Германия иска Великобритания да остане в ЕС

"Във време на международен хаос е нужна силна Европа"
2 юни 2015 22:45, Анисия Иванова
32
Германия иска Великобритания да остане в ЕС

Председателят на германската парламентарна комисия по външна политика Норберт Рьотген изрази скептицизъм относно плановете на Великобритания за промяна на договорите на Общността до 2017 година.

До този срок премиерът Дейвид Камерън планира провеждането на референдум за членството на Лондон в блока.

Според Рьотген, който е депутат от Християндемократическата партия на Ангела Меркел, Германия иска Великобритания да остане в ЕС, но трябва да се види какво е целесъобразно за блока.

Германският депутат призова Лондон да организира референдума в страната възможно най-скоро.

Според Рьотген във време на международен хаос, когато светът се разпада, е нужна силна Европа, европейското единство. Сигнал за разпадане би бил катастрофален, би показал европейската слабост, смята той.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До Хм.. ТОВА Е КЛЮЧЬТ---МЕРКЕЛ СЕ МИСЛИ ЗА КРАЛИЦА НА СВЕТА НО ИСТИНСКАТА КРАЛИЦА Е В АНГЛИЯ КОИ Е КРАЛЯТ Е ЯСНО---АМЕРИКА----И МЕРКЕЛ И АМЕРИКА СА КАНДИДАТИ НО ТЕ ТРЯБВА ДА БЬДАТ УЗАКОНЕНИ ОТ ИСТИНСКА КРАЛИЦА КОЕТО Е НЕВЬЗМОЖНО
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забележете думите: "...би ПОКАЗАЛ европейската слабост." По този начин индиректно признават, че ЕС е слаб. Иначе щяха да кажат: "би създал впечатление за слабост" или нещо такова.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
germaniq trqbva da razbere 4e angliq upravlqva amerija a anerija upravlqva germaniq i si6to taka britanci upravlqvat cionizma
9
2
 
22
 
! Отговори
Глупак от класа преди 8 години
Някога така се разпадна Съветския Блок.Времето дойде да се разпадне едно толкова немило и гнило общество като Западния Блок начело с Хамерика което няма за съжаление никакви хуманни устои! Да търсиш вечния ВРАГ,да НЕ възпитаваш собственното си население? Да нямаш морал и поведение,да търсиш единственно и само паритеВреме е за ПРОМЯНА!!! И то в Глобален мащаб! Света се тресе от ВОЙНИ и мизерия! Време е всичко да си дойде на мястото!
8
1
 
11
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
Ай...! Любопитно е как Меркел налага волята си над Кралицата!
7
0
 
18
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
Немците са бачкатори. Англичаните - аристократите - правят интригата и след туй mf дженталменски гледат двете останали сили да се изпотрепат - така ликвидират недоброжелателите си! :))
6
1
 
10
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
Германия е по добре да се замислят за варианта когато Великобритания ще се откъснат от недомисленият съюз европейски! Така или иначе това ще стане рано или по-късно! пп. това изявление ми се чини е признак, че Германия не е силна или не е сигурна в силите си /себе си/ страна!
5
5
 
15
 
! Отговори
ван дам преди 8 години
ес може би трябва да се разпадне за известно време,да си починем за малко
4
9
 
8
 
! Отговори
баварец преди 8 години
Аз пък си мисля, че Германия е стражът на Европа. Ако не е силната Германия досега руснаците да са прегазили до Франция.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Inache EC se razpada? De tozi kasmet i za nas
2
8
 
21
 
! Отговори
дали преди 8 години
За разпада на Европа е виновна Меркел: тя скара Европа с Русия по заповед на САЩ. Ако Германия не беше избрала този път, останалите нямат значение.... Накрая заради Меркел германците ще бъдат прецакани от САЩ.
1
4
 
25
 
! Отговори
бг преди 8 години
И Германия се е побъркала.За какво са ви тези варварски колониалистки *** в Европа?