Австралийка, родила дете от 12-годишен, отива в затвора

Влюбила се в момчето, което било приятел на дъщеря й
27 юли 2015 17:37, Елка Василева
27
Австралийка, родила дете от 12-годишен, отива в затвора
Снимка: архив, Reuters

Австралийка - майка на три деца, беше осъдена на шест години затвор, защото преспала с 12-годишно момче и родила от него, предаде Франс прес.

Жената, чието име и възраст не се посочват, се влюбила в момчето, което било приятел на дъщеря й.

От 2011 г. тя няколко пъти имала необезопасени сексуални отношения с него и накрая забременяла. През май 2014 г. тя родила момиченце.

Родителите на 12-годишното момче, веднага щом разбрали какво се е случило, завели дело срещу многодетната майка. ДНК тест потвърдил, че момчето наистина е баща на бебето.

Австралийката, прелъстила 12-годишния, ще трябва да излежи половината от присъдата си, преди да подаде молба за условно освобождаване.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Дето се вика - много ни е хубава момата, лесно ражда.
8
2
 
3
 
! Отговори
ама че справедливост преди 8 години
Вместо да се радват на заченатото дете, се занимават с глупости. Нито жената, нито момчето са изнасилени. А толкова хитрани не могат да забременеят. Двоен стандарт дори в Австралия, която ги следи с камера дори в тоалетните по 24 часа в денонощието. Човечеството за пореден път доказва, че не може да изгради общество, щом е далеч от Господ Исус Христос и Библията
7
0
 
12
 
! Отговори
ЕИМ преди 8 години
Няма ли да се включи и Сидни Австралия с някой компетентен коментар. Ще следя темата.
6
2
 
28
 
! Отговори
Нереза преди 8 години
Блазя му на келешчето, аз на 12 само гланцирах списания, а той на месо е гърмял!
5
5
 
9
 
! Отговори
PD преди 8 години
Определени "морални" норми в съвременните развити общества, се опитват да се противопоставят на няколко милионната история на живота на планетата. Интересно ще бъде, когато живота ще продължи да съществува и след безпаметното изчезване на поредните уж развити общества. Половата зрялост е биологична, а не числово зависима от желанието на обществото. Останалото е желанието да се делим на правилни и неправилни, и то по абсолютно измислени критерий.
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А наште австралийки кога ще са в затвора? И австралийците ни също?
3
0
 
24
 
! Отговори
Сокересчо преди 8 години
Е от кога Софи Маринова е в Австралия?
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КО ТОЛКОВА ЧУДО ГОЛЯМО ТА ЗАТВОР. МОМЧЕТО ДА НЕ Е ИЗНАСИЛЕНО. МАЛОЛЕТНО БИЛО АМА ЗНАЕ ДА *** ПА И ХАЙВЕРА ЗАХВАНАЛ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ЧОВЕШКИТЕ ПРОСТОТИИ. СЪДИЛИЩА ЗАТВОРИ И НАКРАЯ НЕЩАСТНО ДЕТЕ РАЗТЯЩО БЕЗ МАЙКА
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шест години затвор............. :)))Ако беше мъж, преспал и забременял 12-годишно момиче, щеше да го чака доживотен + яко бой, сръбска музика и ...не в затвора.Любопитно ми е дали тая ще има право да претендира за издръжки от вече 20-годишното татенце, когато излезе от панделата?