Рано е да се смекчат санкциите срещу Русия

Още не е дошло времето, смята Волфганг Шойбле
24 дек 2014 15:20, Александър Попов
94
Рано е да се смекчат санкциите срещу Русия
Снимка: Reuters

Още не е дошло време да бъдат смекчени санкциите спрямо Русия. Това мнение изразява германският финансов министър Волфганг Шойбле в публикувано днес интервю за в. "Райнише пост", предаде ТАСС.

"Всеки ден се надявам, че Русия ще намери пътя към сътрудничество със Запада. Дотогава ще се придържаме към линията на санкции", заявява министърът.

Икономическото положение на Русия буди тревога, отбелязва Шойбле.

"Естествено ние сме разтревожени от развитието на нещата в Русия. Единствено тя самата може да уреди кризата", добавя германският държавник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
мръсен циганин преди 9 години
Честита Коледа на всички господ здраве да ви дава!Що се отнася до Русия и уса то коментарите са излишни просто изчакайте още малко и ще видим!!
45
1
 
24
 
! Отговори
край преди 9 години
Санкциите са наказание. Запада и най-вече Америка си мисли че може да наказва Русия. Грешка. Европа пък греши двойно. На път е да загуби Русия като партньор и да го тласне към съюз с Китай, Индия, Турция и др. Русия е част от белия свят, част от Европейската христянска цивилизация.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПо-добре дърта проскубана мецана отколкото миризлив свински *** от Балканите!!!.
43
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам защо Путин оприличава Русия на мечок, когато по-скоро трябва да я нарече дърта проскубана смрадлива мецана.
42
10
 
6
 
! Отговори
я-я преди 9 години
ОК, щом швабата го казва значи е рано да се смекчат санкциите. Ако фрицовете настояват дори и ние ще наложим санкции на Русия.
41
5
 
18
 
! Отговори
sinia преди 9 години
Какви санкции какви 5лева.....това ако го приложим на ЯНКИТЕ....точно им давам от 1 до 3 месеца.....егати измислената държава....
40
5
 
21
 
! Отговори
мастрс иван преди 9 години
незнам дали е много вярно но руската мечка може да победи калбоят от дивия запад и даже ще го изяде заедно и с по савремените американци.
39
6
 
24
 
! Отговори
На снимката преди 9 години
бледият, обратен, соросоиден *** със старческите, влажни, северно-атлантични очи мечтае за 6-7 годишно момченце...
38
9
 
45
 
! Отговори
neo преди 9 години
Света отива към катастрофа. Запада е в открита война с Изтока. По ясно от това няма. Крадеца вика дръжте крадеца. Сащ със сума ти военни бази в други страни казва на Русия че били заплаха и имали имперски амбиции. Хахаха *** наглостта. Европа със свалени *** ,жалка и немощна пред своите собственни икон.проблеми изпъва вратле срещу Путин. Малките наакани държавици сателити на гейзапада врякат и ше се задавят от злоба да бъдат и те сред големите. Много жалка картинка. На кого не е ясно още.....
37
6
 
42
 
! Отговори
морски преди 9 години
Това е като полски мишок да налага санкций на ястреб.Смешни са тия от ЕС.А американски фирми за шистов газ вече фалират заради ниските цени на петрола и газа...Бумеранга се връща вече.Слава на независима Русия!
36
6
 
36
 
! Отговори
Брат преди 9 години
***! На Русия и пука за вашите санкции! Не стига че са незаконни, не отговарят на никакви международни договорености, а и са вредни за всички. Но се надявам да пострадат повече, всичките им фирми да закъсат.Надявам се по-дълго да са тези санкции, че руснаците сами да си произвеждат.А колкото до сътрудничеството, видяхме какво очначава това. И най-важното, самите руснаци го видяха, и се надявам напълно са разбрали заблудата в която държат европейските страни.То, освен тях никой друг не вярва
35
4
 
26
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 9 години
ЕВРОГЕЍ0ВЕТЕ КАТО ИМ СА МЕКИ КИТКИТЕ МЪЧАТ ДА ВТВЪРДЯТ ДРУГИ НЕЩА. НО СКОРО ЩЕ СЕ НАХЕНДРЯТ НА НЕЩО КОРАВО С МНОГО БРИНЕЛИ!!!
34
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дърта шваба малко бой ядохте ВСВ ш....и хамерикански слуги
33
24
 
9
 
! Отговори
Танг преди 9 години
Бой до дупка по диктатора-хобит и самозабравилите се руски *** - още санкции и още ограничения, докато умрат или те или имперските им абиции.
32
13
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Както казва бай немец - за русняка ше има Zuckerbrot und Peitsche. :)))
31
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що злоба и мръсотия се чете в тоя поглед.
30
8
 
32
 
! Отговори
морски преди 9 години
САЩ са нахлузили яко синджира на врата на Германия щом тоя говори така.Слава на независима Русия!Четете истинските нецензурирани новини в ALTER INFORMATION.
29
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Germaneca , kakto vinagi - kratuk I qsen.
28
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Междувременно рублата покачи стойността си на 54 за долар (преди 6 дни беше 74 за долар). Реших да напомня на някои форумци, които постоянно ни информираха за срива на рублата, обаче забравиха за покачването й в момента.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До здравейНещо по-смислено освен медец и фризери може ли да измислиш? Или така си го запоминл и така го повтаряш?