САЩ се внедрява чрез секс и пари, рече аятолах Хаменей

Те променят възгледите, за да може всеки да мисли като американец!
Обновена: 26 ное 2015 12:18 | 26 ное 2015 12:08,
32
САЩ се внедрява чрез секс и пари, рече аятолах Хаменей
Снимка: архив, Reuters

Съединените щати използват секса, парите и западния начин на живот, за да се внедрят сред влиятелните хора в Иран, каза днес върховният лидер аятолах Али Хаменей, цитиран от Ройтерс.

Изказването на Хаменей, който има последната дума по всички държавни въпроси в Иран, бе направено в телевизионен ефир след вълна от арести на журналисти и интелектуалци от властите заради страхове от проникване на западно влияние.

Според Хаменей парите и сексът променят възгледите, вярванията и начина на живот, така че човек да започне да мисли като американец.

"Основните мишени на това проникване са елитите, влиятелните хора, тези, които вземат решенията. Това е много опасно", каза още аятолахът.

Миналата седмица комисията на Общото събрание на ООН за правата на човека критикува Иран за репресиите, както и увеличеното използване на смъртното наказание в страната.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 29Дали наистина мислите, че аятолахът иска целия свят да е като тях? Отиде ли той в САЩ да налага своите възлгледи или става обратното? Затлачва ли той радиостанциите с иранска музика, разпространява ли списания с информации за техни "звезди", които са кихнали или мигнали и това е достатъчно да се знае от цял свят? Просто трябва да оставим света да живее, както намира за добре. Нека си сосят бурките, но само в тяхната държава, не и у нас или в Европа, където това не е прието.
22
4
 
4
 
! Отговори
Rhapsody of fire преди 8 години
Борбата със западния начин на живот на нов глас. Изходът е предопределен - аятолаха губи с туш.
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сексът и парите,музиката не са аамериканско изобретение.Никой не кара някой да иска секс /това сеслучва естествено/Иранецът нещо се е запритеснил -щото иска ТОЙ и религиозните му фанатици да налагат своя начин на живот -бурки,изнасилвания на жени /вместо ''американския секс'' / взривове ,и заплахи /вместо ''американската музика'' /-въобще целия свят трябва да е по корана и шериата и да дава на такива ''праведни правоверни'' пари /за да са спокойни че не ''американците' 'а Те управляват света...
20
4
 
13
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Освен СЕКС и ПАРИ бих добавил: СПОРТ; МОДА; МУЗИКА - от вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това с девиците в рая кой го е измислил?
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Право куме та в очи го е казал.
17
11
 
23
 
! Отговори
Tereza преди 8 години
За съжаление аятолахът е прав! Защо светът трябва да мисли като американците? Да следва техните "ценности"? Всички сълзи за "правата на човека" крият алчните им попълзновения да лапнат всичко от света - ресурсите, парите..., да са световен лидер! Не одобрявам крайностите на нито една религия, нито посегателствата върху културата на различните народи. Нека си останат различни, стига да не пречат на останалите да живеят по свой вкус.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на ви сега бежанци и от иран
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за разлика от сунитския салафитски ислям,който е средновековен и първобитен и при който ислиям ако не си мусюлманин те убиват като куче,При шиитите се уважатат другите религии,особено християните ,защото шиитите смятат Христос за велик пророк и учител на Мира.Шиитите не се обрязват и признават за истински пророк на исляма Имам Али,а не не Мохамед който смятат за убиец и педофил .Иран са наследници на велика Персия и Иран значи страна на арийсци
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 11 и 13 хора отидете и се прегледайте
13
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Много интересно, американците (и не само) предлагат секс тук и сега, камиларите, предлагат обещание за секс със сума девици (баси трябва да ги учиш на всичко) след смъртта ако правиш каквото ти казват сега. Май едиснтвената разлика е, че западняците доставят това което обещават и така им подкопават структурата на бизенса с вярата. Незадоволения мъж (при това виждайки задоволенит си колеги от други страни) - жив дявол .:)
12
3
 
26
 
! Отговори
vmk/SXFBV/LEKB преди 8 години
ВСИЧКИ РЕЛИГИИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА НЕОБРАТИМО !!!
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ОТ УТРЕ ЖЕНИТЕ НЕ САМО С БУРКИ, АМИ И С БРАДИ, ИНАЧЕ СТО ТОЯГИ НА ГОЛО, ХАХАХА, САМО НЕ ЗНАМ ТОВА НА ГОЛО НЕ Е ЛИ ПОРНО, СИГУРНО ЩЕ ГИ БИЯТ ОБЛЕЧЕНИ КАКИ В БУРКИ49395
10
11
 
10
 
! Отговори
Бан Янука преди 8 години
И сега чудо : всичките русофилчета тук, които са и антиислямисти ще кажат браво на Аятолаха, прав е. Най-ухажваният съюзник на Русия, изтрепал не по-малко невинни хорица защото са "неверници".
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До11Вие сте достоен човек и дано този, на когото се молите да е милостив и да ви дава здраве да се грижите за семейството си. Когато сърцето и мислите на човек са чисти, и най-трудният живот няма да го сломи.
8
10
 
6
 
! Отговори
коко преди 8 години
До Ангел Не така бе момче!Този е най-важният съюзник на братята руснаци в Сирия бе!Нищо че е с черна зелка на главата.Другаря Путин му е обещал половин та да не е и 3/4 Сирия.
7
4
 
19
 
! Отговори
АЛЛАХ преди 8 години
Този човек така мисля с какво си изкарва-хляба дрехите нуждите като човешко същество за оцеляване.Какво работи.Какво предлага на себеподобните.АЗ съм шофьор и шест пъти на ден спирам да се моля бог и слушам какво ще ми отговори.А отговора е един.СТАНИ И РАБОТИ ЧЕ ИМАШ СЕМЕЙСТВО А И ТИ ТРЯБВА ДА ОЦЕЛЕЕШ.
6
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на Аятолаха..
5
22
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А неговите хора какво правят - продават си дъщерите си на дъртаци, тормазят си жените, пребиват ги и ги убиват по улиците! А младежите си възпитават в омраза към всички, живеещи по-добре от тях и им обещават групов секс на небето....ако изпълнят заповедите на шефа си.Страхотни ценности и морал- няма що!
4
26
 
18
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
На тоз на снимката със кеф ще му полея брадата с бензин и ще драсна клечката!