Европейците може да станат малцинство на собствения си континент

Орбан: Ако ЕС не защити границите си, ще пристигнат милиони мигранти
4 сеп 2015 10:37, Елка Василева
34
Европейците може да станат малцинство на собствения си континент
Снимка: Reuters

Притокът на мигранти в Европа е безкраен и ако Европейският съюз не защити границите си, ще пристигнат милиони, предупреди унгарският премиер Виктор Орбан по общественото радио, предаде Ройтерс.

Още по темата

"Истината е, че сме заплашени от масов приток на хора и ако сега говорим за стотици хиляди, идната година ще говорим за милиони и краят не се вижда“, каза той.

Според Орбан има опасност в един момент европейците да се окажат малцинство на собствения си континент.

Унгарският премиер призова европейските лидери да покажат сила и да защитят границите.

За струпаните на гарата в Будапеща мигранти Орбан каза, че повечето, които не искат да бъдат регистрирани в Унгария, желаят да заминат в Германия. Но Унгария не може да ги пропусне, тъй като Австрия може да затвори границата си. "Ако Германия им издаде визи, ще ги пуснем", каза той.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Виктор Орбанмигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
nali TOVA E ZELTA NA AMERIKANSKIAT ZIONIZAM DA UNISCHOJI EWROPA DEMOGRAFSKI NALI ZATOVA SAZDAWA ENICARI KATO SOROSOVITE GRUPIROVKI
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taка са се зародили националистичните движения по-рано. Всеки знае какво представляват, но в един момент просто хората нямат избор в оцеляването си. Политиците в желанието си да подтискат национализма в хората, те помагат да се трансформира в някаква уродлива форма.
23
15
 
9
 
! Отговори
555 преди 8 години
До TurgovskiqРазбира се че те са повече хора от българите. Българите не ни искат никъде. Никой не иска крадци, лъжци, русофили, мързеливци, алкохолици, ***, завистливци, а българите са точно такива.
22
1
 
8
 
! Отговори
ити преди 8 години
европа не може да се обедени под заплаха че русия или америка могат да я нападнат,но ето сега европа и европейците бързо взеха да се обединяват под заплахата от емигрантите
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТАСТРОФА
20
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Питам аз,защо някой дошъл от Афганистан,Сенегал, Сирия или от ..... си .... ина има право да получава помощи за хиляди евра (освен сухата пара ще се ползва от съответното скъпо европейско здравеопазване и социални придобивки, сигурност, ако щете и да кара кола по пътища без дупки),а аз,ние,гордите членове на ЕС ще живеем с по 200 евро месечно (хиляди българи и с по - малко); родителите ми с по 50-100 евро пенсия ще гладуват, а децата по 20 евро детски. Честно ли е това, вашта ..... европейска?
19
3
 
21
 
! Отговори
1 преди 8 години
Както е тръгнал насам целия арабски свят, натам отиват нещата. Да си купим забрадки и бурки май трябва?
18
1
 
33
 
! Отговори
Turgovskiq преди 8 години
Съгласен съм с 19 , голяма част от тези пришълци не идват в Европа с цел да се трудят и честно да си изкарват парите за живота . Те ще се надяват на социални права , на социален живот и придобивки които ги нямат даже работещите БЪЛГАРИ . Ще викат свои роднини и така до безкрай. Точно кое е правилно спрямо човешките права не е ясно защото има хора в ЕС които живеят по зле от емигрантите и това че прибираме терористи и всякавки нарушава и техните права .
17
1
 
6
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Тъй и тъй батак - ми поне рядка кал да е. Който разбрал, разбрал...
16
0
 
31
 
! Отговори
NOrd преди 8 години
Е то беше ясно, че ще станат малцинство, ама сега процеса ще се ускори много. Ще бъдем като християните копти в Египет, едно екзотично малцинство разчитащо на волята на мнозинството араби в Европа. На запад отдавна имаше предсказания за Еурабия, е случва се.
15
3
 
37
 
! Отговори
Turgovskiq преди 8 години
Не може ние да сме европейсци и да не ни допускаха до паразите на труда в Германия и други държави години а тези ''емигранти'' да ги приемаме сякаш са повече хора от нас българите . Не може да със ценности които се различават от европейските и да искаш да живееш в Европа . Тази свобода и социални преференции са резултат от векове еволюция . С цената на нашата кръв и пот . Да си оправят държавите от които бягат , да се борят тяхните държави да станат като Европа .
14
1
 
33
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
90% от пришълците търсят не работа а подслон,социана закрила .Как ще се интегрират като не знаят езика без професии и снамерението да доведат роднините си.Европа направи генерална грешка пускайки ги свободно.Добрата социална сиситема просто няма издържи и ще прдизвика надигането на див национализъм.Цивилизования свят трябва да спре войните в Африка и да върне повечето тарикати.Иначе е загубена.
13
8
 
12
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Верно е, че покрай сирийците идват и други, но повечето бежанци са от Сирия. Според мен точно затова трябва да се направи така, че да спре главният поток - от Сирия. Това са мирни хора, които искат да живеят нормално, а не да воюват и да им *** децата. А спирането на потока от Сирия може да стане само с умиротворяване на Сирия - унищожаване на ИД. Спре ли тоя поток, ще спре и този от Африка.
12
0
 
31
 
! Отговори
Гошко преди 8 години
... а какви са мерките? За мен решението е обратно по корабите и това е ...
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа трябва да вземе пример от Австралия и Япония относно опита на тези страни с бежанците и мюсюлманите
10
21
 
9
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 10,Саудитска арабия, Индонезия, Пакистан са нелош пример за симбиоза между ислям и капитализъм. Според мен най-важното е да се спре и унищожи ИД. За момента 1 млн имигранти все още не са колосален проблем, но потокът е тръгнал и трябва да се вземат мерки - а тези мерки не са затваряне на граници.
9
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На! - хората сами дойдоха в "демократичния запад" да се учат на "демокрация"!Западняците - а сега УЧЕТЕ как се живее "свободно" тези изстрадали хора!
8
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ако ЕС не защити границите си, ще пристигнат милиони мигранти"След като им унищожихте държавите и ограбихте бъдещето им- що идвали ли?!
7
0
 
49
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Прав е човека, трябва да си защитим границите и да ги затворим, защото тези наглеци ще се намъкнат тука и само господ знае какво ще се случи за в бъдеще. Тези си имат държави, да си седят там. Война имало и бягали, е аз какво да направя като има война? Аз ли да отида да се бия за тяхната държава? Затваряне на границите и засилване на граничния контрол както на КПП-тата, така и на браздата. Стрелба по всичко що се движи и това е. Няма друг начин за справяне с тях.
6
3
 
10
 
! Отговори
соросоид преди 8 години
Та нали точно това е целта ,та да може да бъдат поробени безпрепятствено !