Нужна е близкоизточна коалиция срещу джихадa

Евродепутат: Западът не трябва да участва в сухопътна операция!
Обновена: 30 ное 2015 20:11 | 30 ное 2015 19:35,
37
Нужна е близкоизточна коалиция срещу джихадa
Снимка: bgonair.bg

"Ако искаме успешна военна операция срещу Ислямска държава, в някакъв момент трябва да има и сухопътни действия", каза френският евродепутат Арно Данжан в предаването "Брюксел 1" в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е член на Комисията по външна политика и подкомисията за сигурност и отбрана на ЕП и зам.-председател на Делегацията на ЕП за връзки с Парламентарната асамблея на НАТО.

По думите му по никакъв начин това не трябва да са войници на Запада.

"Мисля, че Франция, САЩ, Великобритания и останалите западни страни не трябва пращат войски на място в Сирия или Ирак, защото това би било контрапродуктивно", заяви Арно Данжан.

"Страните от Запада можем да подкрепяме, формираме, можем да обучаваме, можем да осигурим помощ по въздуха, да нанасяме въздушни удари. Смятам обаче, че местните и регионалните сили трябва да поемат своята отговорност", аргументира се евродепутатът.

Според него е нужна близкоизточна коалиция, която да е подкрепяна от Запада. Но западните страни не трябва да са на първа линия при сухопътна операция, допълни Арно Данжан.сухопътна операция
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
Ердоган гони за среща Путин , по форуми и конференции а оня му бяга :)))). Току що пред журналисти Ердоган заяви ,че ако се докаже купуването на петрол от ИД ,сам щял да подаде оставка. Но запита журналистите, дали Путин би направил същото ако тезата му излезе лъжа ?
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еееей,много *** народ има по земята Българска! И много продажна *** готова да свали гащите на Амвриканци,Евреи и Турци,ама няма да стане вашата,България ще я бъде,въпреки всички вас!
17
0
 
1
 
! Отговори
Иван Костов преди 8 години
Затворете НБУ за либертариаснка пропаганда .
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приняв сегодня болгарскую депутацию и милостиво выслушав просьбу о покровительстве, Государь Император изволил сказать, что чувства России к болгарскому народу не изменились, несмотря на принятое в последнее время болгарским правительством направление. Мысль о соединении обеих частей Болгарии понятна: его желала и Россия. Но Его Величество никак не может одобрить средств, к которым прибегли болгары вопреки воле Государя. Настоящим поступком они повергли себя в крайне опасное положение. Императорское правительство употребит все старания к предохранению Болгарии от угрожающей опасности и упроче
15
1
 
2
 
! Отговори
религия и наука преди 8 години
Как да върнем Бог ,когато елита ни е либерално масонски .С ляв отенък на изток ,че вече и на запад .Това са хора дето вярват ,че науката може да произведе нов свят,общество .Западът е точно такъв продукт .Бог го няма в нашия свят.Ако пък е в света на някой човек това си е частна негова работа,защото свободата тук е лична,тя не е вече отговорност пред Господ .И какво излиза от цялата работа.Преливаме от пусто в празно .Имат нови технологии ,но хората ги няма вече.
14
0
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Ха," близкоизточна коалиция"!Звучи ми като "воден разтвор на петрол".
13
0
 
5
 
! Отговори
извод преди 8 години
Нужен е не нов световен ред,а промяна на запад.Връщане на Бог в сърцата на хората.Без това всички технологии просто ще попаднат в ръцете на исляма. Нещо като хитлеровите супер оръжия дето полсе попаднаха в СССР и САЩ.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 21Не се бъркай в Божиите работи. Смър.тник си ти, щом желаеш смър.тта на друг, а Асад, въпреки злословията по негов адрес, ще живее дълго. Но ти просто няма да имаш възможност да видиш това.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 19И какво ще купуват от Турция (ако имат с какво, разбира се) - това, което самите те произвеждат исами нямат азар за него. Ако имаха - щяха да купуват досега, нали.А благотворителност за десетки милиарди никой не прави. И при мюсюлманите подкрепата е до ... собствения джоб.
10
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 20 бъркаш много, вън ще е русия, тя вече е вън от всякакви договорки, а асад е смъртник
9
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
16 Съвсем си се сдухал, евреина не може да е "руснак", той е евреин понял? Израел е държавата на богоизбрания народ няма никакво значение кой къде се е родил и т.н. те са евреи и най- вече именно Израел ви крои шапката на вас рашаните, ще ви стане ясно и това, ама ще е късно! Турция ви свали безнаказано самолет, а евреите ще ви вземат главите...бита карта е русия
8
0
 
12
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Всички сирийци, подлежащи на военна мобилизация, да бъдат връщани в родината си да я защитават, а не да чакат чужди сухопътни войски от Европа !
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Запада са умни хора, да направят една коалиция- Ирак, Катар, СА, Йордания, тюркмените, кюрдите и всички тия начело с една Турция, която знае да бъде лидер и има нужния военен потенциал и с асад и феновете му е свършено за две седмици. Идил без асад сама ще се разпадне и разотиде кой от къде е.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой ще спре турския аскер в сирия?? русия и мики- синьото око ли?? с какво, ако използват единствения си адвентедж- ядрено оръжие рашата в следващия миг става стъклена... горката бабушка мецана
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми Турция си е у дома дето се вика и си е редно и си е богоугодно те да ръководят парада у бивша сирия, а северна сирия съвсем спокойно може да стане един нов Тюркменистан примерно
4
0
 
4
 
! Отговори
е да де преди 8 години
То е ясно ,че друг трябва да мете обора и най-добре като не помагат поне да не пречат ,но надали пример Турция на такива вяра никой не може да има.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От както му треснаха Су- то 24 и путин вече не е мачо мена от близкото минало, някак си залинял, посърнал е джуджака, като озлочестен ми се струва кремълчето, жал да му стане на човек, ама нейсе
2
1
 
4
 
! Отговори
Запад ли кво е незна преди 8 години
И като дадете подкрепа,оръжие и пари на турци,араби те един ден няма да тръгнат срещу вас. Положението е просто .......
1
0
 
11
 
! Отговори
да ама не преди 8 години
Е като няма да участвате ,бихме попитали защо я говорите тая акция.Пак ли с чужди ръце да вадят кестените от огъня.Тия византийски номера не минават вече.Просто елитът ни е толкова компрометиран че няма накъде.