Мъж се вряза в тълпа с миниван в Нант

Ранени са 10 души, петима с опасност за живота
22 дек 2014 22:22, Александър Попов
38
Мъж се вряза в тълпа с миниван в Нант
Снимка: Reuters

В западния френски град Нант неизвестен мъж се вряза с минивана си в тълпа посетители на коледния пазар в центъра на града, предадоха Франс прес и ТАСС.

Ранени са 10 души. Всички са приети в болница, като петима от тях са в тежко състояние.

Водачът на минивана се опитал да се самоубие, като си нанесъл удар с нож. Той също се намира в болница. По предварителни данни става дума за 25-годишен мъж.

Вчера в Дижон мъж се вряза с колата си сред пешеходци с викове "Аллах акбар" (Бог е велик). Ранени бяха 13 души, като двама от тях са в тежко състояние. Прокуратурата на Дижон съобщи, че нападателят е психически неуравновесен.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Нант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По интересно е кои баровци как и кога плащат на тия акбаровци,хайде да поразмърдаме дриплите и да видим какво има под тях,значи баровците получават лесно пари от преводи защото акбаровците няма да мръднат без заплащане,плащат със сигурност,но със закъснение,по всяка вероятност със свежонапечатани,безпроблемни за късане на връзката и спецрежим на акбаровци,запазен им е товарооборота с който участват в БВП и са уважаеми,акбаровци кои на издръжка,кои не,всичко се изчиства и изчислява с нови преводи
21
8
 
2
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Най-добре е *** да дойде във Франция и да пусне своя приятел кадиров да прокара християнските ценности сред джихадистите !!! *** и кадиров са най-ревностните защитници на европейската цивилизация !!! *** и от Китай ще направи средище на славянството и Православието :))) Фашизъм, комунизъм, ислямизъм и всякакъв друг вид *** не водят до нищо добро !!! *** !!!
20
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
френска джамахария хубаво вие като си внесохте няколко милиона талибана???LONG LIVE USA AND ISREAL
19
6
 
24
 
! Отговори
кочо преди 9 години
Според мен Путин е виновен . Дa се увеличaт сaнкциите хaхaхa
18
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Французи, американци и други *** свалиха законните светски правителства в Алжир, Тунис, Египет, Либия, Ирак и Сирия (там само се опитаха) и докараха на власт диви ислямисти от които сега си патят много здраво! Жалкото е само че загиват невинни хора, а не политици...
17
2
 
26
 
! Отговори
юнака преди 9 години
Споко,това са от умерините ислямисти ,които се борят за демокрация и човешки права в Сирия.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отдавна казвам че хората по света вече са напълно откачени ама никой нечува.Всичко ще свърши зле.Но пък аз си поживях добре.Да му мислят тези които сега идват че може и да не доживеят старини.
15
0
 
24
 
! Отговори
bg nad vsichko преди 9 години
Този го обявиха по новините за душевно болен. Така им викат вече на ислямистите. Хората, които правят протести срещу безумната имиграция на душевно болните пък са фашисти. Обаче си признавам, че ми дреме за европа. Нсй-важното е да се съхрани България. Добре, че сме бедни, за да не искат да остават тука.
14
5
 
12
 
! Отговори
Оногондур преди 9 години
Първият крещеше "Аллаху акбар".Сега тоя синковец мълчи.Следващият да не би да крещи вече "Путин акбар"?Тъй де,всичко е пропаганда.И си е съвсем европейско.На новоговор.
13
11
 
15
 
! Отговори
2013 преди 9 години
Тия че са ненормални, е ясно. Ама не мога да разбера защо някои в този форум се радват на такива новини, когато се случват в ЕС или САЩ. Ако си мислят, че любимата им Русия е имунизирана срещу ислямската напаст, значи им е много къса паметта.
12
3
 
25
 
! Отговори
Нормално преди 9 години
Все по-хубаво ще става в Щатите и Западна Европа. Все по-голяма етническа толерантност ще радва евросърцата на Кончитите. Всеки ден арабин самоубиец и през ден *** убиец на бели ченгета - просто рай !
11
0
 
10
 
! Отговори
ПОПА С ТОПА преди 9 години
А няма ли накрая да се сформира джихадистко движение '' ТАЛИБАНИ ЗА ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ ''! Така малко да се поборят за глобалната гео и гей политика разбираш ли ;)))) Хаха добре звучи нали. И много политкоректно.
10
0
 
31
 
! Отговори
Хоя Мора преди 9 години
Това и нас ни чака братя! Снощи бях в мола на Цариградско около 9,30 вечерта, долу в Карфура имаше една тумба около 20 ***-муджихидини-бежанци-араби. Жените им бяха омотали главите в разноцветни бурки, а мъжете им гледаха като диви животни и само щом мине някоя готина жена покрай тях се опулват като невиждали! Ужас! След 15 мин като излизах от мола същата тая *** се товареше на някакъв автобус с надпис "агенция за закрила на бежанците", или нещо подобно! Арабите носеха по 2-3 пълни торби!!!
9
2
 
19
 
! Отговори
МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ преди 9 години
А най лошото е че няма такова чудо като радикален ислям. Поредната политкоректна дума измислена от хамериканците и техните *** партньори! Исляма е един и проповядва че целия свят трябва да е ислямски. Ох ако някой ден това стане, предвиждам такъв купон че само си викам ДАНО ДАНО ДАНО, ДО ВСЯКО ЕДНО СЪЩЕСТВО! Упс размечтах се хахахаха. Ми те тогава ще почнат да си ги мерят кой е по правоверен и много тикви ше хвърчат. Защото исляма винаги търси враг. Като всяка мракобесническа идеология. Дали е империализъм, фашизъм, комунизъм. Това е положението.
8
1
 
17
 
! Отговори
КВО СТАВА? преди 9 години
ГЛАЗГОУ,НАНТ....КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ?
7
1
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Аха , ясно ....вече като се опитват да убиват и убиват крещейки "алах акбар" не са терористи , а просто психично болни хорица !
6
1
 
25
 
! Отговори
Горубляне преди 9 години
Нищо де, страничен ефект на културния мулти-културализъм с ислямско-арабски привкус. Утре ще заколят някой, вдруги ден може и фойерверки да пуснат нашите приятели проповядащи религия, чието име казват в превод означавало мир, чистота и любов. Важното е, че са ни донесли новината, а именно - алах акбар! Дааам....
5
0
 
33
 
! Отговори
Прогностик преди 9 години
Франция, колония на Арабистан ! Но верни на САЩ :)
4
0
 
34
 
! Отговори
МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ преди 9 години
Мдаааа! Госпожа Льо Пен президьон! Ще видят тия тарамбуки какво могат белите хора, когати ги настъпят по мазола. Всичко това води към тотален сблъсък на верска основа. Което не е никак добре. Но така си го направиха тъпите политици. Смесиха катран и сяра и какво очакваха да се получи медец ли?
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това новина ли е бе? Елате у нас та да видите! Врезват се изрезват се,кой как му скимне! Тоя спорт ние сме го измислили и направо ни е скучно без него!