Нетаняху против иранското ядрено споразумение

Той смята, че така Иран ще произвежда стотици атомни бомби
5 авг 2015 14:33,
7
Нетаняху против иранското ядрено споразумение
Снимка: bgonair.bg

Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова евреите в Съединените щати да се включат в борбата срещу споразумението по иранската ядрена програма. Междувременно в американския Конгрес е внесена проекторезолюция за отхвърляне на споразумението с Техеран. Тя ще бъде гласувана през септември.

Нетаняху възразява срещу сделката, тъй като не желае война, а иска да предотврати войната, към която води тази сделка. По думите му постигнатото споразумение ще превърне Иран в ядрена държава, способна да произвежда десетки и дори стотици атомни бомби. Той подчерта, че споразумението дава начало на надпреварата в ядреното въоръжение в региона и ще подхранва иранския тероризъм и агресия.

Междувременно в американския Конгрес е внесена проекторезолюция за отхвърляне на споразумението с Техеран. През септември в Камарата на представителите на Конгреса проекторезолюцията ще бъде гласувана.

Италианският външен министър Паоло Джентилони пристигна на посещение в Техеран. Той стана поредният високопоставен западен политик, който посещава страната. Джентилони заяви, че основна цел на посещението му е ускоряване на дипломатическите връзки между двете страни и развитието на икономическите отношения.

Миналата седмица върховният представител за външната политика и сигурността на ЕС Федерика Могерини заяви, че постигнатото споразумение за ядрената програма открива път за по-голямо сътрудничество между Иран и света. То обаче е катастрофа за терористичната групировка Ислямска държава.

Могерини заяви, че разбира опасенията на Саудитска Арабия и други държави от Персийския залив, че отмяната на икономическите санкции може да даде на Техеран възможности да засили подкрепата за регионалните си съюзници.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
, преди 8 години
...Пазете се от лъжехристияните,които се кланят на фарисейството,.
5
0
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
И тоя е лют фен на Ашдот , отбора с прякора " Секирите от ивицата Газа " !
4
1
 
2
 
! Отговори
, преди 8 години
Но със злото ще се разправи само Исус Христос,Спасителя на хората,Господ на хората и ангелите,Божия Син,Божието Слово станало плът за наше спасение.Скоро преградата ще падне и на злото ще се даде време,както е казано в 2Солунци2,тогава ще започне мъченичеството на християнството-истинското,не лъжехристиянството.Медийните ефекти не са истината,но всяка дума на Господ Исус.Как да знаем?"Кой е лъжец,но този,който отриче,че Исус е Спасителя?Такъв е антихрист,който отрича Отца и Сина"1Йоан2:22.Всяка дума на Исус е жива вода,Бог говори,Исус е Божието Слово.Пазете се от лъжехристияните,които се кланя
3
1
 
1
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 8 години
Религията е опият за ид.ти
2
0
 
2
 
! Отговори
, преди 8 години
Само изречението"той смята,че Иран ще произвежда стотици атомни бомби"кара човек да настръхне от ужас пред това,което света тепърва ще види,един терористичен режим-рожба на талмудокабализма,т.е.ционисткия,бомбардиращ съседите си,подстрекател на войни и леговище на ЛЪЖАТА,несанкциониран от тези,които язди,чакащ антихриста,седящ на опция самсон за отмъщение срещу човечеството доминира всичко що-годе нормално с лъжите си.В света се води война за заличаване името на МесиятаГосподИсусХристос,това е в основата на всичи събития и войни.Помнете2Солунци2,това е което става в света.Но със злото ще се
1
1
 
7
 
! Отговори
Исус е Господ преди 8 години
Тези,които са против споразумението искат войната да почне по-скоро за да видят антихриста коронясан в Йерусалим.Историята не помни ПО-ГОЛЕМИ лъжи от такива като на Нетаняхувци и слугите им,същия лъжесвидетелства,че "Садам без съмнение работи и напредва в изработка на ядрено оръжие",една суверенна д-ва стана база на тероризма и лъжите се насочиха към други"заплахи"за "Израел",Цион.терористичен режим седи на няколкостотин скрити ядрени бомби без санкции и проверки,насъскващ света за войни постилащи излизането на антихриста.