Европа обяви война на трафикантите на мигранти

ЕК готви план за действия по миграцията
21 май 2015 21:33, Красимир Ангелов
8
Европа обяви война на трафикантите на мигранти
Снимка: Reuters

Европа обяви война на трафикантите на мигранти през Средиземно море, обяви еврокомисарят по миграцията Димитрис Аврамопулос, който се срещна във Варшава с ръководството на Фронтекс - агенцията на ЕС за охрана на границите на съюза, предаде ДПА.

По думите на Аврамопулос до края на този месец ЕК ще изработи план за действие по миграцията, който ще включва конфискуване и унищожаване на плавателните съдове на  трафикантите.

"Нито един човек не трябва да бъде оставян да се удави в морето и нито една страна не бива да бъде оставяна сама да поема отговорността вместо цяла Европа", каза комисарят днес, когато се отбелязва Европейският ден на граничната охрана. Аврамопулос отбеляза още, че някои страни са под голям миграционен натиск, а други – не, и затова натискът трябва да бъде поделен.

В понеделник министрите на външните работи и на отбраната от ЕС решиха да бъде създадена военноморска мисия срещу трафикантите на хора през Средиземно море. Мисията трябва да получи мандат от Съвета за сигурност на ООН, за да може да започне да действа в началото на юни, както решиха министрите от ЕС, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
men преди 8 години
каква война са обявили? ще ги изкарат от бизнеса като сами транспортират подчовеците ли? със самолетчета и задължително първа класа а козите отзаде с еврогейците. решението е просто. да вземат пример от австралия. просто корабчето се връща от дето е тръгнало. тези дето немат парички и плащат по 5 хиляди на глава за круиза сами ще се разправят със трафикантите.
6
0
 
0
 
! Отговори
men преди 8 години
да една част елита е с европейски корени както и голяма част от населението на САЩ но въпреки това този елит подлага и белите хора в америка на бедност и геноцид и ги използват за пушечно месо по целия свят. идеята на богатите е да направят целия развит свят като нашия бугаристан. хората бедни, глупави, обезверени и живэщи от ръка до уста. дали си бял европэц им е през едноокия.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РумбоНе разбирам логиката, Американския елит е с европейски корени. Защо им е да унищожат Европа ? Лошото е че на чело на този елит е поставен един цветнокож с мусюлманска кръв. Ако си избирате булка или младоженец гледайте от какви корени е, миналото на рода, баби, дядовци до девето коляно
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа обяви "война" на трафикантите но европейските крупни работодатели гледат на тях като на евтина работна ръка и не позволяват на правителствата да изкарат закон който да затвори европейските ганици. Тази евтина черна работна ръка е един ТРОЯНСКИ КОН на територията на Европа включително и България.
3
1
 
23
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Решението е просто:Всеки имигрант да бъде върнат обратно на всяка цена!Обаче стиска ли им?Заповедта от Америка е:Европа трябва да бъде наводнена от емигранти!Европейската идентичност трябва да бъде унищожена!Това е нужно на САЩ!Защо САЩ предизвикаха всички тея Войни?За да създадат глобална несигурност!Това е единствения начин да оцелеят.Но както се казва-лошото се връща на който го е създал!Няма да им се размине.Жалко за утрепаните от работа американци,които няма да разберат откъде им е дошло!
2
0
 
8
 
! Отговори
Рачо преди 8 години
Така трябва, няма какво да им се лигавиме
1
1
 
9
 
! Отговори
Momo преди 8 години
В България ги хващат и ги екстрадират без да ги съдят. Пресен случай от днес.