Нова паника в центъра на Париж, стотици бягат*

Според полицията тя е предизвикана от фойерверки
Обновена: 15 ное 2015 20:50 | 15 ное 2015 20:20, Александър Попов
70
Нова паника в центъра на Париж, стотици бягат*
Кадър от момента на паниката. Кадър: видео Reuters

Стотици хора, събрали се тази вечер на площад Република в центъра на Париж, се разбягаха по неясна причина, предаде Ройтерс.

Хората внезапно се разбягаха от площада, каза очевидец пред Ройтерс.

По-рано телевизията показа как около паметник на площада се събират хора, за да почетат паметта на жертвите от петъчните ислямистки атентати, а след това площадът бе опразнен.

Служител на спасителните екипи каза, че някои от присъствалите на площада чули стрелба, но засега няма потвърждение, добавя Ройтерс.

Френската полиция съобщи, че паниката на площад Република в центъра на Париж е предизвикана от фойерверки, предаде Асошиейтед прес. Полицията опроверга съобщенията за престрелка.

Междувременно полицията разчисти площада на Републиката.

В 10-ти район, в близост до камбоджански ресторант и бар, в близост до сцената на атентатите в петък вечер, е възникнала паника, а полицията е нахлула с извадени оръжия.

Двете места се намират на около 10 минути пеша едно от друго.

Районът около катедралата Нотр Дам също е прочистен.

Новината е актуална към 20:45 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Париж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
15
 
! Отговори
-- преди 8 години
За всичко това е виновна Американска държава която създаде ислямска държава.
40
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно българите щяха да изчезнат като нация , ако не бяха в Османската империя. Казвам вероятно ,защото до 1396 година , трите български царство а водели само унищожителна война по между си. След 1878 година, българската нация отново започва да се топи , бавно но е факт.
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТова, че някой си е сложил френското знаме на снимката си от профила няма нищо общо с политика, показност, мода... Толкова ли е трудно да се разбере, че хората са потресени от убийството на НЕВИННИ хора. Утре може да е до вас, вашата страна, ваши близки... И тогава трябва ли някой да каже: "О, те са само българи"! Това е просто израз на ЧОВЕЧНОСТ!!!
38
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде всички, да бъдем креативни, хайде, хайде - всеки да си сложи френско знаме в профил на Фейсбук. А сега всички заедно три - четири: je suis Paris! Още веднъж, всички - je suis Paris!
37
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТурция е толкова напред и се движи ускороно напред, че дори и да спре и да тръгне назад, на мизерна България ще и бъдат нужни много повече от 500 години за да я стигне.
36
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"През тези 500 години турско робство българите са живяли по добре отколкото живеят сега, имали са големи семейства, работели са спокойно, "робите" са пращали децата си да учат във Виена."Te и богатите турци сега си пращат децата в Германия, Англия, и Щатите. А българите не искат да се връщат 500 години назад. Те искат да имат качествено И светско образование в собствената им държава. Нямат нужда от ново-османски идеали, където образованието на Турция отива.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А в Поморие, на двадесет километра от Бургас, убиват дилъри от упор и на воля.
34
0
 
8
 
! Отговори
До 40 преди 8 години
Това не е мой проблем,а на обществото като цяло.Терора е терор навсякъде и за всички...и би трябвало да се реагира еднакво.Е да ама не ...едните са повече хора от другите...Много жалко!
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали е ден на траурКйкви фойерверки? Каква веселбаСъобщиха, че група араби говорели разгорещено. После изведнъж се разбягали После се появила полицията и заповядала всички да опразнят площадаплощадаПоказаха паническохо бягство на уплашените хораПосле един мина с пожарогасител
32
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Франция както и повечето европейски страни не осъзнават че вече не са велики сили, а просто едни страни с огромен имигрантски проблем, който се задълбочава. Франция просто е най-зле и затова там се среля.
31
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видяхте ли ги съпричастните смелчаци , след една пиратка се разбягаха като стадо бизони! Изпотъпкаха свещите и цветята ,но нали трябваше да спасят съпричастните си кожички!
30
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И защо да си сложа френското знаме на профила?кой даде такава идея като свалиха руския самолет"Ами който се е сетил, дал идея. Вие ако бяхте по-креативни, щяхте и вие да дадете идеи. Ама не сте.
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дано не стане воиначе като ни изпратят в сирия с по един ръждив калашник и с по два пънителя патрони е тогава ще видим кон боб яде лище си пазите патроните като очите - няма да е като по филмитеза рехите и кобинките да не говорим щото това е важно като се спи навънняма да е като тия "командоси" дето изпращаме по ирак и афганистан - облечени като манекени, хранят ги по три пъти наден и спът в леглаако има камбоджанци да пишат..че дота години минаха но те могат да обяснят за какво иде реч
28
2
 
17
 
! Отговори
Любов Френска преди 8 години
От всичко френско признавам само френската ..... Оффф. И не съм JE SUI CHARLI I JE SUI PARISIEN. Мултикултито се закрива. Следва Лека нощ деца.
27
5
 
34
 
! Отговори
Питам само преди 8 години
И защо да си сложа френското знаме на профила?кой даде такава идея като свалиха руския самолет ...значи излиза ,че французите са по -хора от руснаците ...така ли???Е няма да стане...ами не са...всички са равни,каквото за едните,това и за другите...
26
2
 
11
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Гледам, махнали са коментара ми, все едно ще се промени нещо, или може би истината е гадна и не трябва да се говори за нея и фактите. :)
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До УМЕН ГУЩЕРможе и патладжана от белия дом да е бил, да се е изпуснал по-звучно.
24
0
 
13
 
! Отговори
СТРАХ преди 8 години
СТРАХ!
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
просто някои е вечерял боб по мескиканскистрелба няма - поне не в общоприетия смисълсамо дето тълпата е станала по чуствителна
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЯГАТЕ,НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ.БЯГСТВОТО НЕ Е РЕШЕНИЕ ВЗИМАЙТЕ СЕ В РЪЦЕ И ГИ ПОЧВАЙТЕ СТИГА ЕВТИН ПИАР С НЯКОЛКО АКЦИЙКИ И ДВЕ АРЕСТУВАНИ БРАДИ...Ти що не ги почнеш? Те са готови да умрат за техните ценности. Ти готов ли си да умреш за твоите? Взимай оръжието!