Съгражданите на Андреас Лубиц ще подкрепят семейството му

Все още нито едно тяло от разбилия се самолет не е идентифицирано
30 мар 2015 12:26, Елка Василева
11
Съгражданите на Андреас Лубиц ще подкрепят семейството му
Домът на семейството на Лубиц в Монтабаур. Снимка: Reuters

Пасторът на Лутеранската църква в германския град Монтабаур - родно място на Андреас Лубиц, втория пилот на катастрофиралия във Франция самолет на авиокомпанията Джърмануингс, заяви, че градчето застава зад Лубиц и неговото семейство.

Това изявление беше направено въпреки факта, че прокурори смятат, че 28-годишният Лубиц е отговорен за катастрофата, в която загинаха 150 души, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Град Монтабаур беше потресен от разкритията за евентуалната роля на Лубиц в катастрофата, припомня АП.

"За нас е изключително трудно да приемем факта, че единствената жертва от Монтабаур е заподозряна, че е предизвикала тази трагедия, тази катастрофа, въпреки че това все още не е окончателно потвърдено. Но много доказателства говорят, че това може би е истина и ние трябва да се приемем този факт", каза пастор Михаел Дитрих.

"Вторият пилот и неговото семейство са част от нашата общност и ние стоим зад тях, ние ги прегръщаме и няма да скрием, че искаме да подкрепим семейството на Лубиц", добави Дитрих.

Френски прокурори още не са разпитвали семейството на Лубиц, поясни прокурорът от Марсилия Брис Робен. Той добави, че прокурорите уважават мъката на близките на втория пилот. Той посочи, че все още нито един труп от самолета не е бил идентифициран, като опроверга по този начин твърденията на германски медии, че тялото на Лубиц е било намерено.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въобще има ли тела,колкото и да се увеличат снимките подобно се не вижда,а мястото на проектирането в скалите при тия километри в час нещо е незабележимо сякаш нищо не се ударило,видими вдлъбатини или откъртени скали,пукнатини,щот търкалящите камъни заминали в падината като по-тежки и първи по тия склонове по-стръмни по ъгъл на снижение на самолета.
8
2
 
4
 
! Отговори
Рапунцел преди 9 години
Ай мола ви съ ся. Самолетот го е бутнал Лубиц, вие ся кво? Да не искате да се раздуха че самолета е бил дрът и е грохнал като старец от инфаркт, или че поддръжката е била третокласна с еФтини части за да се пестят кинти и да растат печалбите. Вие да не мислите че лесно съ праят милиони по време на криза?!?! Айдеее тихо всички, няма Луфтата да фалира я, един жмольо и без това умрел шъ избърше мазалото, капитализъм братче!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така и трябва. 2 моля те пише се "помия".
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Историята която ни се поднася е съшита с бели конци и единствения резултат е че хората все повече започват да се съмняват с достоверността на информацията която ни се поднася. Вече за всичко. Не ви вярваме
5
0
 
9
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Пилота е викал- Отвори проклетата врата!Пилота не е викал- *** такъв, отвори вратата!Има разлика, нали? Повредата е в механизма на вратата.......между другите повреди....
4
0
 
20
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Дадоха как се е движил самолета в последните 18 мин. След рязко падане надолу, самолета се е вдигнал около 500 м. След което е паднал окончателно. Един самоубиец няма за какво да вдига самолета след като се опитват отвън да разбият вратата и да му попречат. Явно причините за катастрофата са други, не официалната версия. Данните от техническия запис са определящите. За съжаление не са намерени или са скрити.
3
4
 
0
 
! Отговори
alviana преди 9 години
do Kukuvitsa e ti tam li beshe ,che tolkova podrobno opisa kakuv geroi e bil 2 riya pilot?
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много бързо намериха изкупителна жертва, но защо никой не се замисля защо не е имало пожар на мястото на катастрофата.
1
3
 
31
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Аз също подкрепям семейството на загиналия втори офицер- Андреас Лубитц и смятам, че той не само, че не е предизвикал умишлено тази катастрофа, но и е направил всичко по силите си за да я предотврати. Моето мнение е, че е имало сериозна и глобална повреда в електрониката на самолета и че този самолет е избухнал 5 до 10 км. преди частите му да паднат на земята. Андреас Лубитц се е опитал с всички сили да вдигне самолета отново след внезапна загуба на височина и геройски е загинал. Лека му пръст!