Г-жа Терор: Британката, готова да умре за главорезите!

Дали жените са новите оръжия на джихадистите от "Ислямска държава"
30 ное 2015 21:01,
48
Г-жа Терор: Британката, готова да умре за главорезите!
Снимка: Дейли мейл

Сали Джоунс, майка на две деца, известна още като госпожа "Терор" намекна, че може да стане първата жена атентатор-самоубиец в името на "Ислямска държава".

Съпругът на екстремистката, която е британка, бил убит от американски безпилотен самолет, след като се присъединил към терористите. Сега Сали заплашва, че ще се самовзриви, за да отдаде почит на първата жена атентатор - чеченката Хауа Бараев.

47-годишната бивша рокерка написа в мрежата: "Знам какво правя. Раят има своята цена", като цитира думите на Бараев. Чеченката се самоуби, като погуби 27 руски войници в Чечня през 2000 г. Тя бе първата от чеченските "черни вдовици", пише "Дейли мейл".

След цитата Джоунс, която сега промени името си на Ум Хюсейн, завърши поста си със сърце.

Все по-отчаяни от атаките срещу тях - терористите от "Ислямска държава" възнамеряват да използват все повече жени, които да извършват самоубийствените атаки в името на джихада. В последните месеци много жени започнаха да се присъединяват към "самоубийствения отряд" в Рака, мястото на което живее и Сали Джоунс.

Според източници на активисти от групата за правата на човека джихадистите все повече разчитат на жените. Тази информация излезе на бял свят, след като жена от Египет обяви, че терористите са й предложили "голяма сума пари и обещанието да се присъедини към съпруга си на небето", ако се съгласи да стане бомба на "Ислямска държава".

Друга информация обаче сочи, че джихадистките булки са ценни, а за атентатори ще бъдат използвани арабски тинейджъри, които да извършват самоубийствените атаки.

Ако Джоунс реши да се самовзриви, тя ще се превърне в първата жена от запада, която ще се самоубие в името на джихада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето такива като тая са ми най-противни!!! Британка, съпруга на сириец вероятно, щом е живяла там. Сега е стигнала до там в родоотстъпничеството си, че да избива своите.
39
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Джихадистите ги чакат 40 девици, а тая гад какво ще я чака в рая -едно поле с кожени колци сигурно...!
38
0
 
10
 
! Отговори
Trol преди 8 години
Животно гнусно!Като толкова иска да се окичи с 10кила експлозиви па да седне между главорезите за които милее толкова и да се думне.*** гнусен
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още една причина всичката нелегална сгаан, която се опитва да мине българската граница да се разстрелва на място. Няма значение мъжко или женско, младо или старо, терориста може да е всеки.
36
1
 
5
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 8 години
Пак отправям стария апел: Хора, е.ете си жените редовно, пор фавор. Поне веднъж седмично, мамка му. Не изисква кой знае какви лични жертви. Вижте докъде може да доведе тежкото безебие една жена.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прилича на мазохистичния манекен на Алис Купър на който му режат главата на гилотината. С две думи луда и извратена работа. Ама много.
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горката женица вярвя, че има нещо след смъртта и не само ами и рай очаква, да се смееш ли, да плачеш ли, да пропилееш най-големия дар - живота, за някакви си олигофренски вярвания - не го разбирам.
33
0
 
11
 
! Отговори
as преди 8 години
тази е доказано КУКУ
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми да мре гад.инкатаКакво иска от другите хора
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тя Роската ши я упрай с толерантност.....
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко му трябва на човека. Да изперка...
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"А защо г-жа "джихадистката" е облечена като католическа монахиня?"---Такава снимка имАли, такава турИли. Те, тоя сайт са така. Нали и Плевньо рекламираше България на фона на пейзаж от Щатите :)
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И нима е стреляла по фотографа?
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да заповяда в ИД! Много ще й се "зарадват", а може би ще й дадат да се самовзриви, в името на "милостивия" и "миролюбив", когато й дойде менопаузата...А дотогава що "мъже" ще смени, не се знае...
26
1
 
6
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Сега. пред нашите очи се размазва всичко от рошавите миризливи и морално деградира рокери през уродливите бели якички и стигнем до окачените ислямисти и техния кранево продукт джудистите излиза,че с всичките си недостатъци грешки и прегрешения предателски закрития социализъм е бил строя най близък и добър за народа_
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добра работа на безпилотния самолет.
24
0
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Споко, Шойгу вече е подострил червеното моливче, с което ще очертае на картата кръгче около Рака...
23
0
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
ем айде да се взривява де, какво чака... голяма простотия поства че ще се взриви - к`во очаква да й лайкнем поста ли... хаха Има нещо много объркано в този свят, ама много!
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви жалки и лицемерни *** управляват днешна Европа!!! Унищожиха я без бой, от глупост, алчност, политическо късогледство и сервилност пред "господарите". Страх ги е да изрекат истината и да я погледнат в очите. Извратена толерантност.
21
0
 
23
 
! Отговори
Капитал и ислям преди 8 години
Докато има такъв неолиберален модел ислямът ще унищожава постепенно западната цивилизация.Впрочем голямата задача вече е направена от неолибералите.Остава просто да ни купят ,завоюват,това е лесната работа.