Русия уби бунтовниците в зоната на сваления Су-24

Масираният обстрел започнал след спасителната акция
Обновена: 26 ное 2015 22:05 | 26 ное 2015 22:00,
297
Русия уби бунтовниците в зоната на сваления Су-24
Снимка: архив, Ройтерс

Руската армия обяви днес, че е унищожила бунтовнически групировки, които са се намирали в зоната, в която падна руският военен самолет Су-24, свален от турската бойна авиация, предаде Франс прес.

Унищожаването е станало малко след спасяването на руския пилот, оцелял в инцидента със самолета.

Веднага след като нашият пилот беше в безопасност, засегнатите зони бяха подложени на продължителен масиран обстрел от руски бомбардировачи и алтилерията на сирийските правителствени сили, каза говорителят на руското външно министерство Игор Конашенков.

Всички терористи и други неясни групировки, които действаха в района бяха унищожени, посочи той.

За три дни руската бойна авиация е атакувала почти 450 цели в осем сирийски провинции - Алепо, Дамаск, Идлиб, Латакия, Хама, Хомс, Ракка и Дейр аз Зур.

В операцията участват 69 самолета, които нанасят удари от края на септември. Сред тях са и стратегически бомбардировачи, привлечени в мисията по-рано този месец.
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
2
 
! Отговори
да преди 8 години
Браво, браво.
115
1
 
12
 
! Отговори
Само така преди 8 години
Всички терористи и други неясни групировки, които действаха в района бяха унищожени...ЕВАЛА
114
14
 
1
 
! Отговори
руснак трол преди 8 години
ИМАМ ВЪПРОС НАГРАДА КАСА ВОДКА КОГА ЕТНИЧЕСКИ РУСКИ СЛАВЯНИ са победили НЯКОЙ НЕ СЛАВЯНСКИ НАРОД без да са БИЛИ ПОНЕ 2-3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ
113
19
 
4
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Страхливи мужици....
112
1
 
4
 
! Отговори
плоски пропаганди преди 8 години
Манипулациите продължават, журналята не им дават да пишат че са джихадисти' но затова пък някой ги бил убил преди да се взривят сами.
111
6
 
1
 
! Отговори
Христо Луков преди 8 години
До Анонимен 164 БЪЛГАРИТЕ СЪЩО ОБИЧАТ ФАШИЗМ
110
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ГИ ПОДПУКАТ ВСИЧКИТЕ ТАМ ...И ДА МОГАТ БЕЖАНЦИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ПО ДОМОВЕТЕ СИ... ЩОТО НЯКОЙ АКО Е ЧЕЛ ИНТЕРВЮ С НАША ЛАУРА ВАРДЕВАРЯН ТО Е РАЗБРАЛ ЧЕ" ОТ ТЯХ МНОГО СА ХРИСИМИ БЕЖАНЦИ А ВСЪЩНОСТ СА ТЕРОРИСТИ.."
109
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
С всичките неясни интереси и кой на кого пречи в тая нещастна територия, едиснтвеното което остава непроменено е количеството взривове което изсипват. След края на конфликта ще са по зле и от косово с 40 к неизбухнали мини. Ако не беше вече пустния щях да кажа че ще направят тая земя негодна за живеене.
108
56
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето къде се крие истината.Турците са си защитили територията си.Руските пилоти освен,че не знаят английски,но се отнасят и подигравателно.Търсили са и са си намерили белята.https://m.youtube/watch?feature=youtu.be&v=2aa_2wBqxaI
107
53
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руския фашизъм в действие
106
6
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбирай бомбардират турските специални части и инструктори, някои от които са се включили в преследването на оцелелия руски щурман и ще продължават да отстрелват всяка турска помощ в района!
105
4
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези, които си показваха лицата след убийството на американския пилот, са идентифицирани-те принадлежат към "Сивите вълци", групировка, забранена в Турция. Това ли са"братята"мюсюлмани, за които говори Ердоган? Интересен въпрос от коментиращите по западните медии: руските пилоти са заснели колоните с танкерите нефт от Сирия към Турция, а от американските самолети не са ли ги виждали?
104
11
 
189
 
! Отговори
защо? преди 8 години
Русия за двама убити войници, прекъсна всякакви контакти с Турция, замрази си проектите, всички руски туристи ще бъдат изтеглени от Турция, а ние след 500 години робство... излъчваме новини на турски всеки ден!, пълно е с турски сериали, турска храна и турски парцали. Защо? Защо народе?
103
2
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ердоган тотално е изперкал колко умствено изостанал трябва да си че да свалиш руски самолети да си мислиш че всичко ще ти се размине... сега всичко което премине границата от турция към сирия ще бъде унищожавано
102
3
 
13
 
! Отговори
до 254 преди 8 години
"Какво" си сложихте тази сутрин в кафето?
101
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТРЕЗВОМИСЛЕЩAллах Акбар викат всички резнати цеви когато се радват на нещо... Впрочем видео с разстрела на пилота не са пуснали, а като правят такива неща тея *** винаги снимат, че да се хвалят. Както убиха нашия пилот на Ми-8 в Ирак (ако си забравил)...
100
1
 
37
 
! Отговори
SS преди 8 години
Чули ли сте лафа "вместо да им изпише веждите им избоде очите" Честито на Ердоган
99
2
 
83
 
! Отговори
тт преди 8 години
Момчета и момичета това е Ердоган - ислямистът обещаващ нова османска империя използвайки ИД за целите си срещу Русия. Ние имаме държава заради една от многото войни между Русия и Турция 12 общо. А като чета радостите ви ме е гнус !Не сме народ а ***, ще кажа и ще свърша ! беше каза някой по-умен от мен и вас.
98
2
 
70
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 8 години
Хора, защо не се замислите малко ... тези дето убиха пилота на СУ-то викаха алах ахбар ...това не беше ли възглас на терористите и ИД? Питам се само защо путин още се мотае и не избие всички изверги в Сирия. За Асад все ще се разберат с Обама а и за руските бази в сирия. Крайно време е да се реши и проблема с кюрдите .... те са поробен народ и не са тюрки или араби. А тези тюркмени са си 110% ИД ... луди фанатици.
97
9
 
15
 
! Отговори
ГАЛЯ ЩЪРБЕВА ДО 247 преди 8 години
ТИ ЖИВЕЕШ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ,ВСИЧКО Е РЕШЕНО ВЗИМИ СИ ИЗВАДИ ГЛАВАТА ОТ ***.ТУРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА НА ТРИ ЧАСТИ ...СКОРО МНОГО СКОРО ЩЕ ВИДИШ РЕШЕНИЕТО.А ИМА И ПЛАН ЗА ИСТРЕЛВАНЕ ЗА ЯДРЕНА РАКЕТА ПО ТУРЦИЯ .ЩЕ ДИШАШ РАДИОАКТИВЕН ПРАХ ЗАЕДНО СЪС СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ТУРЦИ.СЪБУЖДАЙТЕ СЕ КАКВО СТАВА НА МЕЖДУНАРОДНАТА СЦЕНА ВСИЧКИ МАЛЧЪТ САМО ВИЕ БЪЛГАРЯТА,УКРАИНЦИТЕ И *** СКАЧАТЕ ВИЖТЕ ГОСПОДАРИТЕ СИ ЩО МАЛЧАТ И ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ТЯХ .