Камерън: Нуждаем се от нова договорка с Европа!

Британският премиер се срещна с Жан-Клод Юнкер
26 май 2015 18:22,
16
Камерън: Нуждаем се от нова договорка с Европа!
Снимка: bgonair.bg

Великобритания има нужда от нова договореност с Европа. Това е заявил премиерът на страната Дейвид Камерън на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Властите във Великобритания смятат да представят списък с реформи пред всички страни-членки на Общността в края на юни.

Дейвид Камерън се срещна с Жан-Клод Юнкер, преди да представи своите виждания за реформи в Съюза пред други национални лидери през седмицата. Разговорът между двамата е бил фокусиран върху реформирането на Европейския съюз и предоговарянето на отношенията на Обединеното кралство с Брюксел.

Премиерът е подчертал, че британците не са доволни от статуквото и смятат, че ЕС трябва да се промени, за да предотврати техните опасения. Юнкер отново заявил, че желае да постигне справедлива сделка за Великобритания и че "ще се старае да помогне". Двамата се съгласили, че са необходими още дискуии.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Съгасен съм! Европейския съюз е една ограомна корупция която ще свърши много скоро! Не ми се пише... имам много какво да ви споделя!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимен
9
0
 
2
 
! Отговори
naTpuoT преди 8 години
безгласни букви, безполезни дела ....
8
5
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Еми бъркаш тотално, корупцията е в България, на запад корупцията не съм видял ! Тезата ти не издържа ! Някой има ли теза изобщо или само си лаете без нищо да разбирате ? Вие изобщо били ли сте в западна Европа или си плямпате от село глупости ?
7
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗ Е ЕДНА ОГРОМНА КОРУПЦИЯ ,,КОРУПЦИЯ НИЩО ПОВЕЧЕ НОВ БЪРДАК СЪС СТАРИ К.УРВИ НЕ СЕ ПРАВИ .ТО4КА
6
2
 
1
 
! Отговори
пак съм аз преди 8 години
Ама айде моля ви се някой да напише, защо иска да излезем от ЕС и какво ще спечелим, защото ако излезем на мен ми отива бизнеса на кино ! В момента търгувам с конфекция на външния пазар, частта от продажби в България е около 15-20 %, което значи, че ако излезем от ЕС загивам ! А вие какво печелите от това, че аз ще загина или попринцип какво ще спечелите ?! Айде кажете, напишете нещо !?
5
5
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Ама то ти не си в ЕС ! Ти нито работиш на вънка, нито търгуваш, нито имаш някакви външни партньори !!!! И защо искаш да излезем от ЕС за да и аз да не мога да го правя ? Кажи бе, гении ?
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Незабавно излизане от ЕС и НАТО за България и ориентиране към Русия и Евразийския икономически съюз!
3
0
 
15
 
! Отговори
ако на някой не му е преди 8 години
ясно, др. Камерън просто симулира дейност. И на малките деца им е ясно, че Великобритания ще остане в ЕС, дори и само заради това, че това е икономически по-разумното решение. Но Камерън обеща на избирателите си преразглеждане на договора с ЕС и сега се започва едно танго, една напред, две назад. В крайна сметка - малки отстъпки от страна на ЕС и "голяма" победа за Камерън.
2
0
 
20
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Ингилизите мнохо хитреят и се тарикатчат.Искат само ползите бот ЕС, но без никакви негативи от него. С други думи искат само да вземат, но не и да дават.
1
3
 
20
 
! Отговори
Ние също преди 8 години
българия също, излизане без предизвестие и последици