Жега мори италианците

Рекордните горещини ще продължат поне две седмици
8
Жега мори италианците
Снимка: Reuters, архив

Рекордните горещини бяха регистрирани в Рим, Болцано, Бреша, Милано, Торино, Перуджа, Болоня, Флоренция и Триест, съобщи БТА.

Властите в Италия предупредиха хронично болните, възрастните и децата да съкратят възможно най-много престоя си навън.

Гореща въздушна маса от Африка повиши температурите на Апенините с 8-10 градуса в сравнение със средните за сезона.

Според метеоролозите жегите в Италия ще продължат поне две седмици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: италияжега
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на гърците.Постъпка за уважение
6
0
 
0
 
! Отговори
Ami taka e преди 8 години
Тя скромността ни, която споменаваш, е плод на смазано самочувствие. И за по-захлюпените дори 48 часа в прословутата Западна Европа стигат, за да видят, че целия цирк е една голяма пропаганда. Тея, които имат глава на раменете, могат и от разстояние да ги претеглят нещата. Глобализмът отделно, прави картинката още по-шарена.
5
0
 
1
 
! Отговори
вера преди 8 години
И аз до АманПодкрепям те напълно. И аз това си мислех, когато преди два-три дни показаха по телевизията в Германия стопения асфалт покрай трамвайните релси, не си спомням в кой град. Акцентираше се на това колко са високи температурите и как усилено работят хората по ремонта. Липса на самоуважение и прехласване пред чуждите, една от характерните ни черти. Това идва може би от прекалената ни скромност и самокритичност, но в сегашния глобален свят хич не върви.
4
0
 
0
 
! Отговори
Kakvo stana be maiko преди 8 години
Kaji kakvo te trevoji
3
1
 
3
 
! Отговори
Aman преди 8 години
От завистливи ***.. Както и да е. А редакцийката поинтересувайте се малко какво става и по на север. В Германия асфалта се цепи от 40 градуса и има ограничение по аутобаните на места 80кмч. И папагалите преди да лаете тиквата за качество на магистрали и каквото и да било друго, просто си разширете мирогледа и паралелно с това приемете, че не е божество. Прави каквото може човека в потъналата лодка, дори не знам откъде се извъди такъв като него.
2
1
 
4
 
! Отговори
честит преди 8 години
bahmaamuBasi,tochno sled dve sedmici sym tam---Първо - след 2 седмижи може и да няма жега, никой не знае. В МОМЕНТА е жега там.Второ - кой пу дяволите го е грижа къде ще си след 2 седмициИли по селски просто реши да се похвалиш във форума, че ще ходиш на почивка в Италия ?!
1
3
 
2
 
! Отговори
bahmaamu преди 8 години
Basi,tochno sled dve sedmici sym tam