20 лекари се грижат за 5400 пилоти на Луфтханза

Идентифицирани са тленните останки на Андреас Лубиц
Обновена: 29 мар 2015 13:27 | 29 мар 2015 13:26, Елка Василева
37
20 лекари се грижат за 5400 пилоти на Луфтханза
Андреас Любиц. Снимка: БТА

Идентифицировани са останките на Андреас Лубиц, съобщи германският вестник "Билд ам зонтаг", като се позова на източници от френското разследване. Идентификацията е извършена чрез ДНК анализ, предаде ТАСС.

Още по темата

Вестникът публикува стенограмата на звукозаписа от "черната кутия" на разбилия се в Алпите самолет на "Джърмануингс".

 "Отвори проклетата врата!", са последните думи на командира, докато се чува как се опитва да разбие с брадва заключената врата на пилотската кабина на фона на виковете на пасажерите.

Вестникът разкрива също, че според източник от Луфтханза  авиокомпанията изпитва хроничен недостиг на лекари, които да се грижат за пилотите. По данни на изданието в трите центъра на авиокомпанията във Франкфурт, Хамбург и Мюнхен работели едва 20 лекари, които трябвало да се грижат за 5400 летци.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по 270 на лекар! та тва са пилоти не пенсионери, ходат на преглед един път на 6 месеца, даже по младите един път в годината!
20
0
 
0
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 9 години
Снимката над статията ми харесва много. Онзи от зад гони Лубиц и вика: -Хер Лубиц, върнете се, ето ви диагнозата.Отговор: -Не мога доктор Фройд, закъснявам много, а имам важен полет, след него може и да намина, ако изобщо реша.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 28 Ах, ти се извъди най-умния... Екипажът НЕ СЕ храни едновременно точно по тая причина. Освен това на капитана понякога се налага да излезе от кокпита по много други причини, различни от лоша храна.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трети човек, пети човек - пълни глупости! Просто направете така, че да има тоалетна в кабината на пилотите, дори от нея да може да се поддържа курса. Щото екипажа се храни заедно с развалена храна, колко му е на двамата едновременно да им се приходи. Вие в къщи не ви ли се случва да припкате към тоалетната и някой да се е залостил вътре.Няма какво всички пътници да гледат как капитана припка към тоалетната, а след него пилота и стюардесата....
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали първоначално беше писано,че черната кутия на самолета е повредена.Работещата черна кутия от кой самолет е? Може и да е втора употреба.
16
2
 
5
 
! Отговори
Луната преди 9 години
Да сигурно ще намерят втория запис от другата кутия като дойде от спилбърг студиос, ама требе поне 1 седмица за нов запис.
15
2
 
12
 
! Отговори
Луната преди 9 години
Първо се чуваше само дишане и тропане, сега почнаха и немски псувни да се чуват от лентата: Мамата, бравата, мамата и полетяха надолу. Това е по тъпо и от най тъпия нашенски виц...:-(((
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен за тази брадва и другото прави впечатление- този самолет е на малки парчета,но тялото на пилота е идентифицирано,,,???
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До откривател на връзкиOMFG уникален коментар. Всичко започвало с Л. Ти за други езици освен български чувал ли си? Как е лекар на английски, на немски, на испански?
12
2
 
18
 
! Отговори
Естет преди 9 години
А когато 1 лекар се грижи за населението на малък български град с 2000 жители, това не е ли проблем?!
11
0
 
7
 
! Отговори
boss преди 9 години
"идентифицировани", абе вие български учили ли сте или сте бягали от час?
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
търсете си др работа, руснаците признаха за троловете, понеже им бавят парите... кризаааа.
9
1
 
15
 
! Отговори
2+2 преди 9 години
А записите от Боинга на Малайзия който беше свален над Украйна къде са? Нещо ги крият,и нито дума не се споменава вече.Просто сваленият самолет изигра ролята си,и истината вече не е нужна на никой.Никога няма да узнаем истината-защото раследването се води от самите поръчители на това зверско престъпление.
8
1
 
13
 
! Отговори
сибирска преди 9 години
Първо - виновникът не е този младеж. Но ако се хванем за думите, че лекарите крили заболяването му заради лекарска тайна, то ТЕ стават съучастници в това престъпление.Да укриваш данни, водещи към престъпление, би трябвало да се смята за съучастие. Но досегашните версии са смешни измислици. Самолетът е на ПАРЧЕНЦА!!!!!!!.......
7
2
 
18
 
! Отговори
ВЪПРОС?????????????? преди 9 години
ЦИТАТ----------Вестникът публикува стенограмата на звукозаписа от "черната кутия" на разбилия се в Алпите самолет на "Джърмануингс".-------------Толкова бързо разшифроваха записа от "черната кутия" а от Боинга над Украйна къде е записът и какво има на него????? Защо крият холанците и англичаните информацията--май е неудобна за "цивилизованият и демократичен свят"............
6
2
 
6
 
! Отговори
Павел преди 9 години
Ми то и аз така ходя до ***. С брадва. Кво се учудваш
5
1
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Аз летя само с нашите! Там поне е ясно че на всеки в самолета му хлопа поне 1 дъска
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само не можах да разбера първият пилот защо е взел брадвата от пилотската кабина като отива до ***??????????
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споменатата брадва се намира в пилотската кабина. Извън нея на борда на самолет няма никаква друга брадва. ***- взеха ни за мезе тия ***. АЯ уж немците бяха честни. Целият свят е една корумпир5ана лъжлива схема. Мръсни ***- на гърба на паметта на човека го изкараха че е луд.
2
1
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Трагедията наистина е голяма,но се учудвам на лекотата с която този помощник пилот е допуснат да работи в тази компания.А уж е напреднала и модерна държава,а контролът е...нашенски.