Елегантната първа дама на Китай... с грим гаф!

Виновник за "набрашнената" грешка е специална пудра
22 окт 2015 11:56,
11

Снимка: Gettyimages

Елегантната първа дама на Китай Пън Лиюан се появи вчера на официална среща между Китай и Великобритания с доста злополучен грим.

Лиюан, която обикновено блести със стил и класа, бе уловена на снимките с лице, изцяло покрито с бял прах.

Виновник за този вид е т.нар силициева пудра, която по принцип създава безупречен вид на лицето и се използва от професионалните гримьори. Прахообразното чудо обаче не е пръв приятел на светкавицата на фотоапаратите, която прави лицето да изглежда набрашнено.

На тази "напудрена" грешка са ставали жертви и други знаменитости като Анджелина Джоли, Кейт Уинслет и Дрю баримор, пише "Дейли мейл".

Съпругата на президента Си Цзинпин винаги го придружава при визити в чужбина. И неизменно предизвиква бурен интерес.

Китайската първа дама е излючително известна певица в родината си, а когато е до съпруга си винаги се превръща в тема №1 в интернет. Китай е поразен от нейната красота, елегантност и чар, а феновете й често я сравняват с Мишел Обама.

Преди време американски модни експерти твърдяха, че тя изпреварва съпругата на Барак Обама по елегантност на тоалетите.

Отношението на китайците към блестящата Пън Лиюан е възторжено. Тя укрепва "нежната власт" на Китай, казват някои местни коментатори. Като певица гражданите я намират за много подходяща да представя китайската култура в чужбина и същевременно да подобрява образа на Китай навън.

Пън Лиюан пее народни и патриотични песни и затова е любимка на цялата нация. Откакто обаче става ясно, че съпругът й се насочва към върховете на партийното и държавно ръководство, тя постепенно изоставя творческото си амплоа, пише BBC.

Китайският президент Си Цзинпин и неговата съпруга присъстваха на подписването на сделки за общо 40 млрд. бр. лири между Китай и Великобритания. Сред най-важните е съгласието на Китай да инвестира 6 млрд. лири в проекта на френската Е Де Еф (EDF) за атомна електроцентрала в Хинкли Пойнт.

Пекин и Лондон съгласуваха и мерки за предотвратяване на промишления шпионаж и противодействие на престъпността в областта на електронната търговия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква беше пудрата сирийциева ли?
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВарненкаПрава си, Кейт изглежда чудесно и безспорно печели симпатии за монархическата институция.Но на мен ми направи впечатление друго. Забеляза ли на сн. 8 колко високи са токчетата на обувките й? А тя самата е с ръст 178 или 180 см, не си спомням точно. Следователно, и тя, както и свекърва й принцеса Даяна не робува на разпространеното у нас схващане "Леле, да не изглеждам висока като кобила", а спазват правилата на елегантността. Има какво да научи човек дори само от снимките.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГАФ Е ДА ИЗЛЕЗНЕШ БЕЗ *** ....А ТУК Е ПУДРА..
4
0
 
6
 
! Отговори
Варненка преди 8 години
Много ми харесва Кейт Мидълтън! :)
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жената не е виновна, защото тази пудра изпъква само при снимки от светкавицата. Гримьорите би трябвало да знаят колко и как да я нанасят. Относно коментарите по-долу е видно, че простотията ходи по хората!
2
8
 
5
 
! Отговори
братя ГРИМ преди 8 години
Гримът ѝ май е с малко "MADE IN CHINA" качество!
1
7
 
13
 
! Отговори
Drobeca преди 8 години
Ясно е че шмърка от раз, къв грим ква пудра?!.