Русия извади танк, по-добър от всички западни версии

Т-14 "Армата" ще премине на 9 май на Червения площад
Обновена: 29 апр 2015 14:10 | 29 апр 2015 11:12, Елка Василева
625
Русия извади танк, по-добър от всички западни версии
Снимка: БТА

Руското министерство на отбраната публикува снимки на новия руски танк, който ще бъде показан за пръв път на Парада на победата на 9 май на Червения площад, предаде Асошиейтед прес.

Снимките показват танка Т-14 "Армата" с покрит купол. Вижда се само платформата, която ще се използва и за други бронирани машини.

Твърди се, че танкът превъзхожда всички западни версии заради дистанционно контролираното си оръдие и подобрената защита на екипажа.

Т-14 ще замени танковете Т-72 и Т-90. Той ще премине изпитания догодина.

Военният парад на Червения площад на 9 май е обект на по-голямо внимание от обичайното, тъй като Русия отбелязва 70-годишнината от победата над нацистка Германия във Втората световна война, отбелязва АП.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


625
Още по темата: РусиятанкТ-14 Армата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
427
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Стамат: копейкаджия смотан, научи поне как да пишеш любимата си русия правилно. ***!
426
1
 
4
 
! Отговори
до 562 преди 8 години
!?!? Какви големи загуби? Какъв кураж. За 6 дневната война ли говориш? Когато Евреите разбиват арабските сили? Войната започва с еврейска самолетна атака.Сутринта, когато всички араби са залегнали за сутрешна молитва еврейските самолети бомбардират арабските самолети на летищата и унищожават всичките им самолети. След което със самолети бомбардират танковете им.Танка е сила срещу пехота, но няма защита от самолети и така арабите губят и танковете си и войната свършва.
425
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТо и извънземен танк да вземеш и му туриш араби вътре, Центуриона пак ще ги смаже. И все пак арабите са били предимно с Т-55 и Т-34, Т-62 почти са нямали. А евреите са сменили оръдието на Центуриона със свръхмодерно 105мм, което е биело почти с 1км по-далеко от 100 милиметровото на Т-55. Самите евреи признават техническото превъзходство на арабите. Само блестящата стратегия и куража на воините им, които са я осъществили, въпреки големите загуби са ги довели до победа.
424
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леопард 2 а7 срещу армата Т 14 Лада срещу Мерцедес
423
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Центурион танк от ВСВ смаза т 62
422
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЛуциферВ тези войни небивали качества показаха еврейските воини. Не забравяй когато за няколко дена евреите губят над 80 самолета свалени от "негодните" руски ракети. Смятали са всеки полет за самоубийство...И въпреки това са намерили начин да надхитрят арабите, което показва, че силата не винаги е в техниката, а в хората. Ако евреите имаха срещу себе си войници равностойни на техните по дух и интелект и въоръжени със "скапаното" руско оръжие, Израел наистина щеше да е минало...
421
12
 
21
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Слава Россий!
420
0
 
8
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До кашик 573Умнико Знаеш ли как Хамериканците превзеха Мосул първия път неуспешно и втория път успешно? Първия път вкараха войски в града и им наритаха канчето. Втория път вкараха войска в един квартал някой стреля по тях изнесоха се събориха с артилерия квартала и се върнаха да кажат колко сме велики. При това за количество жертви изобщо няма да говорим.Ето как става твоята статистика.Същата е и статистиката Чечня 1 и 2 Втория път Рашките ползваха 152мм гаубици като ползват калашниците си
419
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Шоп 566Г-3 е взет не заради калибъра а поради уникалния интегриран мерник. Ако е без нищо е диоптичен. В същата крайна оптика се монтира както снайперова оптика така и нощен прицел. Като и в двата случая не се променя много центровката на автомата. Това е основното в избора. При руснаците обикновенно оптиката/нощния прицел се монтира в лявата част на автомата на нарочна планка. Променя се центровката. Сори планката за оптика се появява чак в началото на 60 години. и то върху конструкция в пр
418
2
 
16
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 564поне половината от загубите на Хамериканците от Виетнам до сега е защото пушкалата които са точни и скъпи спират да стрелят в НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ. Заради малко прах или калпав патрон.
417
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Шоп 561РПК 7.62 е производство от края на 50 години. Тогава такова нещо като 10 пъти при руснаците няма по това време. Почнаха след като дойде Капитализъма...
416
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 560Умнико изискванията на СПЕЦ ЧАСТИТЕ за борба с ТЕРОРИЗМА са несъвместими в повечето случаи с Армейското оръжие. Не може да вкараш щурмовак с 12,7 мм снайперова пушка тежаща минимум 25 килограма да търчи заедно с ударната група. Преди да станат тежките бронежилетки толкова достъпни най-доброто за спец частите беше МП-5 9мм Пак на немците. Аз лично искам да ползвам Грюза с пм20 бронебойния патрон и полузаглушитъел вместо Глок.
415
2
 
6
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 556Семейството на калашниците са 200милиона семейството ф-4/16 с гражданските модели са не повече от 5 милиона Повее има ли смисъл да говорим?
414
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано е по-добър от руската ракета Прогрес М-27М , която пада към земята. Каква ирония с името, голям прогрес ! С ракетата пътуваше и копие от знамето на победата, с което космонавтите трябваше да се снимат за 70-годишнината от края на Втората световна война. Според специалистите отломките, които не изгорят в атмосферата, ще се стоварят между 7 и 11 май. Сега остава да се сгромолясат на Червения площад точно на 9 май..
413
5
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 553Направо паднах от смяхЯ ми кажи най-добрата армия в света за своя автомат Галил кой избра АК-47 или М-16?Занчи калашника ако е направен като хората с двойно хромирана цев и цев от заготовка по технологията студено кована цев тогава калашника на единични е снайпер.За разлика от М-16 Калашника има АКЛ -или лека картечница с по-дълга цев. подобно нещо с добра цев и оптика е леле мамо и катречница и автомат и снайпер. Зависи от материалите и технологията за производство.
412
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Шоп 551Говори за Т-34 :-) За съжаление Т-34 е посредствена конструкция както и да го погледнеш независимо от наклонените снарядоустойчиви бронелистове. От Края на 1942 година всичко немско на фронта го пробива. Само страшните темпове на производство огромната ремонтопригодност и достатъчно силното оръжие съчетано с идеална мобилност го поставят в началото на класацията за най-добър танк.
411
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 574Анонимни кажи си името та да ти се смеем персонално.Шмайзер наистина прави Щурмнещоси 44 но затвора не е винтов както при Калашника, а е с 6 опорни зъба. едва 1943 година Руснаците създават междинния партрон въз основа на него 1946-7 Калашников прави своята разработка. Двата Автомата или щурмова карабина в превод от немски са кръстоска между пушечен патрон(Жребец яко рита) и пистолетен патрон(магаре). Получава се достатъчно силен боеприпас с малки размери и откат(Мелезът КАТЪР)
410
2
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До Боби Това за какво ми го казваш, аз не съм говорил нищо за тези танкове? Нещо май не си у ред.
409
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Шоп 541Реално Т-44/54/55/62 семейството е най-добрия танк в света. Все още е в експлоатация и се модернизира от страните които го поддържат. Вярно 100мм оръдие не може да пробие тежките 70 тонни западни танкове и последните Руснаци но може да пробие всичко останало. Също още от 80 години на миналия век има управляеми ракети. Освен това като вземем предвид Китайските варианти е най-произвеждания танк в света.
408
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Немските генерали са намерили пролука при Курск...Сгазили са лука, по-скоро. Когато разбрали, че резервната 5 танкова армия на Ротмистров е само част от резервния Степен фронт - подвили опашките. СССР е произвеждал 20 000 танка годишно, Германия барабар с цяла Европа - 5 000.