Кошмарът в Анкара в снимки! (18+)

Загиналите вече са 30, ранените над 120
10 окт 2015 13:23,
224

  Снимка: Reuters

Броят на загиналите в резултат на експлозиите в Анкара достигна 30 души, други 126 души са ранени, съобщава Reuters, позовавайки се на информация от министерството на вътрешните работи на Турция.

По-рано турските власти определиха случилото се като "атентат".

Експлозиите избухнаха по време на мирната демонстрация "Труд. Мир. Демокрация" , призоваваща за край на бойните действия между Турция и ПКК.

Взривовете са прогърмели в района на железопътна гара, под надлез, където преминавали участниците на организирания антивоенен митинг.

Още по темата

Турската полиция е използвала сълзотворен газ за разпръсването на демонстранти от мястото на атентата срещу мирна демонстрация в Анкара, съобщава AFP.

По думите на кореспондент от мястото на събитието, демонстрантите, разгневени от нападението срещу техни съмишленици, са започнали да скандират "Полицаи-убийци!", след което били разпръснати от органите на реда.

РИА Новости съобщава, че полицията е отцепила част от площада около мястото на атентата.

Около три хиляди участници в несъстоялия се митинг все още се намират в района на случилото се и се опитват да организират стихийна протестна акция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отрезвяване при турските управляващи, подкрепящи от години тероризма в Сирия ще има ли? И всичкото това го правят юдеомасоните, управляващи дистанционно и Турция, и кого ли не в атлантическата общност!
92
0
 
0
 
! Отговори
k преди 8 години
AD..........
91
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Тези, които говорят злобни неща:Вземете се в ръце! Всички вие също имате майки, бащи, деца, прабаби, прадядовци. Как може така да злорадствате. Съвземете се: експлозиите избухнаха по време на МИРНАТА ДЕМОНСТПАЦИЯ "ТРУД. МИР. ДЕМОКРАЦИЯ." Как може да се радвате, че невинни хора умират за да има МИР?! Къде отиде човешкото в нас?! Срам ме е да сравня такива даже с животните...даже те са по-милостиви от нас!!!
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
по света и сме 3-ти по численост на земята . рано или късно тези 16 държави ще се съберат на едно място това ще да се харесва или не .-----------------------------------Повече сте от китайците, руснаците, индийците и бразилците?
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турците имат 4000 години история И НИКОГА НЕ СА БИЛИ ПОД РОБСТВО и чуждо влияние !!!!С това могат да се похвалят няколко народа по света------------------------Преди 4000 години на земята е имало само австарлопитеци. Значи вие турците сте австралопитеци?!
88
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Злобата поражда злоба. Забелязъл съм, че тук някой като се радва за случилото се там, след няколко дни у нас прежиаяваме подоюбен кошмар.
87
7
 
7
 
! Отговори
Диваци преди 8 години
Не съм прав може би. Тия диваци ли са какви са избиват се като в средновековието, обучават деца самоубийци и тн, каква им е целта, ниска им е интелигентността ли кво. В един момент на запада и на русия и на китай ще им писне и всичките пари на саудитите няма да ги спасят, има и по бедни и по луди от тези араби, какво правят,ще влезне русия ще влезнат сащ на един кръстоносен и Мека и нищо няма да им остане. Сами си режат клона.Не е особенно трудно да ги избием, погледнете ядреният арсенал. Диваци
86
5
 
2
 
! Отговори
Do 162 aminakodum преди 8 години
ID znae6li 4e ta tbrsqt teb da te udarqt tbpunger takiv.Erdogan da ne e tsel na islqmistite otgora na tova e edinstveniq lider v turskata istoriq sled Ataturk pak 6te spe4eli I s mnozinstvo.V Belgiq sumati kurdi zastavat zad nego.Lideri kato nego vednaj na 100 gon.se sre6tat.
85
4
 
2
 
! Отговори
turkey преди 8 години
i tva ne bqh si mislil nqkoga da go 4uq ili vidq,za horata koito tvardqt 4e tva e rabota na Erdogan savetvam vi piite si po 4esto hap4etata di6aite i jiveite palnoceno i vnimavaite boiko borisov da ne vi postavi edna bomba i na vas pred ndka kato 4uete za turciq bukvalno si galtate gramatikata mn jalko
84
1
 
11
 
! Отговори
Гого натото преди 8 години
Съболезнования на близките на жертвите. Турция вече има повод да се включи във войната срещу ИД, срещу кюрдите или срещу който там бъде набеден за организатор на атентата и за враг номер едно. Непрекъснато невинни жертви дават старта на лова на вещици...
83
12
 
4
 
! Отговори
до: 162 преди 8 години
Ако не са били Османците да изгонят ромите(дасикане рома) от Българските земи сега щеше да говориш и учиш на ромски в училище
82
2
 
37
 
! Отговори
1 преди 8 години
Кюрдите ги взривяват, убиват със снайпери, бомбандурат, тровят с газ и т.н. До сега заловен за тези престъпления в Турция няма. Прави ли ви впечатление, че ИД никога не удря Ертоган?
81
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това на снимките е лицето на исляма
80
1
 
8
 
! Отговори
до 157 преди 8 години
Глупи,загиналите са кюрди. Какво ПКК те гони?
79
0
 
33
 
! Отговори
No terorism преди 8 години
Като истински българин не харесвам турците като народ, въпреки че имам приятели такива. Но едно временно с това МРАЗЯ ТЕРОРИЗМА във всичките му форми - като се почне от турският тероризъм в Бг през 80-те, тероростите от ИРА, баските сепаратисти от ЕТА, ислямския тероризъм в лицето на Ал-Кайда и ИД, кюрдите от ПКК и т.н. Терористите заслужават само едно наказание - смъртна присъда.
78
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много странна логика имат ушанките. В Сирия са категорично срещу противниците на Асад и са твърдо за законната според тях власт. В Турция обаче тези които се борят със законната турска власт са герои борещи се за своята свобода. Вече се обърках кое за ушанките е законно и кое незаконно, изглежда че единственият критерий за тези неща е какво ще каже ушанковия вожд Путин.
77
0
 
4
 
! Отговори
DADADA преди 8 години
Гарантирано от ЦРУ
76
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
skoro vsi4ki 6te sajalqvat 4e se zaigravat s Turiq
75
11
 
17
 
! Отговори
Сноудън преди 8 години
Кюрдите не бягат в ЕС. Те се борят за свободата си.
74
1
 
10
 
! Отговори
вярващ преди 8 години
Дано пожара у комшиите не се прехвърли при нас.