Четири часа дискусии в Минск за Украйна

Срещата на Контактната група завърши без споразумение
Обновена: 31 яну 2015 21:13 | 31 яну 2015 21:00, Веселина Йорданова
184
Четири часа дискусии в Минск за Украйна
Посланикът на Русия в Киев Михаил Зурабов. Снимка: Ройтерс

След четиричасови дискусии мирните преговори, организирани днес в Минск между пратеници на Киев и проруските сепаратисти в присъствието на представители на ОССЕ и Москва, приключиха, съобщи кореспондент на Франс прес.

Още по темата
Участниците излязоха от официалната резиденция в беларуската столица и отпътуваха с автомобилите си, без да направят коментар за изхода от преговорите.

Мирните преговори приключиха без каквото и да било споразумение, заяви пратеникът на украинското правителство,
бившият президент Леонид Кучма, цитиран от Франс прес.

Кучма обвини бунтовниците, че са саботирали разговорите. "Консултациите в Минск са провал", каза Кучма пред агенция Интерфакс-Украйна, обяснявайки, че ръководителите на сепаратистките републики са отказали да обсъждат мерки за незабавно спиране на огъня и изтегляне на тежките оръжия.

"Украинската страна не приема ултиматуми", добави той.

Вчера проруските сепаратисти заплашиха да разширят офанзивата си в Източна Украйна, ако преговорите са безуспешни.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: УкрайнаМинск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
до 115 преди 9 години
Честит празник, другарю ***. И на всички ***, приятно гей парадиране.
98
1
 
8
 
! Отговори
мръсен циганин преди 9 години
До 119Прав сте колега ,положението у нас ще се оправи само ако отворим хотел Белене за всички политици от 26 години назад!!
97
1
 
9
 
! Отговори
Мемет преди 9 години
Донбасс, Болгария с вами!!! Мочите, гноите, рвите хохлятскую нечисть!Каждая ваша победа- для нас праздник и бальзам на душу.
96
1
 
14
 
! Отговори
Ние българите преди 9 години
Хайде ние българите да си гледаме да оправиме нашата кочинка България, а не да коментираме другите. Русия не изпитва никаква криза в момента и не се очертава да има такава скоро.Военно-промишлената индустрия на Русия се развива и заема все по голям процент от общата индустрия. Така те ще капсоловат своята страна и ще намалят до минимум чуждото влияние . А сега да кажем нещо и за нас българите- политици-неудачници,медии- политически зависими,съд-конролиран и т.н
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 115п-равилно трябва да се учи китайски ,ингилизкия ,заедно с умиращата западна империя в лицето на сащ и ес ще е един мъртъв език.
94
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
полезно четиво за русофилиinvestor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/konfrontaciiata-na-rusiia-sys-zapada-moje-da-ia-vkara-v-kitaiski-kapan-187610/?utm_source=dnesbox&utm_medium=link&utm_campaign=footerпочвайте да учите китайски
93
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Колкото по бързо се приеме разделението на Украйна на проруска и същинска ,толкова ще са по малко жертвите.А те в последна сметка са от там , а не от Европа или САЩ.
92
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преговорите ще се проведат в Киев ,кога опълченците влязат в столицата и наврът дулата на калашниците си в зурлите на еврейските фашизирани престъпници Пасенко,Яценюк,Турчинов,тиМОШЕнко и Коломойски На евреин никога не трябва да се вярва ,защото те са паталогични лъжци и мошенници и разбират само от едно терор за тях до дупка.
91
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво толкова има да се обсъжда със деградирала и фалирала държава русия населена със психопати и алкохолици . Оставяите ги да се самоизбиват и да *** от алкохолен делириум колко били велики със танковете и калашниците , скотове неземни
90
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Putin e gei.vijte v YouTube
89
3
 
16
 
! Отговори
без милост преди 9 години
За изминалите 15 дни в ДНР и в ЛНР са били убити над 1500 укропи и са унищожени 115 украински танка.
88
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !От днес "фалирала" Русия вдига пенсиите с цели 11.4%в рубли, които са обезценени с 60% :) Нема по-проста *** от ***!
87
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvi opalchenci.ruski teroristi.
86
5
 
37
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Защо тука не пише,че исканията на украинската страна са фронтовата линия да се върне на мястото от 19 септември?!Ами като искат това,защо не спазваха споразуменията от тогава!?Какви бяха тия байряци и викове:"Ще си върнем Изтока!"?Е,няма да го върнете-там не ви искат,след всичко,което им причинихте!С право опълченците не се съгласяват!Та то ако върви така-след няколко месеца ще спечелят войната!След разгрома на националистическите батальони няма кой да ги спре по пътя към Киев!
85
6
 
48
 
! Отговори
шоп преди 9 години
Е много голем проблем за немци и хамериканцие е, че в Украйна има хора, които не искат да ядат хамбургери за обад, не искат гмо царевица и соя за закуска, не ги кефи кленовия сироп... Не искат от чешмите им да свисти шистов газ и ресурсите на страната им да се източват както от Ирак... Какво странно има че не харесват хамстери и изтънчен фашизъм. И си отстояват свободата - не се продават.
84
3
 
17
 
! Отговори
бг преди 9 години
До 120-ешкиназките демонични *** в САЩ няма да съобщят това нещо.
83
2
 
11
 
! Отговори
бг преди 9 години
Какво споразумение?
82
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Читателите на украинското електронно издание "Nedelya.ua" биха искали да видят начело на Украйна Путин. Това са резултатите от проучване, в което е зададен въпрос: "кой политик бихте натоварили с управлението на страната си?" -в списъка, са Порошенко, Тимошенко, Yatsenyuk, Янукович, и Ljashko Kolomoiskiy, - Меркел, Назарбаев, Лукашенко, Си Дзинпин, Путин.Руският президент печели първото място. за него гласуват 84% от читателите,Вторият най-популярен е, Лукашенко, 5% при тотална антируска камп
81
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е не искат да си изтеглят тежкото въоръжение урките!А опълченците не искат да им вали по главите "град ".При това положение как да се договорят?
80
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Процента или килограми сушени рубли - ***!