Европейците причиниха най-големите войни в историята!

Критиката отправи върховният водач на Иран аятолах Хаменей
Обновена: 29 юли 2015 14:06 | 29 юли 2015 09:17, Елка Василева
47
Европейците причиниха най-големите войни в историята!
Аятолах Хаменей. Снимка: архив, Reuters

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей разкритикува ЕС, след като върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини пристигна на първата си визита в Техеран, предаде Франс прес.

"Европейците причиниха най-големите войни в историята, които убиха много хора и които причиниха злини и на нас", е написал в акаунта си в Тwitter аятолахът.

"Именно след тези войни беше създадено опасното и смъртоносно ционистко образувание (държавата Израел) в сърцето на ислямския свят", пише също Хаменей.

Коментарите му се появиха в деня на визитата на Могерини, която пристигна в Иран, за да обсъди изпълнението на споразумението за иранската ядрена програма, сключено на 14 юли.

Али Хаменей, без чието одобрение ядрените преговори и споразумението между Иран и световните сили нямаше да бъдат възможни, вече разкритикува "арогантността" на САЩ малко след 14 юли, припомня АФП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
От 42 преди 8 години
Дори ако говориме за чернокожите роби в америка не трябва да забравяме факта че те може да са транспортирани през окена от европеци и там да са продадени на европейци, но са били заловени и заробени в африка от африканци, които след това са ги продали на европейците.Робство е имало по целия свят през цялата история на човечеството, докато британкият кралски флот не решава да започне война срещу търговията на роби което слага край на робството в целия свят.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 681"Не словоблудствайте, а мислете- всички големи събития в живота на човечеството са рожба на европа -робство, войни, колонизиране на държави и континенти!"Ти нормален ли си бе пич? Робството, войните, колонизациите, не са измислени от европейцит. Робство, войни ис колонизации са правили абсолчтно всияки човешки групи, във всеки край на света, във всеки един исторически период преди 20-ти век.Белите хора са тези които слагат край на робстово в целия свят, най вече британците.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости. Най-голямата война в историята е джихада. Започнала е още от измислянето на исляма и продължава и до днешен ден.
25
3
 
5
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
Най-голямото зло, сполетяло рода адамов през знайната и история е доминирането му от страна на алчните бледолики юдейо-християни! Резултатът от това е - безкрайни войни навсякъде около света, мизерия, бедност, екологични катастрофи, морално разложение в обществото и деградация на индивида и пр. и пр. и пр.!На младини им се подигравах на аятолласите, но след толкова десетилетия жизнен опит, сега вече мога да се подпиша с двете си криле под всичко, казано от тях!
24
4
 
3
 
! Отговори
демограф преди 8 години
Който живее в миналото, се гърчи в настоящето и не оживява за бъдещето.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен? -Да! преди 8 години
Най-голямата война в историята я причини вашия пророк бае ви Мехмед,любезни ни аятолаше- тя е от такъв калибър,че се води от 1400 години насам и още не е прекратена! Какво,не си ли съгласен?? Европейците ли призовават куцо и сакато,сляпо иокато към джихад,или вашия Мехмед??!!
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен34TO BOIKO BORISOV E PO-BOGAT OT BALGARIA,A TI MI GOVORISH ZA KOMPANII--IPON.
21
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПУТИН ИМ ДАДЕ ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ СЕГА ДА СЕ ГАВРЯТ СЪС СВЕТА И ДА ГО ЗАПЛАШВАТ!!!!!ПУТИН ИМ РАЗВЪРЗА РЪЦЕТЕ ДА ПРОДАВАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ ПЕТРОЛ И ДА СКАПВАТ РУСИЯ С ТОВА!!!НО ВАЖНОТО Е, ЧЕ ПУТИН СИ ВЗЕ РУШВЕТА ОТ ИРАН А РУСКИЯ НАРОД КУЧЕТА ГО ЯЛИ!!!!
20
3
 
8
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До ПешоСащ днес разбуниха всички араби. .запалиха конфликт в Украйна. .удрят цените на основните ресурси...зелена тоалетна хартия срещу ресурси. Някой работи от сутрин до здрач за коричка хляб а сащ печати зелена тоалетна хартия. ..сащ световен лихвар.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много европейци умряха в двете световни войни, но те ли ги разпалиха или световния финансов елит с цел обогатяване. Сега капитала е много по-окрупнен от преди 100 години, капитализма вече няма нищо общо с този преди 100 год. При мултинационалните компании къде е конкуренцията? Че има компании по-богати от България, и ще ни лъжат със свободния пазар! Къде го тоя свободен пазар???
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 681а нашествието на тия камилари към европа стартирало преди 20 века и неспиращо до сега какво е?държава дето седи върху морета от петрол и газ и още да са на камилите...не ми ги хвали.Спомням си бяха произвели картонен стелт и го бяха боядисали в черно.преди петдесетина години дори разрешаваха на жените да ходят с къси панталонки и бански после се гмурнаха в джунглата на ислямизма и сега някакъв брадат фанатик ви обяснява,че вие сте виновни за световното нещастие.И вие му вярвате.хах глупац
17
4
 
6
 
! Отговори
дасдас преди 8 години
Човекът е прав. Да не забравим и кръсносните походи и сегашните европейски лицемерни войни в близкия изток, убихте 100 милиона човека, а се мислите за демократи така ли? Бог ще ви накаже
16
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Абе от втората световна Щатите добре се нагушиха. Те нали и затова даваха пари на Хитлер, пък после си продаваха *** на Съюза срещу злато и диаманти. и защо още не връщат златния резерв на Германия? Няма далавера в която Щатите да не са се наврели без значение в коя точка на света.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оо-о-о-о-о-о И не знаеш какво още са замислили Европейците бабрабар с ИнианаоАмерикоАфроканците
14
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И те биха правили същото.Просто не могат.Засега.
13
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 8 години
До Анонимен 19Важно и е да се подкрепя правдата и истината без значение дали идва от ислиам или христианство.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли сирийски бежанци в Иран?
11
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалмар смешен, а вие "българи" ислямисти ли подкрепяте, че му се кефите на тоя? Какво стана с православното ви християнство?
10
4
 
29
 
! Отговори
Той е преди 8 години
Ето една задачка-закачка!ИД са шериатски ислямисти,но въпреки това,враждуват с Иран,за които се предполага,че изповядват същия ислям!В същото време,Иран е припознат,като най-големия враг на ционистката държава Израел,която е доказан международен терорист,и то,с ядрено оръжие!ИД думичка не са обелили за война с Израел,което доказва съюз между двете!А двете с в съюз,щото така е наредил общият им господар - САЩ!В задачката се пита - кой е всъщност истинския завоевател и терорист?
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За българите най-страшна е била войните с Османската империя. Къде е бил Иран през всичкото това време?