Меркел: Все още пристигат твърде много бежанци!

Над 1,1 млн. бежанци са регистрирани в Германия само за 2015 г.
Обновена: 9 яну 2016 08:14 | 9 яну 2016 08:01,
136
Меркел: Все още пристигат твърде много бежанци!
Снимка: Reuters

Броят на бежанците, пристигащи в Германия, е намалял, но все още е твърде висок, заяви германският канцлер Ангела Меркел по време на среща на федералния съвет на Християндемократическия съюз (ХДС) в Майнц, предаде ТАСС.

"Сега пристигащите са много по-малко, отколкото бяха преди, но все още са твърде много", заяви тя.

По данни на Министерството на вътрешните работи на Германия, през 2015 година в Германия са регистрирани почти 1,1 милиона бежанци, пише "Фокус".
 
По повод нападенията над жени в навечерието на Нова година в Кьолн Меркел смята, че е възможно затягането на законодателството в Германия. По време на федералния си съвет ХДС обсъди и въпроси като интеграцията на бежанците и последиците от събитията в Кьолн.  

Още по темата

Позовавайки се на "твърдостта на закона", е необходимо да се разгледа "какво може да се подобри", каза председателят на ХДС.

"Необходимо е всичко да се изясни и да не се пропусне нищо. Такива неща изобщо не трябва да се случват", добави Меркел, имайки предвид инцидента в Кьолн.

По думите ѝ, политиците трябва да обсъдят "кога мигрантите могат да загубят правото си да останат в Германия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека да ги поканите, защото вие нямате друг избор! Кой ги спре от вашие те граници? Може би НАТО? Ха-ха-ха! Good bye, бабка-Европа! Ти осознаваш ли, какво вече е направено? Осознаваш ли?
66
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 76 "4 000 000 германки са изнасилени май 1945". Ха-ха-ха! 1/ Какво армия можеше да направи такава голяма работа само за един месец? 2/ И. Колко жени са били изнасилени и убити от нацистите в Русия, Украйна и Беларус? Разбираш ли, че те изнасилени и убити жени бяха съпругите и дъщерите на съветските войници? На тези, които дойдоха в Германия в май1945? Още въпроси?
65
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
e kvo kat ima hazarski koreni ? ti cheti malko istoria i shte vidish che golqma chast ot naselenieto na hazarskia haganat e s hunski(prabylgarski) koreni ;)
64
8
 
39
 
! Отговори
тя преди 8 години
Каква е тая кокетна физономия на баба Меркел ? Вероятно за пред бежанците!
63
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Merkel ima hazarski koreni ot poland tia sluji na gospodarite si vsichki gi znaem koi sazelna e asimilazia i obezlichawane na evropeiskite narodi no vse pak az mislia che i tazi demonichna imperia sche ruhne
62
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко са ви, още трябва.
61
9
 
38
 
! Отговори
BG преди 8 години
Шшшш от ул. Козяк ви фърлиха центчета и сте станали рано да си ръсите глупостите тук.
60
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът е, че Германия дори не може да ги депортира. Важи международното законодателство. Ако идват от страна, в която има война, дори да са осъдени престъпници, страната, в която са регистрирани, е длъжна да ги къта докато не свърши войната.
59
8
 
46
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Ни лук яла, ни лук мирисала - Меркел коментира събитията, сякаш няма нищо общо с тях.
58
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква "твърдост на закона" в Германия, бе Меркел? Могат да осъдят нападателите най-много за обида. Опипването на жени против волята им по никой немски закон не се води престъпление, а само преди няколко месеца съдът реши, че събарянето на непозната жена в горичката, побоят и разкъсването на дрехите не са достатъчно доказателство, че не е била "доброволно" изнасилена. И пуснаха извършителя да си ходи.
57
9
 
38
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
На немски се казва- Тая няма всички иглички на елхата или.... тая няма всички чаши в шкафа. И се превежда на български-На тая и хлопат дъските или тая не е у ред.
56
8
 
32
 
! Отговори
До 93 преди 8 години
Бременна си
55
8
 
32
 
! Отговори
до 76 преди 8 години
много си умен че са изнасилени 4 милиона германки. Бях студент 1964 г. в Москва и и имаше студенти от ГДР. Те казвах просто : Хитлер обещаваше че по 3 души ще работят за нас и ние сме с него. А по време на войната руският войник 4 години не е имал жена. Същото е с германките 4 години без мъже ...... .
54
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми нали ти ги покани *** бабке. в кабул се издават по 3000 паспорта за емиграция на ден. в съседен пакистан от 300 милиона, половината са готови да тръгнат
53
9
 
39
 
! Отговори
лорТ Минчев преди 8 години
Василев, на лукава мистрия като теб на първо време ще и паснат, два броя чембери и среден по сила шут.Ефрейтор Ламби Шулц СБА Панчарево
52
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 78"4 000 000 германки са изнасилени в мая 1945" За 1 месец - 4 милиона? И който брои тези "изнасилени?" Разбирате ли, че това е дива измислица?
51
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво правят немските мъже-дедите им се обръщат в гроба
50
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Василев, в Германия икономиката работи, но не и производството. Всичко се внася от Китай. Нискоквалифицираните работни места са за касиери, келнери, телефонисти, често на непълен работен ден. Работа за хора, незнаещи езика, има най-много като общи работници на строеж. Но не за 1 милион души наведнъж. Да не говирим колко от бежанците идват от села и са неграмотни.
49
8
 
42
 
! Отговори
Фосилоф преди 8 години
"Точно" след кратко време, бежанците ще се изоглавят отново и ще започне един зор с изселването им, тире, пак напрежение.Старшина Клозе ТВУ Рударци
48
9
 
38
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Обама знае защо.