Донецк обяви: Открихме 400 тела на украински военни

На Киев вече са предадени 306 от телата, съобщиха от ДНР
1 мар 2015 21:56,
86
Донецк обяви: Открихме 400 тела на украински военни
Снимка: архив Reuters

Силите на самопровъзгласената Донецка народна република (ДНР) са открили на територията на Донецкото летище почти 400 тела на украински военни. Това заяви пред журналисти зам.-министърът на отбраната на ДНР Едуард Басурин, цитиран от ТАСС.

Още по темата
"От 20 февруари на територията на летището са намерени 373 тела на украински военни. На Киев вече са предадени 306 тела", казал той.

Преди дни Донецката народна република обяви, че е започнала да изтегля тежките си оръжия от разделителната линия.

В края на февруари в Донецк пристигна първият хуманитарен конвой на ООН с 62 тона помощи.

Конвоят, който се състоеше от четири камиона, бе обща инициатива на детския фонд на ООН (УНИЦЕФ), агенцията на ООН за бежанците (ВКБООН) и СЗО.

Помощите включваха топли дрехи и одеяла, питейна вода, лекарства, хигиенни материали. С конвоя на ООН са пристигнали и два камиона на "Лекари без граници". ООН е доставил 13 тона материали за превенция на СПИН, а камионите на "Лекари без граници" - медицински материали за 6000 пациенти с ХИВ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: УкрайнаДонецк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До 56Мой човек, да речем, че ти ги разбираш, а аз не - тогава само ми кажи, ти за Украйна ли си или против?
31
0
 
0
 
! Отговори
Ха-Ха-Ха преди 9 години
Ето това е тихият ужас на войната. Далеч от камерите и пропагандата. Бог да прости душите им, защото те не знаеха какво вършат. А хуманитарният конвой на ООН е безвъзвратно закъснял, руснаците вече изпратиха 12 доста по-големи - политическият ефект ще е нулев.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тия "без гланици" са объркали Украйна с Уганда - не знаят на кой свят са!Мой човек, в Украйна има много болни от СПИН, даже бяха на прага на епидемия преди години. Така че нищо чудно да влезеш през вратата, на която пише ЖЕНИ, като гледам какви ги пишеш.
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що народ умре в тая Украйна заради алчните кравари
28
5
 
3
 
! Отговори
Май преди 9 години
380 от тях са пленени при Дебалцево май и след това разстреляни на летицето в Донецк...Затова обявиха това чак сега - нали 400 трупа не се намират в миг...
27
2
 
14
 
! Отговори
Айдар преди 9 години
Националистите от Айдар са обвинени във военнопрестъпления от Амнести Интернешънал. Презервативите са за Айдарците, за да може да изнасилват безопасно млади рускоговорящи жени. Имат акъл тия от ООН, ще подобрят хуманитарно-сексуалната култура на младите националистически телета от майданския фашистки батальон
26
1
 
17
 
! Отговори
Питейна вода? преди 9 години
Тея луди ли са бе? От 4 камиона един с питейна вода? Пак питам тея луди ли са? Русия достави повече от 20 конвоя с по 200 камиона. Тази новина е чиста подигравка
25
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 9 години
"ООН е доставил 13 тона материали за превенция на СПИН, а камионите на "Лекари без граници" - медицински материали за 6000 пациенти с ХИВ."1. Тези 13 тона презервативи ли са?2. 6-те хиляди пациенти вече умряха, но не от ХИВ - тия "без гланици" са объркали Украйна с Уганда - не знаят на кой свят са! Такива неадекватни действия ми напомнят за вица: На вратата пише ЖЕНИ - влизам, то ***.
24
0
 
8
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
С какво сте се надрусали днес?.
23
4
 
0
 
! Отговори
ZABOBOL преди 9 години
"OTKRIHME",neshto ,koeto izvarshihme i otdavna znaem-nqmq shto,golqmo "otkritie"...
22
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.И каза аз не съм правил асвалт дасе лее кръв и достоино подаде оставка.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.
21
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украйна ще си плати за престъпленията и убийствата
20
6
 
54
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Прошенко е виновен ,той остави хората там без оръжие ,без боеприпаси и храна И ГИ ДЪРЖЕШЕ ТАМ БЕЗСМИСЛЕНО .
19
69
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
русия ще плати за престъпленията и убийствата
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Надявам се да се оправи.По добре един богат съсед отколкото клошар и престъпник.
17
6
 
40
 
! Отговори
Бултрас преди 9 години
Интересно какво правят в танкове и БТР след като помощите са срещу СПИН.И дали въобще са лекарства или опиати.Излишъка от Америка се превръща в хуманитарна помощ спонсорирана от фармацевтивни компании.Превързочни материали,йод не се упоменават,но превантивни за ХИВ не липсват.Сексуална революция ли е това или се води война.Тънка е разделителната линия между терористи и бойци за свобода.Зависи от хамериканските интереси.На кого беше нужно да спонсорират бандеровци и екстремисти в независима Украй
16
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До такива братоубийства води вземането на властта от случайни хора (не политици). Виновниците за смъртта на тези млади момчета трябва да бъдат съдени и никога повече да не бъдат допускани във властта. Съболезнования за майките загубили синовете си в тази измислена касапница.
15
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ,ако искаха да станат американски щат биха влезли в НАТО.Предлагаха им го.Ама те и те хитреци.Ем не с тия ем не с ония.Нито черни нито бели,нито леви нито десни.Като караш и в двете ленти едновременно крайният резултат е катастрофа.Що имам Чувството че ако Украйна се оправи ония от Днр и Лнр както и крим ще се разбият да бягат там.Изведнъж фашистите ще им станат братя и сестри.Руснаците незнам дали схващат че Сталин е убил повече техни отколкото врагове.
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NEPRIATNA INFORMAZIA,OON NE E DOSTAVILA NIKAKVI POMOSHTI,ZASHTOTO UKRAINZITE PREDVARITELNO SA GI OTKRADNALI I STOKATA E PRODADENA NA CERNIAT PAZAR.
13
3
 
33
 
! Отговори
Бултрас преди 9 години
Като си тръгнал да ставаш американски щат трябва да разбереш че не всеки е съгласен.Кой иска за съсед враг.Кубинец,украинец,***,арабин или евреин.Тексас,Калифорния,Аляска,ако част от населението им решат да се върнат към Мексико или Русия и да станат свободни щатове някой ще им позволи ли.Особенно ако са насъскани от руснаците.Косово как стана самостоятелна държава а за ДНР не може.Двоен аршин от самоопределилите се за световен жандарм.Ами ако мюслитата решат в Родопите да създадат Булгарис