Спряха да търсят изчезналия самолет, продължават сутринта

Роднини очакваха трескаво новини за съдбата на пътниците
Обновена: 28 дек 2014 17:05 | 28 дек 2014 14:29,
40
Спряха да търсят изчезналия самолет, продължават сутринта
Снимка: БТА

Издирването на изчезналия между Индонезия и Сингапур самолет на малайзийската авиокомпания AirАsia със 162 души на борда са преустановени за нощта и ще се възобновят утре сутрин, съобщи индонезийското министерство на транспорта, цитирано от Франс прес.

Още по темата
"Прекъснахме издирването, защото започна да се смрачава. Времето също не беше много благоприятно. Ще подновим издирвателните дейности утре в 07.00 ч. (00.00 ч. по Гринуич) и дори по-рано, ако времето е подходящо", каза говорител на министерството.

Самолетът изчезна тази сутрин от радарите, след като пилотът поиска промяна на курса поради лошото време. Той е извършвал полет от индонезийския град Сурабая за Сингапур. Преди да се изгуби връзката със самолета, на пилота е било наредено да набере височина, за да избегне участък с плътни облаци. Екипажът не е подавал аварийски сигнали.

Роднини, приятели и пътници на авиокомпании очакваха днес трескаво новини за съдбата на изчезналия самолет. 

Сред роднините на пътниците, които търсеха евентуална нова информация на летище Джуанда в Сурабая, бе и Агус, който каза, че леля му и още осем негови роднини са пътували със самолета, за да прекарат празниците в Сингапур.

"Надявам се на най-доброто. Не става дума само за един роднина, а за цяло семейство", заяви той, цитиран от индонезийския всекидневник "Република", пише БТА.

По-рано стана ясно, че Сингапур изпраща в зоната, в която се издирва изчезналата машина, военно-транспортния самолет С-130 "Херкулес", съобщи управлението на гражданската авиация на Сингапур, цитирано от ТАСС.

В същото време транспортният министър на Малайзия Лиоу Тионг Лай съобщи, че страната му ще помогне на Индонезия с три кораба и самолет С-130 "Херкулес".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: изчезналсамолетAirAsia
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те тези изчезнали самолети след време обикновенно падат около руските граници и неофашистите ционисти обвиняват руснаците, че, са ги свалили. 100 процента това е работа на ЦРУ.
26
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да,станало е мноого тъмно и много страшно и те са се изплашили, *** тотални,изчезва цял самолет те спират търсенето нямате ли си техника бе уреди чакат да им кажат кога да започнат пак да търсят че сигурно са били на крачка ад го намерят пък 'някой' не иска ад се намира то е ясна работата
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не са ги свалили по грешка с дъбовете и елите на коментара по-долу и сега да крият подробностите, значи са преминали от една вселена в друга през тунел на времето. Нямам иначе друго обяснение, за безследно изчезнал(втори) самолет от лицето на земята. :)
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на друг пък му било загадъчно какви били тия облаци. Сигурно са американски бате, пълни с БУК-ове, ДЪБ-ове, ЕЛХ-и др. подобни. Там, между другото бате, е около екватора. Няма нищо общо с нашия климат. А долу е или океана или джунглата.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен: "...oti padat nai-veche boingi a ne aerbysi..."всеки чул-недочул, чел-не прочел, пише ли пише и дава "особено мъдри" мнения. Както се казва: чукча не читатель, чукча писатель. Ами нали изчезналият самолет е AeroBus 320-200. не е Boeing.
22
6
 
24
 
! Отговори
Анкетата преди 9 години
Отвлечен ли е самолета според вас?Да +Не -
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
загадъчно как цял самолет изчезва в гъсти облаци,какви ли са тия облаци,дори и да е аварил трябва да е паднал на земята,едвали ли ще излети в космоса
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
самолета е отвлече,но как от кого или защо не знам,не може да е катастрофирал и да няма никакви следи,а ако няма на земята следи от него значи трябва да търсим отговора в небето,а ако наистина е там е отвлечен не от земна цивилизация или е уцелил процеп в друго измерение
19
2
 
23
 
! Отговори
перо преди 9 години
леле колко са "загрижени"яко търсене търсят докато го пребоядисат самолета в някои хангар на нато по островите плитка провокация а пътниците бог да ги продти ще чакат в хладилници докато ги "свалят руските ракети
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Starata pesen na nov glas. Jalko za horata.
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименMoje vsichko da se vidi samo ako iskat.
16
5
 
44
 
! Отговори
джаул преди 9 години
пак същият сценарии абе тия от цру толкова ли немогат да измислят нещо по сериозно след няколко месеца изчезналият самолет с пътниците вероятно ще бъде свален с пътниците над украина от руска ракета сега голямо търсене ще падне стига претоплени манджи
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Костов, алиби имаш ли?
14
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дядо Коледа се е връщал в Лапландия фиркан и е направил катастрофа!!!
13
4
 
21
 
! Отговори
DO 18 преди 9 години
CVETARKA LI SI NE TE ZNAM AMA PO-DOBRE IDI SI GLEDAI KARTOFENATA QHNIQ NA PECHKATA DA NE ZAGORI I NE SI VRI GAGATA DETO NE TI E RABOTA....DETO NE TI RAZBIRA TIKVATA!!!
12
22
 
30
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Некачествени,пълни с дефекти самолети са това Ер бусите! Руските и Английските машини за момента са най добрите!
11
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може да се вярва изобщо на малайзийските власти те лъгаха при първия инцидент!Изобщо не е пращал сигнал, че ще се отклони заради бурия!!!!!!Свалили са го и сега се чудят как да се потули и този случай!!!!Ако беше зара бурия или спрял двигател щяха да пратят сигнал за помощ!!!
10
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО НАПРЕД Е ТЕХНИЧЕСКИЯТ ПРОГРЕС. ГОЛЕМИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ПОКРИТИЕ. УЖ ОТ КОСМОСА МОЖЕ ЛИ ДА ВИДЯТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДВИЖИ ПО ЗЕМЯТА И ПОД ВОДАТА А ЕДИН САМОЛЕТ КОЙТО Е ОГРОМНО НЕЩО НЕМОЖЕ ДА ГО НАМЕРЯТ.
9
17
 
25
 
! Отговори
TURCHIN преди 9 години
BULGARISTANECA PAK LAE LI LAE NAREJDA LI NAREJDA....GOLEMI FILOSOFII STE AMA EDNA GABRIKA NQMATE NA KRYS! EDNI CHUPENI SAMOLETI IMATE I AIDE TOVA E!
8
6
 
28
 
! Отговори
Кълбовидна мълния! преди 9 години
Малайзийците са езически поклонници на богове като Луцифер!!!