ЕС реши: Корабите на трафиканти да се унищожават!

Нелегалните мигранти бързо да се връщат в страните си
21 апр 2015 10:50, Екип на Bulgaria On Air
14
ЕС реши: Корабите на трафиканти да се унищожават!
Снимка: bgonair.bg

Корабите на трафиканти на хора през Средиземно море ще бъдат унищожавани, а за нелегалните имигранти ще има процедура за бързото им връщане в страната, от която са тръгнали. Това са две от решенията, одобрени от Европейския съюз.

Планът от 10 пункта беше представен от Европейската комисия след серията от тежки инциденти, при които загинаха близо 900 души.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До славянин - турските трафиканти, които ни тъпчат с ''бежанци"...крушката си има опашка, на границата има сигурно, както "изпращачи", така и "посрещачи". Срещу нескромно заплащане разбира се.
10
1
 
6
 
! Отговори
славянин преди 9 години
А със турските трафиканти, които ни тъпчат с ''бежанци'' какво да правим!? Или тези решения за България не важат!?
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
първоначално имаше хуманитарен проблем с бежанците от войните. Сега масираният наплив е главно супер печеливш бизнес с масов трафик на хора. Трябваше малко време да лъсне далаверата.
8
4
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 9 години
Това лице да вземе да си скъса дипломите и да ги пъхне ...знаеш къде.според него и Зевс е гръцки бог амаа. .....
7
4
 
9
 
! Отговори
1500 Years after: преди 9 години
Началото на XXI в. бившите балканските провинции на Византия в Европа без граници т.н. варварски народи, нахлуват без визи на запад и се отдават на плячка банкомати,кражби,наркотици,проституция,педофилия,фалшифициране на банкноти и опити за изопачаване на истинската история. ===========================================================Гнилата круша не пада по-далеч от корена .
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Академик Проф. Васил Гюзелев....."Славяните и прабългарите идват в балканските провинции на Византия както всички други варварски народи преди тях със силата на меча. В края на V и началото на VI в.те започват да нахлуват южно от р. Дунав, грабят каквото могат и се изтеглят"
5
1
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Сетиха се най-накрая
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
демокрацията си е демокрация, но вече толерантността е достигнала пределите си. Хубава новина.
3
1
 
5
 
! Отговори
diva sliva преди 9 години
ei, pone da farliat po edin pogled na kartinkite v luvara i bruxelle, neapol, berlin, amsterdam, london, stokholm, kopenhagen, rom, tulon, madrid, praha, warshawa, bukurest, budapesta, faculteto - efroturizam malko da marda turizama na eu :-)
2
3
 
22
 
! Отговори
Az преди 9 години
А не така драги европейци. Какво стана с демокрацията? Щом в българия може да влиза всеки и стената ни с турция не била демократична, как така еропейците не искат *** братя? Че ще ги и стрелят. Нещо май взехме съвсем по американски да правим демокрация а?
1
2
 
35
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Най-после едно умно решение , хайде сега бързо да приемете едно "законча" за екстрадирането не вече пристигналите ***, защото и от тях файда НИКАКВА.