Руса любовница с голям бюст оплела Бил Клинтън

Хилъри била лицемерна и се отнасяла с презрение към Сикрет сървиз
Обновена: 30 юли 2015 14:07 | 30 юли 2015 11:40,
28
Руса любовница с голям бюст оплела Бил Клинтън
Снимка: Reuters, архив

Бил Клинтън имал руса любовница с голям бюст и кодово име Енерджайзър. Това разкрива книгата на журналиста Роналд Кеслер, разказваща за личния живот на американските президенти.

По думите на Кеслер русата любовница идвала всеки път, когато съпругата на Бил Клинтън, Хилъри Клинтън, не е в президентския дом. Уточнявали се всякакви подробности, за да не се засекат двете жени.

"За разлика от Хилъри, тя е била много мила с агентите. Би донесла дори и бисквитки на агентите", разказва Кеслер.

Според автора на книгата сегашните отношения в семейство Клинтън се базират единствено на желанието им да се върнат в Белия дом. "Това са бизнес отношения. Това изобщо не е брак. Всичко е напълно фалшиво, както и всичко около Хилъри. Това е просто шоу и измама", коментира Кеслер.

"Хилъри Клинтън иска да изглежда като човек от средната класа, на която тя ще помага и ще съчувства. Истината зад кулисите обаче е друга – тя се отнася с презрение към хората с по-малка от нейната власт", обяснява авторът. Той разказва още, че за агентите на Сикрет сървиз било нещо като наказание задължението да се изпълняват задачи, поставени от Хилъри.

Въпреки че някои хора вече са убедени, че твърденията на Роналд Кеслер не са нищо друго освен клюки, той категорично стои зад твърденията си. Много от агентите стоят с имената си в неговата книга.

"Не си измислям нищо", обяснява Кеслер, като дава за пример истории, в които хората стоят с имената си, а не с идентификационния си код, използван от Сикрет сървиз.

Книгата не се фокусира изцяло върху Бил Клинтън. В нея са включени истории за Джон Кенеди, Линдън Джонсън и Ричард Никсън.

Кеслер разкрива още, че Бил Клинтън обичал да плува гол, което често обиждало дамите, работещи в Сикрет сървиз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
d-r Merakov преди 8 години
E-e-e kupel se gol,damite se vazmu6tavali,mi da vlezat I te goli v baseina da se kupqt s nego,ako bqh na mqstoto na Klinton bih im predlojil
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В краврника зад океана - нищо ново!
16
1
 
6
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Има ли значение,дали ще изберат старата вещица за президент или някой друг?От времето на Кенеди американският президент реално не управлява!JFK се опита,но бе успешно занулен с куршум в главата-истинските господари на Америка не прощават!Знаете кои са-едни с малки шапчици.
15
1
 
3
 
! Отговори
до 14------схвана ли преди 8 години
До Анонимен.....до 14.....Тук не става въпрос за лицемерието с любовници--тук става въпрос,че същите тези хора,от високата си трибуна ни учат на морал и как да живеем-при това учат цял свят.Ако не искаш или не разбираш--ще те принудят..Пример веднага ще ти дам-точно по темата с любовниците---Троскан--който се заекна,че международните сделки трябва да се търгуват предимно в евро---и веднага го цакаха-и точно когато беше в САЩ--любовница-искала ама не искала секс и т.н.--Затова хората така пишат.
14
1
 
3
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Чудя се,защо ли му е била любовница с голям бюст на Клинтън?Та нали за него беше по-ценно дълбокото гърло?Впрочем сега бейби-ситърките са на ход-дедо Бил гледа внучето!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От статията оставам с впечатление, че освен да му свирят на мандолината е бил и цицоман?
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С ГОДИНИ СЕКСУАЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ СЪПРУЗИТЕ НАМАЛЯВАТ НО ПРИВЪРЗАНОСТ ОСТАВА. НЕ БИХ СМЕНИЛ СЪПРУГАТА СИ ЗАРАД 5-10 МИНУТИ " ОСВОБОЖДАВАНЕ". КАТО ПОРАСНЕТЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ. Е И ЕДИН СЪВЕТ-И УМНАТА
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много долно същество е тая
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"""Хилъри била лицемерна.""""..........е че това цял свят го знае--нищо ново..В тези среди-политическите-НЕ може да не си лицемер-иначе няма да си политик...........--демек-няма да си долно същество...
9
4
 
0
 
! Отговори
schizz0 преди 8 години
Hillary > William
8
1
 
20
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Когато бях ученик родителите на един авер бяха заедно, само защото той не бе завършил, след като завърши, всеки пое по пътя си. Та тия неща не винаги са толкова прости.
7
2
 
18
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
Е кое му е хубавото да си лъжец и да не живееш нормално, защото хорското мнение ти е по-важно от личното щастие? Що за комплексари са и двамата?Да се бяха разделили и кой от къде е, това е единственото нормално решение и би показало, че са хора на място.
6
3
 
21
 
! Отговори
do 2 преди 8 години
Че басейна ако е мой, естествено, че ще си гол, на който не му харесва, да си тръгва, аз съм си вкъщи.
5
2
 
13
 
! Отговори
До Анонимен#2 преди 8 години
И кое му е лошото на това, което си описал, само това не можах да разбера :)
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази Килари още един чифт рога и нахлупиха. Прилича вече на елен-лопатар
3
4
 
13
 
! Отговори
ЧичкоПаричко преди 8 години
Абе този Роналд Кеслер сигурно е на заплата при Тръмп да плюе яко конкуренцията!
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
епа това си е точно като за средна класамъж, любовница, жена, крепят брака заради общественото мнениеплувал гол в басейн, всеки си има особености
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък видях кой е оплел хилърито. Има го на филм в туба. Казва се Мульт Личности.