Атентаторът от Тунис и мишка не можел да убие

Майка му подозира, че са го дрогирали и са му промили мозъка
17
Атентаторът от Тунис и мишка не можел да убие
Снимка: Reuters, архив

Извършителят на кървавия атентат от 26 юни срещу туристи в хотел на брега на морето в Тунис е работил в сферата на туризма, заяви туниският министър-председател Хабиб Есид в интервю за в."Прес", предаде Франс прес.

Още по темата
"Знаем, че е бил член на клуб за танци и е познавал добре туристическия сектор, тъй като е работил като водещ на развлекателни мероприятия", заяви Есид.

Нападателят, застрелял с автомат 38 души, бе идентифициран от властите като Сейфедин Резги - 23-годишен студент от малко градче в провинция Силиана.

Майката на Резги заяви в интервю за в. "Сънди таймс", че синът й е жертва на хора, които са го дрогирали и са му промили мозъка.

"Мисля, че някой е оказал натиск върху сина ми да стори това. Той е жертва като всички останали", каза 49-годишната Разия Манай.

"Синът ми обичаше музика, брейк танци и футбол. Сигурно са го дрогирали и са му промили мозъка, за да направи нещо толкова зловещо и искам да бъдат намерени тези, които са му го причинили", допълни тя.

"Не мога да повярвам. Веднъж имаше мишка в къщи и накарах Сейфедин да я убие. Той каза, че никого не може да убие", каза Манай.

Сейфедин е бил най-големият й син, вторият е умрял на 15 години от мълния, а най-малкият е на 5 години и е аутист. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Тунисатентатор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
32
 
! Отговори
dp преди 8 години
Естествено, че ги дрогират за да ги превърнат в камикадзета, отде ще ги намеряттолкова много така безотказно работещи инак.
12
1
 
35
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
ккакъв е тоя туниският министър-председател. :)тунизийски ми се види по правилно....
11
6
 
33
 
! Отговори
Anon преди 8 години
Хаха. Типично. То и като *** в САЩ направи някое престъпление излиза дебелата му майка и карайки се обяснява на медиите как сина й бил добро момче, бил отличник и т.н. ***. За такива трябва по съветски- намира се цялото му семейство и се затрива. После другите подобни *** ще се замислят два пъти да правят зулуми...
10
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да намерите в Ютюб американски филм за опити на ЦРУ за промиване на мозъци - много успешнипри това. От световен хаус печели само една страна -най-големия световен длъжник САЩ.
9
0
 
33
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Niama kakvo da analizirame tolkova.prosto zabrana i razdelenie.obshtestvata im shte stradat dokato sami ne se promeniat ot vutre
8
2
 
36
 
! Отговори
Старата песен... преди 8 години
Той не искал,дърпал се викал борил се ама те са машини.Хванали го дали му картечницата и му натиснали "старт" бутона.
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са много майките, които биха говорили против синовете си, но сина и съсипа една голяма част от туризма в Тунис.
6
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тихата вода е най - дълбока...
5
5
 
52
 
! Отговори
офффффффффце преди 8 години
Атентати в днешно време се извършват само от хора с промити мозъци, така нареченото "променяне на личността". Повечето от вас си нямат ни най малка представа какво се случва задкулисно и за какви страшни работи става въпрос. Нека са конспирации и измислици , гледайте си тв-то и мачлета.
4
1
 
31
 
! Отговори
404068 преди 8 години
До Анонименtoj samiqt e gqurin ni6to 4e e zalqgal na kilim4eto po 5 pati dnewno da nare4e6 hristiqni gquri e po lo6o ot towa da kaje6 na afroamerikanci negri dumata gquri trqbwa da se zabrani kato ezik na omrazata hejhe
3
1
 
35
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Айде бе! Когато говорят фактите и боговете мълчат.
2
3
 
36
 
! Отговори
избухнал преди 8 години
Писна ми от ***!Тези смотли освен тенджерата нещо друго знаят ли?
1
2
 
35
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Тя пък много знае!Както винаги майките последни научават!