Сирийски терористи потвърдиха, че са отвлекли италианки

Италия води преговори за освобождаването на жените
Обновена: 1 яну 2015 22:19 | 1 яну 2015 22:16,
31
Сирийски терористи потвърдиха, че са отвлекли италианки
Снимка: архив Reuters

Свързаният с Ал Каида Фронт "Ан Нусра" потвърди, че държи като заложнички две италианки, работили за  неправителствена организация, предаде ДПА, цитирана от БТА.

По-рано днес се появи информация за публикувано в Youtube видео, в което двете млади жени молят правителството да съдейства за тяхното освобождаване. Италианските тайни служби потвърдиха, че записът не е фалшификат и заявиха, че преговорите са в много деликатен етап, като помолиха да бъдат оставени да работят на спокойствие.

Още по темата
"Вярно е, държим двете италианки, защото страната им подкрепя ударите срещу нас в Сирия", заяви Абу Фадел, член на  организацията, която действа Сирия и Ливан. Ванеса Марзуло и Грета Рамели са изчезнали през юли в сирийския град Алепо.

Новината за отвличането им потресе Италия, но информацията, че те са в ръцете на "Ан Нусра", а не на далеч по-бруталната  Ислямска държава, ще е облекчение за семействата им, отбелязва ДПА.

Рами Абдел Рахман от Сирийския център за наблюдение на правата на човека (СЦНПЧ) също потвърди, че двете италианки са в ръцете на Фронта "Ан Нусра".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: италиязаложнициСирия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По Европа толкоз много има от ислямската държава ислямисти и ислямистки,че само на някои да им се обявят сметките за превод и оттатък ще се обявят за насиристи и едва преповдигащи се с кисти немощни членове,беспарични неможещи да си платят ежедневните разноски,стоещи по ъглите просещи помощи от НПО,друг нема кой да им даде,а и защо да им дава,да не би да са копали на някой та да си заработят парите,тия си мислят че ще ги правят мафиоти просто ей така,на ти че сте много ербати,номера разни.
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кка изведнъж тези станаха терористи? Досега ги наричаха бунтовници.
15
4
 
4
 
! Отговори
345 преди 9 години
До Анонимен 14 пожелавам същото на теб и всички жени в семейството ти , да изпиташ това , което им пожелаваш на отвлечените.
14
1
 
16
 
! Отговори
Айде БХК печелите преди 9 години
По големи терористи от сащ няма. Относно БХК - ЧЕСТИТО , всички печелите еднопосочен билет за Сирия , Афганистан , Либия Ирак и Алжир ПЛАЩАМ ВИ БИЛЕТИТЕ , да точно така само сега и на невероятната цена - БЕЗПЛАТНО. Само и само да заминете . Ако се понапъна мога и няколко РОМА да ви осигуря е така да не ви е скучно без тези МИЛИ , ОБРАЗОВАНИ и РАБОТЛИВИ, но отритнати от нас лошите българи същества.
13
1
 
30
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Ами каква работа имат в Сирия като знаят какво е положението?? Тея НПО-та не знам с какъв акъл продължават да пращат там разни защитници на разни права на някакви си "хора". Че тея т.нар хора се избиват сами едни други, сами не зачитат правата си на хора. Какво сте хукнали да ги защитавате, или пак се взимат едни пари от НПО-тата. Дано всичко завърши благополучно за тези жени, но просто им се чудя на акъла.
12
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ създаде и спонсорира ИД, изкупува им нефта и ги пълни долари да трепят християни.. само импотентни ***
11
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откога започнахте да наричате въоръжената опозиция "терористи"? Гиди рубладжии такива!
10
0
 
15
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
До -13 Бъркаш нещо.Ти наистина си видял италианци в Рим.Защото те са си чисти *** , и на вид и като манталитет.Едва ли има европеец да лъже повече от Италианец.Това го пиша от личен опит.А пък на обещания са както те казват : Номеро уно.Жалко обаче за отвлечените жени дано да се завърнат в къщи живи и здрави.Все пак и там има добри хора.Неслучайно там има много имигранти, много са толерантни ( но не всички )
9
0
 
47
 
! Отговори
читател преди 9 години
Същите тези италианци за миналата година са посрещнали над 70000 бежанци, от същите тези страни.Либерална Европа се гърчи в собствения си сос.
8
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи луд секс пада там
7
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи луд секс пада там
6
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фронт Ан Нусрада, тези нали бяха борци за своба до преди няколко пмесеца, та дори италиянците искаха заедно с уса да нападнат Башар Асад, за да предпазят Фронта Ан Нусра от пълен разгром, който доблесната сирийска армия в крайна сметка почти и успя да направи.
5
2
 
63
 
! Отговори
Тони преди 9 години
Tова не бяха ли борци за свобода до преди няколко месеца? Как станаха терористи, о , продажни, жалки и зависими медии? Вие сте срам за всички български герои, вие сте родоотстъпници! Но пък някои от нас все още не са с промити мозъци и знаем как от бунтовник ставаш терорист Трябва само някой янки да ти нареди и започваш да коригираш ръкпоиса.
4
1
 
37
 
! Отговори
НА НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ преди 9 години
дружките от СИРИЯ, дето ги води в СОФИЯ големи "ДЕМОКРАТИ" станаха. Да вземе да отиде лично да ги поздрави с успехите. Много ще му се зарадват.....
3
2
 
31
 
! Отговори
бг преди 9 години
Според демона Кристияна Анампоур сърбите извръшват гангбанг,муслемите не извръшват гангбанг.
2
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕ как терористи ? Страхувам се дали това е демократично ? Да не би да са бунтовници, борци за фрийдом ?същите като борците за новоросия, кримнаш, кадировците, руските отпускари - с една дума *** на путин
1
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Cвързаният с Ал Каида Фронт "Ан Нусра" потвърди,kak 4e se bila kazvala organizaciata "АнНуCсра", ili "PАНoCра" потвърдETE ,