Пак в САЩ: Полицай застреля чернокож в Сейнт Луис

Младежът насочил пистолет срещу униформения офицер
24 дек 2014 12:32, Александър Попов
127
Пак в САЩ: Полицай застреля чернокож в Сейнт Луис
Снимка: Reuters

Офицер от полицията в Сейнт Луис застреля късно снощи чернокож младеж, който извадил пистолет и го насочил срещу него, предаде Асошиейтед прес.

Малко преди полунощ полицаят извършвал рутинна проверка на бензиностанция близо до Сейн Луис. Двама мъже се приближили, единият извадил пистолет и го насочил срещу полицейския офицер, който произвел няколко изстрела и застрелял единия заподозрян. Другият е избягал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: сащубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
0
 
! Отговори
мръсен циганин преди 9 години
Честита Коледа на всички господ здраве да ви дава! !Не знам колко случая станаха вече как така не се случи един поне да е ранен а всички умират!!
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе хубаво се трепат тия *** ама по на едро деее...
50
2
 
5
 
! Отговори
Емо преди 9 години
Може да съм пъзльо, но с униформен не се разправям. Да спориш с полицай, дори и да си прав и когато си пил и/или ядосан не носи никакви ползи. Все пак тези хора са под постоянен стрес и не се знае как могат да реагират. А да не говорим, да си черен и то в САЩ. Затова си има адвокати, отива се мирно в полицията и се изяснява проблема без излишни емоции.
49
1
 
4
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
То сега стават такива работи редовно,а какво ли ще е когато почнат да орязват помощите?!Защото ако не спечелят войната за Новия световен ред-т.е. пълен световен контрол,печатницата за долари ще спре и ....парите свършват!Затова САЩ хвърлят всички сили и брутално отстраняват всяко препятствие към целта.Остана само Русия-последната пречка!Последна,ама каква!Оцелее ли Русия,Новия световен ред отива по дяволите!Дори само заради това си струва да се подкрепи!Иначе ги знаем какво представляват-пияници
48
0
 
5
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
А у нас бият лекари,нищо ново под слънцето.
47
2
 
6
 
! Отговори
Дедо ти преди 9 години
"Полицай застреля чернокож в Сейнт ж"Луис"Не мога да разбера тия от dnes.bg: Защо наблягате, че е застрелян "чернокож"?
46
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
А какво се предполага да го прави? Да го интегрира ли или да го рехабилитира?It's a simple thing called self-defence!
45
0
 
22
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Човек трябва да е много глупав, за да насочва пистолет срещу ушев в САЩ.
44
2
 
13
 
! Отговори
до преди 9 години
Пък ние се бяхме засилили да се учим от тях на интеграция на малцинствата. У *** е стаена "вековната злоба на роба",а в белите-самочувствието на южняшките плантатори!Та това го призна и самия Обама.
43
1
 
29
 
! Отговори
Мдааа преди 9 години
Мдааа, кофти е в Америка - извадиш ли пистолет на полицай и те застрелват на място.А виж, тук е друга работа, тук е истинската свобода... тук нашите чернокожи всеки ден пребиват по един-двама доктори, но нищо не им се случва... даже и помощи им даваме, че да не останат гладни и да има сили да бият още...
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 50: Те точно това искат: да са над закона. Иначе за бройката не съм съгласен с тебе. Няма значение колко са. Важно е да спазват закона. Сред тях има много свестни, работливи хора и те не са съгласни с главната "мисия" на медиите или на протестиращите. Черното общество като цяло наистина има проблем с престъпност, липса на семейства дори (липса на бащи), и за всичко е по-лесно да обвиниш друг. А за политиците такава зависимост е добра--лесни гласове.
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Порошенко вместо да търси начин да продава каквото и да било - например ток, сам спри да го прави въпреки, че има пазар - в Крим например...Много умен...Сега някоя руска фирма ще почна да продава ...Много се зле тия в Киев.
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 54За какво затягане става дума - те да не си мислиш, че притежателите на законно оръжие вършат такива простотии?Вършат ги притежателите на НЕЗАКОННО оръжие!Престъпника не иска разрешение да притежава оръжие - просто си го набавя.Законопослушния гражданин трябва да се моли на МВР за разрешително и доста често не го получава.Така, че изходът за България е обратно.
39
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако и в България улеснят достъпа до оръжие ще се случи същото!Затова според мен,трябва да се затегне контрола и продажбата на оръжие!
38
0
 
34
 
! Отговори
Еди си кой! преди 9 години
Уважаеми, само на мен ли ми прави впечатление или нещо съм се объркал. По всички медии разправят, че американски полицаи - офицери стрелят по чернокожи. То излиза, че всички патрулиращи полицаи са от офицер нагоре. Скъпи *** police officer не означава полицай-офицер, а просто полицай или полицейски служител.
37
0
 
38
 
! Отговори
тя преди 9 години
Те си имат проблеми с *** , ние с ***!
36
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това че е черен не значи че е над закона ***,иначе колкото по-малко от тях по-добре
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бунтът на чернокожите през 1992 се повтаря!!!!!
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези се стрелят през ден. Лоша работа!
33
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Абе като ти насочи пиштак ,ко ша го прайш бе отворко ? Шъ го целуваш ли ? Бой ,е'ан и контролен в десятката ! К'о като е черен ? Да не е хванал господ за шлифера !"Ако някой евреин в САЩ или в Европа извади пистолет и полицаите го застралят вътрешният министър моментално си заминава за антисемитизъм а Обамата, Барозо, Маргерини Моргерини, Оланд, Камерън - всички вкупом ще излязат със декларация осъждаща полицейското насилие.