климент преди 9 години
Рационално е Западът да си сътрудничи с Русия - от това и двете страни ще спечелят! Конфронтацията не е решение! Лаиците не знаят, че Велика сила, като Русия, не може да бъде изнудвана чрез санкций, а и въобще!
318
6
 
4
 
! Отговори
амида преди 9 години
Никой не ви плаши или изолира, напротив. Същото което ства с жените ви като дойдат на море, това става и с вашата държавата ли е какво се води.
317
0
 
15
 
! Отговори
мехмед преди 9 години
До за 454това е супер държава,това е супер президент той еправ никой не може да я победи
316
4
 
17
 
! Отговори
sssr преди 9 години
Да живее Русия.
315
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На началника на бензиностанцията му нахлупиха ушанката до кръста!
314
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Вангел Рилскищо не си ходиш в мАсква?
313
19
 
6
 
! Отговори
Реигън преди 9 години
Тоя забрави какво стана със Съветския съюз .
312
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!" - ами то точно това се случи
311
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Православието НА БОГ от там е за всички хора не е монопол на Русия
310
18
 
14
 
! Отговори
за 454 преди 9 години
''Православната'' россия държи една *** в центъра на мАскава......и започна война с православните ГРУЗИЯ и Украйна...Да не говорим,че най-големите славянски държави Украйна и Полша не искат да чуят за рашата
309
11
 
8
 
! Отговори
че кой се плаши преди 9 години
Ние се гъбаркаме с въглеводородното джудже - всеки ден нова простотия от рашата :))
308
9
 
14
 
! Отговори
Вангел Рилски преди 9 години
До ...В глуповатия ти и безсмислен "коментар" (без реални аргументи) лъха типичната, тенденциозна, русофобска злоба, породена от ИСТИНАТА, с която комплексарските ви, дребни, "фобски", душици не могат не само да се примирят, но дори и да признаят!Та...ясно е колко си интелектуално "надарен" откъм умствен дефицит! Абе, с една дума: "Не е лесно да си тиква", ама толкова ти е ума, че даже нямаш ум, за да го разбереш!
307
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Горд БългаринБРАВО--има още истински БЪЛГАРИ в нашата РОДИНА.....БРАВО.