Опозиционен блогър може да е "разкрил" дъщеря на Путин

Кремъл не потвърди, занимавали се с президента, не с децата му
101
Опозиционен блогър може да е "разкрил" дъщеря на Путин
Владимир Путин. Снимка: Ройтерс, архив

Един от основните противници на Владимир Путин може да е нарушил табу, като е публикувал псевдоним, използван от една от дъщерите на руския президент, за да остане извън светлината на прожекторите, предаде Ройтерс.

Путин превърна своя личен живот, както и този на своето семейство в нещо почти като държавна тайна, държейки вън от публичното полезрение своите рядко фотографирани дъщери, 28-годишната Екатерина и 29-годишната Мария, и свеждайки шума при своя развод до минимум, отбелязва Ройтерс.

Но опозиционният блогър Алексей Навални публикува днес на страницата си във Фейсбук онлайн информация, в която жена на име Катерина Владимировна Тихонова се посочва като ръководител на организация, работеща с Московския държавен университет.

В друга информация от вчера на независимия медиен холдинг РБК се казваше, че Тихонова е сред ръководителите на проект на стойност 1,7 милиарда долара за изграждане на нови университетски сгради, но не e направeна връзка между нея и Путин.

Навални написа на страницата си във Фейсбук: "РБК (те са готини!) вчера откри дъщерята на Путин в Научния съвет на Московския държавен университет". Пожелал анонимност източник, близък до вуза, потвърди, че Тихонова е дъщерята на Путин, заявявайки пред Ройтерс: "Да, това е тя". Тихонова не е коментирала.

Кремъл често отминава въпросите за личния живот на Путин, защитавайки правото му на лична неприкосновеност, отбелязва Ройтерс. Запитан за самоличността на въпросната жена, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че не знае коя е тя.

На въпрос дали дъщерята на Путин работи за Московския държавен университет, той отговори: "Не знам. Не е моя работа. Занимавам се с президента, а не с децата му".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин е диктатор, също като Садам и Кадафи и го очаква СЪЩИЯТ КРАЙ!
67
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 9 години
За празните глави Информационното общество е станало клюкарско общество! Много тъжно...
66
3
 
6
 
! Отговори
кирил преди 9 години
мафиотска държава,мафиотски управляващи
65
0
 
0
 
! Отговори
33273 преди 9 години
До анонимен 78. Ти със сигурност, на негово място ще се хапеш по накой части на тялото!
64
1
 
1
 
! Отговори
ТОЙ преди 9 години
До Анонимен 80. Ати що се криеш, мафиот ли си?
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
братя галеви и брендо също ползват чужда самоличност
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само мафиотите и семействата им се крият под чужда самоличност
61
7
 
9
 
! Отговори
69 до 71 преди 9 години
"цели колони руска техника воюва в Украйна"Факт!Ти иначе как си представяш напредъка срещу украинската армия на шепа бунтовници с откраднати пистолетчета от местния полицейски участък?Агресията на Русия в Украйна е доказана и Русия ще плати за това скъпо!
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
напрегнат изглежда,запек ли е ,дярия ли,що ли
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И жертвите не бива да са големи, защото следващата мишена ще им е Китай и все таки ще са им нужни бойци от подчовеците, които да мрът в името на избраните!
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рано или късно илюминатите и хабадците ще се разберат и прегърнат братски, а от САЩ и Русия по- близки няма да има. Дано докато това стане, жертвите от славяните да не са милиони. Спрете войната ей!
57
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето илюминати управляващи САЩ са полски юдей, те властват и в Украйна днес. Воюват срещу руските юдеи заради пари. Иначе и едните и друтите са хазари.
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Газпром бачкат само хабадци и правят яко пачки. За руснаците- евтина водчица и толкоз. Сегашната война е между илюминатите на ротшилд и хабадците на Шаломов и Мендел, кой да обира каймака от природните богатства на Русия. Могат да се разберат на секундата и да спре войната. На Бойко му казвам, да седи на страни от този конфликт и да си гледа рахата!
55
3
 
5
 
! Отговори
до 70 преди 9 години
Фактите са факти,когато има доказателства--черно на бяло.....То "доказваха" че имало руски войски в Донбас--ама сега стана друго....То Псаки "доказваше" че цели колони руска техника воюва в Украйна--а сега стана друго.За Боинга да ти напомня ли...."доказателства" много--а сега мълчат......
54
6
 
6
 
! Отговори
истината излезе преди 9 години
Украински генерал офицялно призна че няма руски войски в Украйна.....
53
1
 
2
 
! Отговори
67 до 68 преди 9 години
И да вярваш и да не вярваш - фактите са си факти.
52
3
 
11
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПУТИН. У НАС КОЛКО МНОГО ПУТИНОВЦИ ИМА КОИТО ДЪЛБОКО ВИ БЪРКАТ В ДЖОБА. ЗАЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЯХ И МАЛКО ДА ГИ ПОРАЗПЪНЕТЕ НА КРЪСТ, ТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ ДА ПОРАЗГЛЕДАТЕ. КАК ЖИВЕЯТ, КАКВО РАБОТЯТ, КЪДЕ УЧАТ, КАКВИ КОЛИ КАРАТ, С КАКВИ ПАРИ РАЗПОЛАГАТ. ПА ТОГАВА ЗА ДРУГИТЕ ПИШЕТЕ.
51
7
 
6
 
! Отговори
до 65 преди 9 години
Светът нищо не се "стреми" да открива - схемите на Путин са ясни, като на всеки такъв диктатор - в Африка в момента има поне 8 такива диктатора, които крадат по същата схема - нищо ново под слънцето.А като свършат парите, почват да разправят същите смешки: 1. лошият Западът им скроил номер2. народът бил виновен, трябвало до се "модернизира" и да станел "независим"хахаха, плюли са си в устата всичките!
50
3
 
3
 
! Отговори
до 66 преди 9 години
До до 67--ми, АЗ пък акзвам че сестрати е ку..ва---няма значение дали имаш сестра..............
49
4
 
3
 
! Отговори
до 63 и 65 преди 9 години
Браво бе--как само разкри парите на Путин..хааххаахха--цял свят се стреми да ги открие--а ти знаеш къде са......ти си уникален "умник" бе.......хааххаахххааааааааааа