Ядрените ни оръжия спасиха засега мира, хвали се Ким Чен Ун

Споразумението със Сеул станало заради военната мощ на КНДР
Обновена: 28 авг 2015 10:04 | 28 авг 2015 09:25, Елка Василева
28
Ядрените ни оръжия спасиха засега мира, хвали се Ким Чен Ун

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун  заяви, че за постигането на "историческото споразумение" със Сеул повече са допринесли ядрените му оръжия, отколкото преговорите, предаде Франс прес.

На съвещание на Централната военна комисия младият ръководител обясни, че споразумението, върнало двете страни "към помирението и доверието", е постигнато благодарение на Северна Корея, съобщи севернокорейската информационна агенция КЦТА.

Още по темата

Споразумението, договорено в граничното селище Панминчжон, където беше подписано и примирието след войната от 1950-53 г., позволи да се разреди напрежението в момент, когато двете страни изглеждаха пред сблъсък.

Сеул прекрати излъчването на пропагандни послания с високоговорители по границата, а Пхенян изрази съжаление за експлозията на противопехотни мини в началото на август, осакатила двама южнокорейски войници. Споразумението предвижда също двете страни да продължат диалога.

Ким Чен Ун обаче подчерта, че това не означава, че страната му ще обсъжда средствата за прекратяване на програмата си за ядрено въоръжаване, която според него се явява централен фактор за мира.

Споразумението от Панминчжон в никакъв случай не беше постигнато на масата за преговори, а благодарение на колосалната ни военна сила и на възпиращия ни ядрен арсенал, каза лидерът на КНДР.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
Който си няма ядрени ракетки яде шамари на почивки от Горно Мексико хахахаха.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами то си е така.
16
3
 
8
 
! Отговори
Рогачов преди 8 години
До Наблюдателите с "промити мозъци" от средствата за масова информация,А именно, че ако не беше тази откачалка с огромната си близоедномилионна армия и ядрените си оръжия, съдбата на Северна Корея щешеда бъде по-жалка от тази на Афганистан, Ирак, Сирия и Либия !!!И нещастните корейци щяха да обикалят из държавите, като емигрантите отгорните страни, които наблюдаваме всеки ден по телевизията и щяха да бъдатподритвани като БЕЗСТОПАНСТВЕНИ кучета . . .!!!
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ким Чен Ун - Гарант на мира и сигурноста на Корейския полуостров.
14
6
 
18
 
! Отговори
ФАКТ! преди 8 години
"Ядрените ни оръжия спасиха засега мира" - САМО ДА ЗНАЕ КОЛК О Е ПРАВ!Всички други страни БЕЗ ядрено оръжие вече са бомбардирани от краварите... който не вярва - може да провери!
13
8
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Тази откачалка така подържа тонуса на робското си население.... да не се отпуска!
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиндосите напълниха памперсите и преждевременно прекратиха ученията, като разбраха че шега няма.
11
8
 
5
 
! Отговори
112 преди 8 години
Тоя е болен мозък или в лидницата да го затворят или да го обесят
10
12
 
8
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Военна мощ другари се гради в/у силна икиномика и технологии.Преди 3-4 години гадният мръсен капитализъм ги спаси от гладна смърт тези паляци.Животът в голямата казарма не допринася за развитие а за вегетиране.Така че тази пакеттно-ядрена мощ са стари съветски ракети Скъд и нищо повече.И бесният комплекс на Дебелия Ким.
9
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е същия ненормалник като Боко.Безочливи лъжи и себевлюбен до полуда.
8
9
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
както и да му тълкувате думите ким дава интервю на победител ха ха ха защо Б 52 въобще не се показаха маи голяма част от американксата "колосална военна мощ е просто голям БЛЪФ
7
7
 
16
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
Защо моментално прекратиха съвместните си учения с америкосите и си вдигнаха чуковете?Да не се уплашиха до фаза "рядко" от "морално остарелите" оръжия на Ким?
6
18
 
8
 
! Отговори
KIM CHI 4 YEN преди 8 години
Баси циркаджията тоя е по зле и от берлускони и взети заедно ..... журналисти с диарии.
5
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Северна Корея не разполага с ядрено оръжие. Това е толкова истина, колкото и онази статия как Ким Чен Ун отишъл до Слънцето да вземе проби от него, ама летял през нощта да избегне жегата. Само че там промитите мозъци го вярват. Или онзи клип с Путин, който въртят в Русия как с бял костюм и делтапланер повежда щъркелите на юг, понеже водача им бил немощен и разбира се появява Суперпутин и ги спасява. Има хора които вярват на тези неща. А ядрено оръжие никой няма да ги остави да имат тези лудите..
4
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗНАЧЕ ЧЕ НЕ СТАВТ ЗА ДИПЛОМАТИ.ХА ХА ХА
3
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3Мислиш ли?Те не са милозливи извратеняци.Имат всички видове оръжия за масово унищожение.На един конгрес осъдиха неква партийна другарка (с медали) на смърт защото кихна.Южно корейците са нещо подобно ,но там нещата са по-лабави.Тоя север и Юг не са като "оня" север и юг там да пуснат *** да ги бият.
2
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ким Чен Ун май ще излезе най свестния сред световните управници
1
9
 
13
 
! Отговори
Перник преди 8 години
Евауата Кимчо. Сиуен си.