Силна експлозия избухна пред парламента в Киев

Ранени са 15 полицаи, има сведения за безредици
Обновена: 31 авг 2015 14:39 | 31 авг 2015 14:37,
128
Силна експлозия избухна пред парламента в Киев
Снимка: Reuters

В района на сградата на украинския парламент е избухнала силна експлозия, съобщава ТАСС.

По думите на кореспондент от мястото на събитието около 15 полицаи са ранени. Към органите на реда летят димни шашки, площадът е изпълнен с гъст дим.

Още по темата

По-рано се съобщаваше за избухнали безредици пред Върховната рада след приемането на законопроекта за промени в конституцията, отнасящи се до децентрализация на властта.

Демонстрантите опитаха да пробият загражденията около парламента.

Противно на очакванията на проруските сепаратисти, проектът за конституционна реформа не потвърждава окончателно полуавтономния статут на териториите под техен контрол. Този статут трябва да бъде установен с отделен закон и само за три години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
просто народа на украина започна да проглежда в тъмнината , скоро порошенко ще избяга в сащ
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 99 юбералисВече поканих да не се излагаме,защото ние показваме знанията си като юьлгари по цял свят,дори и децата ни, Нито хмелницки ,нито коойто е да било друг не е сьздал Украйна, а само болшевиките- те определиха земите ,наричани Малорусия преди като Украйна и вписали са там и кубанските казаци,които са вдигнали бунт и набьрзо са ги отписали, а през 1897 май кобургите ако не греша наричат малорусия украина, нямам букви и спира
83
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руски гнусове марш в Сибир!
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТААААПАААНАРЪ....!!!!!
81
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руските гъзоблизци пишещи тук да са чували някога за българско малцинство в Русия?!??!А има мноого българи там,дори 3 републики официално искат да сменят имената си на българия или термини свързани с България!!ЗАТОВА НЕ МИ ХВАЛЕТЕ *** РУСНАЦИ!!!
80
0
 
9
 
! Отговори
фашист,полицай,фаш.. преди 8 години
На тия полицаи със щитовете е редно вече да им раздадат копията . Пак същите фашистчета, пак същите проблеми .
79
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И *** би разбрал че това е провокация от руснаците!
78
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
терораша на паважапутин е на дявола колажа кат русия няма друга,тъй коварна на света.
77
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руската терористическа *** няма спирка, начело с диктатора убиц Путля
76
2
 
2
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
До До 93Точно така. Това е Русия. Това е истинската Русия. И това го твърдят най-върлите националисти в Украйна. Техния депутат -Ляшко внесе законопроект в Радата за смяна на името на Украйна на Русь. Както и промяна на отношението към Русия от Россия на Москва.
75
3
 
22
 
! Отговори
Кокошински преди 8 години
Скоро Русия ще граничи с Германия.
74
2
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Турция се нарича с това име от 1923г. ( преди това -Османска империя) Примерите са много. Половината държави в Европа не носят средновековните си имена.След антиполското въстание на русините начело с Б. Хмелницки, сеймът във Варшава дава автономия на Руското княжество с център Киев и хетман- Хмелницки(1658г) . След превземането на Киев през 1686г от Москва и подчиняването на Митрополит ''Киевски и вся Русь'' името Русь беше присвоено от Петър Велики през 1721г. той преименува държавата си.
73
1
 
5
 
! Отговори
Меркел преди 8 години
Меркел е виновна
72
1
 
28
 
! Отговори
Виктория Нюланд преди 8 години
***! Game Over. Спешно! Порошенко,Яйцецунко,Тимошеко,Турчинов и Клич незабавно да се явят на покрива на американското посолство в Киев. Въртолета ги чака със запалени двигатели.
71
2
 
21
 
! Отговори
Нацисти преди 8 години
Европа иска да отвори границата си за украинските ***. Е тогава сирийския миграционен проблем ще бъде като цвете в сравнение с 10 милона украинци мигранти
70
1
 
8
 
! Отговори
До 93 преди 8 години
Абе ***, КАК Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 862 С ИМЕТО РУС, било пък укруина??????Ти добре ли си с главата? ЗНАЧИ ТОВА Е РУСИЯ БЕ ***! укруината се пръква с идването на болшевиките и Ленин!!!!!!
69
3
 
15
 
! Отговори
бунчо преди 8 години
украйна е нищо повече от ***......само за сране става там
68
5
 
3
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
До смяхУкрайна е държава създадена през 862г. с името Русь. Украйна се нарича от 1918г. след Брестския мирен договор. С това име е и член на ООН от 1919г. Чехия е с това име от 1918г. преди това е била Бохемия. Италия е от 1864, Германия от 1871(преди това -Свещена римска империя), Румъния от 1860г.(Влахия) Полша от 1919 (предишно име - Жеч посполита) Русия е от 1721 (предишно име -Московско царство). Словакия, Словения, Естония, Латвия, - всички те са създадени с тези имена след 1919г.
67
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До интелектуалецТи случайно да не си от украинските интелектуалци? Щото и те са пренаписали историята чак до ьам че и Тутанкамон е украинец,,, *** не може да има интелект,,, аз не сьм против Украина да се самоопределя,но поне ако сме бьлгари, то хайде да не ставаме за смях с историческо преиначаване на нещата,защото Малорусия ,сиреч Украина,наречена така от Византия,винаги е била руска с 1 Киевски княз,просто след покрьстване 6 от19 епархии са били обслуж,от византия
66
20
 
4
 
! Отговори
СЛАВА НА УКРАЙНА преди 8 години
УКРАЙНА --Е ИСТИНСКАТА "КИЕВСКА РУС".....другите са северни Сибирски маймуни и азиатски джагатайци!Украйна --последна падна в краката на Сталин, затова комунистите не я обичат!Украинците понесоха маса репресии , убийства , глад и заточения ---ОТ БОЛШЕВИКИТЕ на РУСИЯ!Руски крак--НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПИ В УКРАЙНА!За Русия --Украйна е загубена за винаги!ОМРАЗАТА Е СТРАШНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!