Всички завиждат на Варуфакис, защото е компетентен!

Всички жени го харесват, убеден е бащата на гръцкия министър
3 май 2015 18:16,
30
Всички завиждат на Варуфакис, защото е компетентен!
Снимка: Reuters, архив

Янис Варуфакис предизвиква завист, защото е по-компетентен, заяви 90-годишният баща на гръцкия финансов министър в интервю, публикувано днес, съобщи Франс прес.

Йоргос Варуфакис каза в интервю за в. "Етнос", че срещу сина му се злослови, защото "е различен от други министри, необичаен за европейците и е борбен".

"Искат да го подценят, защото е по-компетентен. Той не е като тях, ето защо го нападат", допълни той.

Йоргос Варуфакис смята, че гръцкият премиер Алексис Ципрас не се опитва да изолира сина му, напротив - двамата са много близки. "Янис, който е много добро момче, казва винаги на министър-председателя какво да прави и затова (Ципрас) го обожава", каза той.

Генералният директор на Международния валутен фонд "Кристин Лагард много го харесва, както впрочем всички жени в Европа и в Гърция", смята бащата.
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
23
 
! Отговори
синева преди 8 години
Първо ще си прибере репарациите от Германия, и после ще оправя другите сметки. Всичко по реда си. Учете се от Варуфакис, пък дали е красив или не - не е интересно.
22
5
 
21
 
! Отговори
МЪЖЕТЕ преди 8 години
го харесват повече от жените и той харесва мъжете повече ! Гръцки урунгел !!!
21
6
 
23
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Да си върнат дълговете! Какво има да се разсъждава? Кой е виновен на гърците, че искат да имат стандарт по-добър от германците, а да не работят и половината от тях? Варофакис не е хитрец или играч. За да е играч един човек трябва да влезе в казиното с пари, а не с дългове. Варофакис е само въздух под налягане и нищо повече. ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ ИЛИ ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ИГРАТА НА ГОЛЕМИТЕ!
20
3
 
19
 
! Отговори
циника преди 8 години
интернет изравнява хората. И най-големият *** може да направи на "пух и прах", който и да било капацитет. Сигурен съм, че хората които остроумничат по адрес на Варуфакис не са прочели и ред от него. Но на базата на откъслечната, силно филтрирана и пристрастна информация, която мързеливците по-долу получават от тв-то и айтове като този, те са готови да качат на въжето всеки, когото медиите им посочат. Глас народен - глас ***.
19
6
 
23
 
! Отговори
PUTIN 4 WORLD LEADER преди 8 години
До тези които злословят,Чуйте му лекциите в интернет, тогава премислете лаенето си.Той е патриот и иска най-доброто за сънародниците си, а не обратното като половината в Народното събрание. Когато той говори - всички само слушат.
18
4
 
20
 
! Отговори
то е от деменцията преди 8 години
Дедето му е простено, но кой нормал му е дал трибуна на брътвежите склеротични???
17
2
 
25
 
! Отговори
Барбарон преди 8 години
Не знам дали Кристин Лагард го харесва и дали това изобщо ще повлияе на политиката на МВФ спрямо Гърция. Много по-важно за кир варуфакис е да спечели симпатийте на Ива Петрова, която е представителката на МВФ в Гърция и главен преговарящ. С добре образована и умна жена, предпочитаща Prada е трудно да се преговаря. Още по-трудно е, когато същата тази жена знае много добре, че византийската наглост най-успешно се пресича от българска секира.Sorry варуфакис, но тук изтегли късата клечка...
16
3
 
23
 
! Отговори
Нищо ново под небето преди 8 години
ВИЗАНТИЙСКИ МУРАФЕТИ....АМА ,БЕЗ ПОКРИТИЕ от МВФ и ЕС!МОЖЕ ДА ГО ИМАТЕ ЗА "ГООООЛЕМ ПИЧ".......ама си е една гооолема *** политическа пу"""а!!!!!АМА ..СЪВСЕМ ,КАТО НАШИТЕ /...защото си е тракиец и македонец --като нас/..ха,ха,хааааааааааа.....
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Финансов министър изглеждащ като дърт коцкар не буди никакво доверие у мен.По същата логика не бих се доверил на психоложка,която има визия на порнозвезда....да не я споменавам поименно
14
14
 
18
 
! Отговори
валя преди 8 години
И под тази статия личи изключителните комплекси, които тресат бг мъжа. Един очевидно красивв, мъжествен, излъчващ едновременно първична сила и висок интелект мъж е подлаган на разпятие от кого... от някакви форумни мишлета, които през живота си не са доставяли наслада на нито една жена.А Варуфакис е пич - невероятно интелигентен...само истинските жени знаят какъв афродизиак е мъжкият интелект. Форумни мишлета:)))
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подзаглавието ми оправи настроението.
12
3
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
така е и ще бъде гърците се оправиха ..и ние пак и отново ще им платим задъЛЖЕНИЯТА,,а нашия ВОЖД УАКАН ***
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гърците гласуваха за ципрас, защото обеща да ги освободи от европейското иго и ми стана много странно, че станишев и бсп се обявиха, че са като сириза! но сега ми се изясни! всичко е било за да лапне властта! ципрас обърна палачинката, излъга избирателите си и се наведе на ек! също като бсп, само дето си нямат и тяхно дпс за да им дава опорни точки!
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дедо ТашункоКристин Лагард е родена 1956 г., а Я нис Варуфакис 1961 г.
9
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВароФакис и Ципрас ще се женят по междуси по стара елянска традиция ГОР4иво
8
4
 
40
 
! Отговори
койчо преди 8 години
На този все му бъркат фамилията! Правилната е ЕВРОФАКИС!!!
7
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да не е красив но ХОДИ БЕЗ ОХРАНА!!! Покажете ми един от нашите *** които без охрана не ходят и до кунефа. А Рапона е върха на сладоледа, снайперисти, бронирани лимузини и страх на филийки. Интересен е въпроса, от какво е породен, нали е каратист ще набие 10-20 и о.к. Представяте ли си Рапона по голяма нужда и има констипация. Охраната пред вратата помага с пъшкане и напъване докато коремчето му се освободи от луканката и филето през деня. Бай *** в съвременен вариант и в ЕС.
6
1
 
31
 
! Отговори
Янукович преди 8 години
ХАХАХАХАХАХАХубави следобедни вицове !
5
3
 
43
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Стига вече с приказките де!1% от населението на Гърция са откраднали 80% от парите и са ги изнесли по чуждите банки, най-много в Лондон. Като е толкова мъж- Варофакис- що не вземе тези пари и да върне дълговете. Та тези хора се знаят. Какво ни раздуват лукумите? Голяма работа бил! Хадеде...като е голяма работа, да направи нещо!
4
11
 
29
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Понеже много разбира от финанси, затова го изритаха като кирлив фес отвсякъде. А Лагард как няма да го харесва, като за нея е "агънце", 20 години по-младо!