Фалшив сигнал за стрелба вдигна на крак американската полиция

Силите на реда блокираха квартала, но не бе открит никакъв стрелец
2 юли 2015 18:42,
3
Фалшив сигнал за стрелба вдигна на крак американската полиция
Снимка: БТА

Фалшив сигнал за стрелба в комплекса на военноморските сили Нейви Ярд във Вашингтон вдигна на крак американската полиция. Кварталът беше блокиран, но по-късно се оказа, че тревогата е фалшива, предадоха Ройтерс и ТАСС. Не е бил открит никакъв стрелец, нито има пострадали.

Полицията започна да пуска движението по блокираните улици. Премахнати бяха и допълнителните кордони около Белия дом, намиращ се на 5 километра в южна посока.

Днес полицията във Вашингтон получи сигнал, че човек може да е открил стрелба в Нейви Ярд, но Военноморските сили на САЩ не потвърдиха, че е имало някакъв инцидент. Полицията обяви, че за нея случаят е приключен. ВМС ще разследват по-нататък фалшивия сигнал.

Съобщението за стрелба се появи на фона на засилено внимание към сигурността в Съединените щати в навечерието на националния празник - Деня на независимостта, 4 юли.

През септември 2013 г. 34-годишният чернокож Арън Алексис, бивш матрос от военноморските сили на САЩ, който работел в Нейви Ярд, уби 12 души в комплекса на ВМС, преди да бъде застрелян от полицията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТИЯ НА ФОТОТО СА ЕВАТИ И ШМАТКИТЕ. КРАВАРСКАТА ПОЛИЦИЯ Я БИЛИ ВДИГНА ЛИ НА КРАК. ВИЕ ДА СЕ БЛАГОДАРИТЕ ЧЕ НЕ СА ВИ ВДИГНАЛИ НА ПОЗА ПАРТЕР ЧЕ ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ВИ СЕ *** МАМАТА.