Огън! Снима камера от руски Су-24М

Видеото беше пуснато от министерството на отбраната
6 окт 2015 14:47, Елка Василева
133
Огън! Снима камера от руски Су-24М
Снимка: YouTube

Министерството на отбраната на Русия публикува видео, заснето с екшън камера  GoPro, прикрепена към бомбардировач Су-24М в Сирия. Показан е моментът, в който самолетът хвърля бомби.

Русия започна на 30 септември да нанася въздушни удари в Сирия срещу, както декларира Москва, силите на Ислямска държава в Сирия. Веднага обаче заваляха твърдения, че Русия нанася удари срещу всички в Сирия, воюващи с правителствените сили на Башар Асад, когото Москва подкрепя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: СирияСу-24М
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
0
 
! Отговори
Велик Балкански преди 8 години
...от кога пък Го Про камера има зуум??))
84
6
 
1
 
! Отговори
111 до Боби преди 8 години
"Когато хората(обикновените хора) са изгубили всякаква надежда те стават опасни."Обратното: примрели са от страх и се сактават и подкрепят който държи контрола в момента, само и само да си нямат проблеми."целите са на не повече от 200-500км от базата"Толкова са и от Инджирлик, освен това американците имат постоянно присъствие във въздуха, няма нужда да "идват" от някъде си.Казах ти, проблемът не е военно-технически, а че няма дефинирани цели. Няколко подозрителни самотни бараки нищо не е.
83
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горещо подкрепям още една навигационна грешка на руснаците ако изсипят малко бомби над парламента и президенството...да не забравят и банкя за всеки случай.ааако има гопро-та ще слагам големи лайкове на всяко видео..обещавам!!!
82
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 111Тук за планирането грешиш. За да стигне от нейде(инджирлик примерно) хАмериканеца до западна Сирия то той трябва да излети с по-малко гориво за да носи повече бомби , да се дозареди, да долети до зоната, да открие и избомби каквото там са решили да се върне обратно и възможно е пак да се дозареди за да стигне до летищетоРашките имат 20 км зона за сигурност около базите си осигурена от хеликоптери. А обикновено целите са на не повече от 200-500км от базата(10-25мин полет)Има разлика нали
81
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 111Когато хората(обикновените хора) са изгубили всякаква надежда те стават опасни. Ако ИДилците се настанят в едно село и не си осигурят "Укрепена" позиция - тоест да не може лесно местното население да ги докопа то рано или късно някой ще вземе дузина гранати и ще ги изпотрепе ако трябва и себе си заедно с тях.
80
1
 
8
 
! Отговори
Синнит! преди 8 години
тва което правят големите (правеха) е едно безумие! Запомнете!Омразата не заложено в религиите,а това там не са никъкви ***,тва са си терористи,а тва ,че русия им оряза доставките м/у сирия турция! Абитата много ще ревът,може и самолети да падат!
79
3
 
32
 
! Отговори
Суннит! преди 8 години
аз съм българин суннит,то всички сме такива,но някой да коли някой НИКОГА!!!това е безумие което Корана и религията не Разрешава!тва за джихата е пълна глупост,да ако некой влезне да те коли в къщи няма никой да седи нали,това е джихат,да защитиш живота си,децата си и държавата,да и при война всеки мюсюлманин е длъжен да воюва за собствената си държава!кви ми са на мен арабите или кюрдите фак на тия,и на химерите отвъд окена фак и на тех,Фак и на турците и те са !Русия дано ги смаже от бой
78
24
 
4
 
! Отговори
90 до Боби преди 8 години
Няма "укрепени сгради", няма "бърлоги", нито тежка техника - крият се с харемите си в селото, ако слезе армия при тях, заравят калашниците в двора и са "цивилни" - *** се разправяй - затова и никой не влиза със сухопътни сили - ще станат полицейски сили = бомби, атентати, като в Ирак...Бомбардировките стават по данни на разузнаването, най-вече при маневри, докато не са се пръснали и покрили. Руснаците са по-зле и с планирането и с изпълнението, така че ефектът е по-малък и от американския.
77
1
 
16
 
! Отговори
Пян Гъ преди 8 години
До АнонименНе искам никого да обиждам, но да смяташ, че този в Овалния кабинет действително управлява САЩ и той е този, който (поне досега) контролира океаните, е, меко казано, наивно... Изобщо не ти е ясна схемата на управлението. Не мога да ти помогна, не и във форума, макар че професията ми е такава - да помагам на хора като теб. О-о-о-ф!
76
3
 
15
 
! Отговори
Пян Гъ преди 8 години
До АнонименМой човек, излагаш се. Не мислиш, като говориш. Като казаха на американците пред целия свят "да изчезват от небето на Сирия", а САЩ ужким са най-голямата сила, каква е логиката да не реагират и да им се смеят и "руските летящи каруци", и останалия свят? Я помисли? Пишете каквото ви дойде. Пак казвам - не мразете големите сили, но не ги и обичайте. Да си гледаме нашия интерес.
75
1
 
23
 
! Отговори
Пян Гъ преди 8 години
До АнонименГледам обективно но случващото се. Това, което казвам аз, са факти, а ти какво казваш - "че съм изпаднал в еуфория...". Наскоро саудитският шейх издаде разрешение на мъжете да ядат жените си. Някаква реакция на медиите срещу този в пъти по-лош диктатор? Ко, не. Ето това е пропаганда, мой човек - че Асад е по-лош от саудитеца. Запомни - тук няма добри и лоши. Всички са лоши и не се поддавай на американско влияние. Гледай като мен обективно. САЩ МИНАВАТ НА ЗАДЕН ПЛАН и ти го знаеш.
74
4
 
29
 
! Отговори
Пян Гъ преди 8 години
Никой не знае точно какъв е ефектът от бомбардировките - знаем това, което ни показват контролираните от рептилите медии. Едно обаче е сигурно: Путин се подиграва с авиацията на НАТО, като нарушава безнаказано въздушното пространство с по-бързите си самолети, и унижава САЩ, като им каза да "изчезват от небето на Сирия". Ако НАТО имаше по-силна или поне равностойна армия, нямаше да остави това без отговор. Истината е, че вече са чувствително изостанали от Русия и минават на втори план. Жалки са.
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щатите оставиха Путин да излее в Сирия всичката си омраза срещу тях ! Давай Вова, ножа е дървен !
72
1
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
окопите и установките на ЦРУ ги няма вече
71
1
 
17
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Shop 96Интересувам се от оръжие и технологии и не понасям да се измислят разни врели некипели за оръжията само за да направиш впечатление на другите колко си "УМЕН" във форума.
70
1
 
18
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Шоп 89 и 88ОФАБ 100-120 е модернизирана тънкостенна осколочно фугасна бомба от втората световна война с готови поразяващи елементи(120кг) и е СССР бомбата за КИЛИМНИ бомбардировки на открита местност. Су-25 носи 8х4 такива бомби Су-24 е 10х4 такива бомби - това не е и половината от бойния му товар но просто няма повече точки за окачване на бомби.
69
1
 
21
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 90Не съм съгласен. Ако едни ИДилци вземат е това село къде ще си направят бърлога? В центъра или на най-високото място? Отговорът е на най-високото място за да не ги обстрелват отгоре. Жилищата къде се правят? На най-ниското място за да има дебит на водата. Складове и други не изискващи вода сгради отиват на по-високите места. Като бомбиш бомбиш укрепената сграда на най-високото място в населения пункт. Жени и деца има само ако има заложници. Никое правителство не преговаря в този случай.
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопЕх шопе шопе! От дърветата не виждаш гората!
67
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато Американците бият си слагаш два ката дрехи, че да не боли толкова. Когато братушките бият нищо освен вазелин не помага. Руснаците, като водят война изравняват и изорават земята за да може безплатно на следващата година да започнеш с отскок, да ти е леко и да мислиш за работа не за глупости. Няма страшно за тези които се притесняват че мерника е крив на самолета руснаците действат подред :) на следващия път вече ще са изорали както трябва:)Коалиция от 60 държави смех сега само наблюдавайт
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kamerata ne e za da snima kak fr4at bombetata, a za da pokaje koi ot dole cuva na makia i nego da go tresnat s edna filia mas i aide Moamed gi podreza site deka sa se oklepali s mas.verno ste ne dignat edna sicterna s mas i namesto bombi da gi omajat te teoristi li sa, traktoristili sa ili terorosti