Меркел няма умора, стяга се за мандат №4

Канцлерът вече обсъждала подготовката за изборите
Обновена: 1 авг 2015 08:59 | 1 авг 2015 08:15,
25
Меркел няма умора, стяга се за мандат №4
Снимка: архив Reuters

Канцлерът на Германия Ангела Меркел е взела решение да се кандидатира за четвърти мандат през 2017 година, съобщава сп. "Шпигел", цитирано от РИА "Новости" и bTV.

Според изданието, което се позовава на осведомени източници, Меркел вече е обсъждала подготовката за изборната кампания с Петер Таубер и Клаус Шулер от ръководството на Християндемократическия съюз.

Предполага се, че официално решението на Меркел ще бъде обявено в началото на 2016 година.

Тя заема канцлерския пост от 2005 г. насам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До заряДано и Путин вземе за 4 мандат поста на президент. .Да е жив и здрав и дано има достойни наследници. Само твърд курс срещу сащ ще спаси света от световните лихвари
17
1
 
7
 
! Отговори
999* преди 8 години
Не беше ли една от немската преса , яростна в критиката си към Путин и Ердоган и ги обвиняваше в тоталитарен режим???Що е това? 4,ти мандат за Меркел?Демократично ли е това? Що за режим е това ?
16
2
 
4
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
То не беше ДойчО ВельО то не беше Свободна Гейропа не беше чудо...Сталин Хитлер Стената кУмунИзЪма ала бала ръца-пръца иииии....за четвърти път дойчовските шопи ще си изберат комсомолска секретарка и даскалица по руски език от ГДР да ги управлява...Конрад Аденауер Шлемник Битенхауер репресирани депресирани айн-цу цвайн-цу дрън- дрън и пръц.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЯМА ДА Я ОГРЕЕ ...В БЕРЛИН ИМА ТАНК-ПАМЕТНИК ОТ 2 СВЕТОВНА И НА НЕГО СЕ ПОЯВИ НАДПИС НА НЕМСКИ "РУСИЯ .ОСВОБОДЕТЕ НИ ПАК"...НА НЕМЦИТЕ ИМ Е ВТРЪСНАЛО ОТ ТАЗИ ХИТРУША
14
0
 
10
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Ама тая Меркел да не би да е доживотна диктаторка бе, нейните атлантически колеги няма ли да се възмутят и да я обвинят в политическа тирания и диктатура!?
13
2
 
9
 
! Отговори
Данчо преди 8 години
До Анонимен 13Те германците не я избраха и сега, но им я назначиха служебно, защото е послушна. Ако не е тя, ще е някой друг, например Зигмар, който обслужва големият презокеански брат. Това е положението, няма лабаво.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германците дано да не я изберат!
11
2
 
10
 
! Отговори
циника преди 8 години
Райхът се нуждае от фюрер! Да ни е честит Четвъртия райх, който някои все още наричат по инерция Европейски съюз:))А след всеки Райх знаете какво следва - колапс и смърт....
10
3
 
5
 
! Отговори
HELMUT KOL преди 8 години
OTLI4NO,GERMANI S ANGELA NAPRED,NAISTINA,GERMANIA IMA SVQSTNI POLITICI I ZATOVA I N 1 ANGELA,DA SI JIVA I ZDRAVA
9
3
 
13
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
тая кукумявка е "троянският кон" в EU. каквото и кажат краватите това прави. (в началото е харесвах, но после завъртя г***за против Европа)
8
3
 
12
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Тая *** отговаря за това кризата да продължава във Европа,ама няма вече да е тя на власт-отива за рециклиране на политическото бунище.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе, нали не е демократично това? Къде е соросоидната *** да обясни, че висок рейтинг и 4 последователни мандата е диктатура и тоталитаризъм.
6
2
 
21
 
! Отговори
Бънди преди 8 години
Интересно защо тук няма нищо за диктатура? Путин управлява 15 години и само сравнения с Хитлер. Тая бабичка 20 години канцлер ама няма проблем. Ся ще почнат минусите. Ама поне да има отговор.
5
0
 
12
 
! Отговори
Кирето преди 8 години
Ей, това кокала е голяма работа.Имаше близкоизночни управници на които им направиха арабска пролет , които управляваха по над тридесет, по над четиридесет години......
4
5
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
да се маха да не я гледаме повече с русия и гърция се изложи достатъчно
3
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С една разлика,че Меркел може да се стяга ама да не я изберат,защото там има наистина демокрация докато Болният мозък Путин е диктатор и той ще стои там до когато е жив.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркантилница приключи!!!!дори самите Германци 70% не одобряват действията и, че даде пари на Гърция да ги хрантутят!
1
11
 
29
 
! Отговори
е що така бе.... преди 8 години
""""""""Меркел няма умора, стяга се за мандат 4"""""""".........чакайте бе---не е демократично--нали точно затова обвинявате Путин!!???!!!! А сега кво стана??? ..........Май пак мерим демокрацията с двойният аршин...ааааааа.........